10 dk saçmalığı hakkında . . .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
HuReyRR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

10 dk saçmalığı hakkında . . .

Mesaj gönderen HuReyRR »

Arkadaşlar sığınak migrat geldiği günden beri oyundan düştükten 10 dakika sonra karakterin bölgeden düşme saçmalığı cidden çok büyük bir yanlış olduğunu düşünüyorum.O kadar emek vererek geldiğiniz bölgenin ortasında veya sonunda elektriğiniz gidebiliyo net kesilebiliyo 10 dakikaya kdr karakterine girmeyince bölge için harcadığın zaman ve emek çöp oluyor.Ama ikv yönetimi en küçük bi olayda hemen adaleti sağlamaya çalışıyor sizce bu adaletmi .??? Bence hayır . Buna emek hırsızlığı denir. Ama ikv yönetimine sorsanız oyunun kuralı bu ister oyna ister oynama diyolar.Ama düşünen yokki bu oyun bu oyuncular sayesinde şu anki durumuna geldi ve ayakta durdu. Ben bu 10 dakika saçmalığının sona ermesini istiyorum.Bunu isteyen sadece ben olamadığımıda çok iyi biliyorum... ( Eminönü sunucusundan alıntıdır. . .)

Ben katılıyorum bu arkadaşa,bazıları buna diyorki adam sınırsız olsa girer migratta kasar.ama şöyle bi durum war migrat 300dk çemberli yanılmazsam 420 dk .ayrıca böyle kasma olayı çok oluyosa ki bence hiç olmuyo,migratta 10 dk da çıkma olsun ama bir insan 2 , 3 arkadaşını alsada çemberlıde çar kasamaz.bence bu saçmalıgın kalkması lazım millet gaffar a gelıyo bazısı war 2 3 saatı gidiyo bi bakıyorsun elektrik gitti , bu adamın elınde olan birşey değil hadi kendısını geçelım orda kalan 5 kişi war bunların emegıne zamanına yazık.bu konunun düşünülmesini arz ediyorum . . .

PoweRMaGe. . . .
reel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 10 dk saçmalığı hakkında . . .

Mesaj gönderen reel »

yakında cozum gelır onada gb lerden dusun ce 10 dka yerıne 25 dk gerı gırebılme 1000 akce :)
Vardık, varız, varolacağız.
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alqoholiq »

ona da çözüm bulacaklar tabi parası olana :):) Aç kurtlar gibi salldırıyolar yok bu akçe yok şu akçe Metin 2 yi geçtiler Maşallah :D metin 2 oynasam bndan iyi vallaha :)
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Bir oyuncu olarak yorum yapmam gerekirse bu kanun benimde moralimi bozuyor.
Ancak bilmenizi isterim ki buradan bu konuyu tartışmamız gereksiz.
Bu tip istek ve önerilerinizi lütfen Destek / İletişime mail atınız.
Eğer ki mail atan kişi sayısı fazla olursa bu talebiniz dikkate alınıp iyileştirme yapılacaktır.

Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön