Sorun ..!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Samet199020
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Sorun ..!

Mesaj gönderen Samet199020 »

Oyun İndir ' de ProbLem mi var yoksa Sorun bndeki Pc iLemi iLgiLi % de 99 oluyor bitime 1 Sn kaLa hata Veriyor iş mi bu 10 kez denedim 10'unda da Hata Verdi Lütfen Yardım Edermisiniz ?
Britneyspears
Mmonsterhunter

ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Sorun ..!

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba,

Bilgisayarınıza Flashget vb. bir Download Yönetici programı kurarak oyunu indirmeyi tekrar deneyiniz.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Sorun ..!

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Samet199020 yazdı:Oyun İndir ' de ProbLem mi var yoksa Sorun bndeki Pc iLemi iLgiLi % de 99 oluyor bitime 1 Sn kaLa hata Veriyor iş mi bu 10 kez denedim 10'unda da Hata Verdi Lütfen Yardım Edermisiniz ?

hata senin işletim sistemimde indirilen dosya Temp dosyası altında kopyalanıyor işleme 1 saniye kala normal hedef belirtiğin yere kopyalama yaparken bir sorun olşuyor bu sorundan dolayı dosya eskik gibi gözküyor. Bbüyük dosyalar inerken b hatalar genellikle olur bu sorunları yaşamamk için

ibraM » 15 Arl 2011 21:02

Merhaba,

Bilgisayarınıza Flashget vb. bir Download Yönetici programı kurarak oyunu indirmeyi tekrar deneyiniz.

Keyifli forumlar.

Siddetle bu programları kullanman gerekir. Hata düzelmenin yolu ise Disk temizle programlarından tmp. dosylaırnı silmen gerekir.
Aynı isimde başka bir dosyaya denk gelince onun üstüne yazmaya kalkışıyor ama yazamıyor nedeni bir çok neden olablir.
A R Z L O D O S

“Genel Sohbet” sayfasına dön