Oyuna girebilen var mı ?
Re: Oyuna girebilen var mı ?
Sayın Yönetim Sizi Tebrik Ediyorum
16:20 Beyazköşk GiriLmiyor.
Kod: Tümünü seç
Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
Unutma,
Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Giremiyorum :?
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyuna girmek istiyorum ama giremiyorum , lagda oyuna girebilmek için veya hatalarda oyuna girebilmek için dükkanda akçeyle satılan birşeyler istiyorum
53EkSeLanS53 yazdı:Oyuna girmek istiyorum ama giremiyorum , lagda oyuna girebilmek için veya hatalarda oyuna girebilmek için dükkanda akçeyle satılan birşeyler istiyorum
Caresi var ANKARA kurtuluş parkının yakınında ev kirala sunucular yakın olduğu için parazit yapmaz )
Vayy arkadaş ne lonca sistemimiş yıktı geçti Tarih KASIM 2011 ortası ve Lonca sistemi geliyorrr ve lağlar başlıyor.
A R Z L O D O S
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
GüzeldiARZLODOS yazdı:53EkSeLanS53 yazdı:Oyuna girmek istiyorum ama giremiyorum , lagda oyuna girebilmek için veya hatalarda oyuna girebilmek için dükkanda akçeyle satılan birşeyler istiyorum
Caresi var ANKARA kurtuluş parkının yakınında ev kirala sunucular yakın olduğu için parazit yapmaz )
TheRaSMuS
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne kendimi yoracam oralara kadar akçeyle satsınlar işte , yada kutuya koysunlar kutu alalım , özel giriş epini felan olsun , pluslular bile giremesin o derece yani , parası neyse veririkARZLODOS yazdı:53EkSeLanS53 yazdı:Oyuna girmek istiyorum ama giremiyorum , lagda oyuna girebilmek için veya hatalarda oyuna girebilmek için dükkanda akçeyle satılan birşeyler istiyorum
Vayy arkadaş ne lonca sistemimiş yıktı geçti Tarih KASIM 2011 ortası ve Lonca sistemi geliyorrr ve lağlar başlıyor.
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Bu lag sorunu çözülemicekse kapasınlar bu tılsım ve sancak sunucusunu carlarımızıda aktarsınla diğer sunuculara bu kadar oyuncuya yazık değil mi ?

-
- Acemi Savaşçı
sanki ben giriyorum ama, başlangıç çubuğu dolmuyor bi türlü
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
CybeRxWarrior yazdı:sanki ben giriyorum ama, başlangıç çubuğu dolmuyor bi türlü
İşte o dolmayına girilmemiş oluyor zaten :mrgreen: