Savaşçı Mı? Büyücü Mü? Şifacı Mı? Düşünceleriniz?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Pecoaven
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Re: Savaşçı Mı? Büyücü Mü? Şifacı Mı? Düşünceleriniz?

Mesaj gönderen Pecoaven »

Kardeş PLUS pek düşünmüyorum da PLUS paketsiz kasması en zevkli ve güzel sınıf olarak ne önerirsin?
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Pecoaven yazdı:Kardeş PLUS pek düşünmüyorum da PLUS paketsiz kasması en zevkli ve güzel sınıf olarak ne önerirsin?
Plus paket olmadan hiç bir şekilde yol alamazsın kendi kendine dönüp dolaşırsın bu oyunda. Sistem daha çok para yatırma üzerine düzenleniyor artık. Sadece plus paketten bahsetmiyorum bunun yanında şans artırıcılarda cabası...
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Pecoaven
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pecoaven »

DeathxShock yazdı:
Pecoaven yazdı:Kardeş PLUS pek düşünmüyorum da PLUS paketsiz kasması en zevkli ve güzel sınıf olarak ne önerirsin?
Plus paket olmadan hiç bir şekilde yol alamazsın kendi kendine dönüp dolaşırsın bu oyunda. Sistem daha çok para yatırma üzerine düzenleniyor artık. Sadece plus paketten bahsetmiyorum bunun yanında şans artırıcılarda cabası...
Eskiden böyle değildi İKV nin de bu duruma gelmesi acı hakikaten.
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Pecoaven yazdı:
DeathxShock yazdı:
Eskiden böyle değildi İKV nin de bu duruma gelmesi acı hakikaten.
Malesef böyle oldu senin için biraz zor olucak bu durum ikvde arkadaşlıkta bitti çünkü.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Bluefragon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bluefragon »

bak kardeşim öncelikle sana bunu diyiyorum kasmak artık çocuk oyuncagı kasmagı söze almaya gerek yok zaten ama bunu unutmaki;
Işık takısız savaşçı savaşçı deildir ve grub bölgelerine lonca veya tanıdık olmadın sıgınaga girmek bir imkansız gibi birşey bide sen savaşçıya max itm mi dizecen yok tank itm mi farabi şhen felan artı bas uzun hikaye
büyücüde ise untmaki büyücüde zihin tutumu 40 w seni keser ve eger senin m.a gözlügün ve maraton ayak yoksa seni dikkat atıp keserler hertülü savaşçı eziq veya ii farketmez.Unuymaki sen m.a ve full full olursan meranda seni savaşçının kesmesi çokkk zor fekat büyücü çok zewksiz yoldan geçerken dalırlar canı az tabiki kendi fikrim ve ejder basmasan olmaz oda ayrı bir caba ...
bak kardeşim en zewkli yerinde ashap basmadanda migrat ve sıgınaga girebilirsin ve kasması olsun süpedir hiç bir grub bölgelerine şifasız gidilmez ve yoldan geçerken dalsalar yinede kesemezler ve mevlana dizdin mi senin ancak grubça keserler yani 2 3 kişi kesemez ve full hidrofilorik set ve siyanur set dizdin mi seni hiç bir büyücü ve hiçbir büyücü kesemzzz imkanıs bunun ornegi eeskilerin kingi xNeFeS hiç bir büyücü kesemiyordu wsye gelmiyordu sen yenilerinide dizdin hiç kimse seni kesmez savaşçıyla ws atarken bile full ruh doven oldumu hiç bir savaşçı seni kesemez ve şifa kadar zevkli yoktur git aralara dal seni kesemzler mevlanaları giy oyun oynna milletle yerinde olsam durmaz ŞİFACI AÇARIM...AMA UNUTMAKİ TEKNİK ÇOK ÖNEMLİ...
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Bu oyunu zevk için oynuyorum diyorsan,

En çok büyücü karakterinden zevk alabilecegini düşünüyorum Büyücü ile Savascı,şifacı sınıflarını dogru kombinasyonlar ile çok rahat kesebilirsin ve Grup bölgelerine girme şansın diger sınıflara göre %400 yani karakteri geliştirmek daha kısa zaman alabilir.

Savaşçı ile nasıl olur dersen,
Öncelikle herşeyi bir kenara bırakıp oyunda Arkadaş edinmen gerekiyor ve bu arkadaşların çıkarcı olmamasını çok dikkat etmen lazım karşılıklı yardımlaşma ile Sıgınaklardan başlarsın ve merdivenleri tek tek tırmanırsın Sıgınak ve Migrat'a kolay grup bulamayabilirsin fakat Çemberlitaş'a eminim rahat rahat grup bulursun.

Şifacı dersen,
Zamanında Direnc açabilirsen,Zamanında C.k. atabilirsen ve gelişmende önemli olan Büyü bozabilirsen rahat rahat geliştirirsin karakteri.

Ama sana en iyi önerim oyunu bırak hayatına bak..
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alqoholiq »

Tremexhaqan yazdı:Savaşçı'isen: Çok Rahat Büyücü Kesersin..2-3 vurdunmu zaten öldü ölücek..Ama grup bölgeleri artık o kadar savaşçı istemiyo..

Büyücü isen: Grup bölgelerine çoğu zaman yer bulursun..Çok rahatta klan parası / lonca parası kasarsın..

Şifacı isen: Her Gruptan ekmek çıkar sana..Şifacı Oyunun yarısıdır..
katılıyorum...
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Savaşçın Alicikk gibi olucaksa dön hemşerim uğrama bu oyuna :)
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Tremexhaqan yazdı:Savaşçın Alicikk gibi olucaksa dön hemşerim uğrama bu oyuna :)
Bir küçük alicik varmış kırlarda koşar oynarmış.Bombacıya 30 bn süpürme savururmuş. :mrgreen:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Perfectmagician yazdı:
Tremexhaqan yazdı:Savaşçın Alicikk gibi olucaksa dön hemşerim uğrama bu oyuna :)
Bir küçük alicik varmış kırlarda koşar oynarmış.Bombacıya 30 bn süpürme savururmuş. :mrgreen:
Bakışı yetiyo adamın :D
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·

“Genel Sohbet” sayfasına dön