RÜYAMDA GÖRDÜM
RÜYAMDA GÖRDÜM
Selamün aleyküm akşam yattım ve bir rüya gördüm şimdi meteor bölgesindeyim lodos sancağında yeni bir lonca kıyafetleri gelmiş valla inanırmısınız savaşçıların elinde kalkan osmanlı kalkanları gibi başlarında bir miğfer var ama süper büyücülerde pelerin ama süper birşey çok nacizane şifacılarda ise çok güzel bir başlık var kafalarında hafiften kahve yeşil tonlu yassı kavuk gibi birşey cidden çok etkilendim sabah hemen kalktım oyuna girdim ama malesef HAŞIRTI BLACK BORT İN THE GARDIN
oldum kısacası sizlerle rüyamı paylaştım teşekkrüler...

" Genç Bilgililer"
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: RÜYAMDA GÖRDÜM
Sen bu ikv yi çok kafaya takmışsın bide muhteşem yüzyılı işlemişsin anlaşılan o ne ya yeni çeri pehliyan hekim felan uçmuşsun üstad sen bu oyun 1940 yılından 2010 yılına geldi sen 1700-1800 lere uçuruyorsun 
sasmaz yazdı:Selamün aleyküm akşam yattım ve bir rüya gördüm şimdi meteor bölgesindeyim lodos sancağında yeni bir lonca kıyafetleri gelmiş valla inanırmısınız savaşçıların elinde kalkan osmanlı kalkanları gibi başlarında bir miğfer var ama süper büyücülerde pelerin ama süper birşey çok nacizane şifacılarda ise çok güzel bir başlık var kafalarında hafiften kahve yeşil tonlu yassı kavuk gibi birşey cidden çok etkilendim sabah hemen kalktım oyuna girdim ama malesef HAŞIRTI BLACK BORT İN THE GARDIN![]()
oldum kısacası sizlerle rüyamı paylaştım teşekkrüler...
![]()
![]()
Rüyanın ikv ile alakası yok sosyal hayatında bazı büyük beklentilerin var ama beklediğin gibi olmayacağı için bu aralarda lonca puanı için çok fazla hayvanmı kestin yansıma yapmış.
Bende bundan 3 sene önce bir rüya gördün Büyücümdeyim büyücümün leveli 39 İkvde açtığım ilk büyücü Hızlı kesiyorum kurt mağasında çıkan torbaları topluyorum elbise felan filan cıkıyor çok sayıda kesiyorum hani item beklersin ya satmak için onun için kesiyorum bir türlü düşmüyor bir torba cıkıyor 1-2 saat kestim torbalardan birinde ayakkabı cıktı savunmasında 29 yazıyordun sevindim devam ettim kesmeye aradan epey bir süre geçti bir pantolon düştü baltım savunması 14 içimden dedim yaw ayakkabı 29 pantolon 14 ne ayak neyse amacım fizik 84 komet düşürmektin kesmeye devam ettim bir iki torba daha çıktı öyle pek önemsemedim işe yaramıyor diye o aralar sayısala çok kafa yoruyordum aradan bir hafta sonra 29-14 ilk çıkan rakamlar olmasın valla rüya aklıma gelince tüylerim diken diken oldu.
devam edip adam gibi kesmeye önemsesemişim sonraki torbaları aklıma kazırdım.
A R Z L O D O S
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ben hayattan beklentilerinin rüyalarına yansıması şöyle olmuş böyle olmuş demicem.
"hocam gece bence üzerin açılmış"
"hocam gece bence üzerin açılmış"