Eski oyunculardan Batuhangs'nin size mesajı olucak !

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Gods Ofthe Game

Re: Eski oyunculardan Batuhangs'nin size mesajı olucak !

Mesaj gönderen citroenn »

Batuhan oyunu bırakmış ama yinede bak bizi düşünüyor ve sizin yaptığınız işlere bakın .d Batuhan bu arada bu kız arkadaşını nerden buldun :D
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alucard »

Okuduğun okulu sordum hala bir cevap veremedin yok sallıyorsun çok zekiyim 460 aldım matematik turnavasına katılıcam sölede geleyim 460 lık bir okuldaysan aynı okulda olabiliriz
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
YARDIMCI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen YARDIMCI »

Tamamen haklısın batuhan. İnsanlar oyun için kalp kırıyor, aileleriyle sorun yaşıyor ve en önemlisiyse sosyal hayattan kopuyorlar... Kocaman insanlar bile çocuklaşıp oyuna kendini adayıp gözleri kör olduysa artık liseli ve ilkokullu kardeşlerimi düşünemiyorum. En güzelini yapıp bırakmışsın. Sosyal hayatında başarılar kendine iyi bak ...
Bazıları verdikleri mücadeleye bağımsızlık diyorlar.
Dünyanın gücüne petrol bekçiliği yapma ne zamandan beri
bağımsızlık mücadelesi oldu?
[/center]
BayanRuzgaR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BayanRuzgaR »

yaptıgınız çok iğrenç gençler batuhan çok dogru bi konuya deginmiş genç yaşında çok olgun davranmış ben 3 yıl oynadım bu oyunu bagımlısıydım resmen çokta zengindim eskiler beni iyi tanır bayanpoyraz namı diger şifa anne çok arkadaslar edindim ama hepsi boşmuş baktimki dısarda gerçek bi hayat var iki yıldır onun tadını çıkarıyorum çok şukur kurtuldum pc denen illetten çünkü oyunu oyun gibi oynamıyoruz saplaNtı oluyor bitmek bilmiyo gece gündüz pc basındayız evimiz çocuklarımız esimi akrabalarımız arkadaslarımız hepsini ikinci sıraya atıyoruz ne kadar inkar etsenizde sizde bu haldesiniz batuhan dogru söylüyor canınızı acıtsada dogru söylüyor aferim sana batuhan helal olsun
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

BayanRuzgaR yazdı:yaptıgınız çok iğrenç gençler batuhan çok dogru bi konuya deginmiş genç yaşında çok olgun davranmış ben 3 yıl oynadım bu oyunu bagımlısıydım resmen çokta zengindim eskiler beni iyi tanır bayanpoyraz namı diger şifa anne çok arkadaslar edindim ama hepsi boşmuş baktimki dısarda gerçek bi hayat var iki yıldır onun tadını çıkarıyorum çok şukur kurtuldum pc denen illetten çünkü oyunu oyun gibi oynamıyoruz saplaNtı oluyor bitmek bilmiyo gece gündüz pc basındayız evimiz çocuklarımız esimi akrabalarımız arkadaslarımız hepsini ikinci sıraya atıyoruz ne kadar inkar etsenizde sizde bu haldesiniz batuhan dogru söylüyor canınızı acıtsada dogru söylüyor aferim sana batuhan helal olsun

http://inciswf.com/1290044914.swf

Edit:video benim cekimim hecdi kalite.

(sazan.avi)
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Abı Ne Ameleler Var ya Batuhan Haberlere Çıksaydın keske Oyunlar Sizi Bağımlı Edıo Dıe :D

Allahını seven ustume toprak atsın :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Chat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Chat »

batuhannnn yazdı:Merhaba sevgili ve sevgisi giderek azalan İkv oyuncuları;

Oyuna geçtiğimiz günlerde ziyaret amacıyla geldim. Lonca sistemi sizi ekrana dahada bağlamış olarak gördüm. Oyunun en iyileri dediğiniz kişiler aslında reel hayatta büyük kayıpları olan kişiler. Büyük bir loncanın liderlerinden sevdiğiniz biri karısı doğum yaparken bile ''Karım doğum yapıyor ama kenan keselim giderim'' diyecek kadar düşkün olmuş. Yine çok sevdiğimiz bir abimiz oyundan sıkıldığını ancak bırakamadığını söyledi. Yine başka bir abimiz 24 saat İKV oynuyor ve uyurken pc si açık.

Ben oyunu bıraktığımdan beri hayatımda çok şey değişti. Artık her gün dışarda gezip tozup eğleniyor ve pc ye girmiyorum. Sosyalleşmeyle derslerimi ilk defa dengede tutabildim. Özgüvenim tavan yaptı. Psikolojimde düzeldi. Artık plusa vereceğim parayı kız arkadaşlarımı yemeğe götürerek harcıyorum. Bu oyunun aldatıcı yanı sizi sosyalleştirirmiş gibiyken bilgisayarınızla akraba olmanızı sağlıyor.Ayrıca gidiyom geliyom yerine daha kibar ve romantik bir insan oldum.

Buradan şifacılığı baba mesleği sanan,en yakın arkadaşıyla kavga edip akrabasının emeğiyle bir gecede ashab basan Trabzonlu kardeşime veya 24 saat oyun oynayan uykusunda pc yi açık bırakan abime sesleniyorum : Gerçek dünya orası değil sen ecelini veya ashabını elinde tutmuyorsun ! Ganoderma diye birşey yok! Türkiye'de fareler,canavarlar yok; deprem,terör var. Kendine gel 3 günlük dünyanı dahadaa kısaltma !

http://inciswf.com/1284862991.swf
Hotmail paraylamı mğ.

Cehennemde Zebanileri Beklerkende Gülecegim Agladıgımı Göremiyceksiniz Gülüşümün Tadını Çıkarın. ;)
Kullanıcı avatarı
winamp2
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen winamp2 »

Batuhan ve bynpoyraz çok haklı benide az çok tanırlar bırakalı 1 yıl oldu insan bıraktıktan sonra anlıyor hayatın önemini ve ben çok pişmanlık duyuyorum zamanımı ikv ile harcadığım için..eğer oyunlardan kopamıyorsanız size tavsiyem sonu gelen oyunlar oynayın mesela call of duty mw3,battlefield 3 vs vs.
Kullanıcı avatarı
Legioner
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Legioner »

Batuhan, tamam iyi diyorsun doğru söylüyorsun ama bu sözleri herkes için söylemezsin ;)
Kendimi örnek vereyim;
-Lise son sınıftayım,
-Okul basketbol takımı kaptanıyım,
-Geçtiğimiz yıl ve önceki sene 19 Mayıs kutlamalarında sunucu idim,
-Bir Tiyatro Salonunda yaklaşık bin kişinin önünde sahne aldım, (Şiir Okumuştum)
-O kadar çok kız arkadaşım oldu ki, sınıf arkadaşlarım artık bana "playboy" diye sesleniyor. Hoşuma da gidiyor hani :)
-Ve Severek İKV oynuyorum ;)

Yeterli ;)
Valemont
Legionerxcyclone

I'm Comin'
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Alucard »

Legioner yazdı: Batuhan, tamam iyi diyorsun doğru söylüyorsun ama bu sözleri herkes için söylemezsin ;)
Kendimi örnek vereyim;
-Lise son sınıftayım,
-Okul basketbol takımı kaptanıyım,
-Geçtiğimiz yıl ve önceki sene 19 Mayıs kutlamalarında sunucu idim,
-Bir Tiyatro Salonunda yaklaşık bin kişinin önünde sahne aldım, (Şiir Okumuştum)
-O kadar çok kız arkadaşım oldu ki, sınıf arkadaşlarım artık bana "playboy" diye sesleniyor. Hoşuma da gidiyor hani :)
-Ve Severek İKV oynuyorum ;)

Yeterli ;)

He tamam
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön