Kasması en zevkli olan olarak ne diyebilirsiniz?
Savaşçı Mı? Büyücü Mü? Şifacı Mı? Düşünceleriniz?
Re: Savaşçı Mı? Büyücü Mü? Şifacı Mı? Düşünceleriniz?
Tekrardan önerileriniz için teşekkür ediyorum. Zaten Savaşçı olacaksan iyi item düzmeden bir şey yapamıyorsun bu oyunda. Bayadır oyunu oynamıyorum. Şifacıyı çok çok iyi donatırsan gerçekten mükemmel oluyor. Hala kararsızım 
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Kişinin zevkine göre değişir.Pecoaven yazdı:Kasması en zevkli olan olarak ne diyebilirsiniz?
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
[İçerik Düzenlendi.]
Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
Respected
Respected
En son Respected tarafından 17 Ara 2011 15:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü içerik
Vardık, varız, varolacağız.
[İçerik Düzenlendi.]
Respected
Respected
En son Respected tarafından 17 Ara 2011 17:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
- KinqqxeMRe
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Hayır Kardeş Para İle Hİç ALkası Yok :arrow:DeathxShock yazdı:Plus paket olmadan hiç bir şekilde yol alamazsın kendi kendine dönüp dolaşırsın bu oyunda. Sistem daha çok para yatırma üzerine düzenleniyor artık. Sadece plus paketten bahsetmiyorum bunun yanında şans artırıcılarda cabası...Pecoaven yazdı:Kardeş PLUS pek düşünmüyorum da PLUS paketsiz kasması en zevkli ve güzel sınıf olarak ne önerirsin?
Benim Nerdeyse 20'ye Yakın Çarım Var O 20'ye Yakın Çarlardan En Az 14 13 Tnesini PLUS'suz ARTIRICI'sız
Kolye,Yüzük,Zırh Vs. Dİzdim.Para İle Hİç Bİ Alakası Olmdığını Düşünüyorum.Bence Şans İle İlgisi Var
[xXxPaNsuMaNxXx] [ŞİFACI] [49]
[Chaqmaxsheytan] [SAVAŞÇI] [49]
[Tehliqelee] [BÜYÜCÜ] [49]
[Tuquoisexcure] [ŞİFACI] [49]
[Gravexporter] [SAVAŞÇI] [49]
[Chaqmaxsheytan] [SAVAŞÇI] [49]
[Tehliqelee] [BÜYÜCÜ] [49]
[Tuquoisexcure] [ŞİFACI] [49]
[Gravexporter] [SAVAŞÇI] [49]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Kardeşim açıkça söyleyim bu oyunda 2 tip savaşçı vardır hatta son zamanlar 3 . Birinci tip hiç bir emek vermemiş itemlerinin yarısını görev itemi yücelen halitlerle tamamlamış 2900 belki silah yükseltip 3bin civarı maxla dolanan balyozla takılan tipler.
2.Tip emek vermiş grup bölgesinden bir kaç parça item almış (sığınak miğrat) eceliydi veya latifiydi üretmiş kişilerdir.
son zamanlarda oluşan 3. tip ise çemberliden itemlerinin dizip savaşçıda ciddi anlamda her sınıfa kafa tutabilecek kişilerdir. Eğer 1. tip olmaya bir süre katlanabilirim diyorsan tavsiyem savaşçıdır ancak gerçek ikvyi oynamış olmazsın.
2.Tip emek vermiş grup bölgesinden bir kaç parça item almış (sığınak miğrat) eceliydi veya latifiydi üretmiş kişilerdir.
son zamanlarda oluşan 3. tip ise çemberliden itemlerinin dizip savaşçıda ciddi anlamda her sınıfa kafa tutabilecek kişilerdir. Eğer 1. tip olmaya bir süre katlanabilirim diyorsan tavsiyem savaşçıdır ancak gerçek ikvyi oynamış olmazsın.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Vuslatt
Off Off esaslı küfürler gördüm. Gözden kaçmış heralde.. de kaçıcak gibi değil, 3 gün olmuş :idea:
EARTH
DisToRtioN
- KarizmaSavasci
- Sahaf Yardımcısı
hepsinden birer tane aç tek tek kasmaya basla hadi kolay gelsin
Ben Hep Gitmişimdir..Kiminin Hoşuna Kiminin Zoruna...