|| YİĞİTLER LONCASI ||
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Es_selamun aleyküm hayırlı akşamlar bilindiği gibi lonca sistemi geldiğinde yiğitler loncasının kurucusu alp paşam aramızda değildi fatih iş okul nedeniyle yoktu loncayı ben kurdum başkan görünümündeydim alp paşam geldi fatih burda zaten kendi yetkimide tamamen yiğit kardeşime devretmiştim nefer konumuna indirdim kendimi ve paşam geldiğine göre emanetini devrediyorum loncadan ayrıldım bundan sonra yiğitler loncası değil hiçbir loncayla herhangi bir bağlantım olmayacak yiğitler loncasının tüm üyelerine tşk ederim beraber geçirdiğimiz güzel zaman zarfı için hepinizi çok sevdim hepinizde çok iyisiniz başarılı olduğunuz kadar başarınızın devamınıda dilerim FERDİ
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Aleyküm Selam Burak, Selamun Aleyküm Hayırlı Geceler Yiğitlerxalperen İsimli Karekterin sahibi Alperen abimiz Ejder Asa'sını Üretmiştir ...Bilgilerinize Sunarım...Emeği Geçen Herkese Teşekkürler...

- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Merhabalar,
Oyunu bırakmış bulunmaktayım ve loncadan ayrılmış bulunmaktayım hiç bir sorunum bu zamana kadar kimseyle olmadı olamazda ALP Abimi böyle bırakmak zorunda kaldım çok özür dilerim abi.Fakat Eniştem bugün Apandis Ameliyatı oldu ve az kalsın Apandisi patlıyordu zaten sonucunu bilirsiniz.
Daha önceden dediğim gibi Oyun Şirketlerinden teklifler gelmeye başladı Ailem ile de görüşüp kendime uygun bir şirkette iş hayatıma başlayacağım.Ayrıca Marmaris'e gitme durumum da vardır bilginiz olsun.Hepiniz ALLAH'a Emanetsiniz Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız sizleri çok seviyorum
Yiğit.
Oyunu bırakmış bulunmaktayım ve loncadan ayrılmış bulunmaktayım hiç bir sorunum bu zamana kadar kimseyle olmadı olamazda ALP Abimi böyle bırakmak zorunda kaldım çok özür dilerim abi.Fakat Eniştem bugün Apandis Ameliyatı oldu ve az kalsın Apandisi patlıyordu zaten sonucunu bilirsiniz.
Daha önceden dediğim gibi Oyun Şirketlerinden teklifler gelmeye başladı Ailem ile de görüşüp kendime uygun bir şirkette iş hayatıma başlayacağım.Ayrıca Marmaris'e gitme durumum da vardır bilginiz olsun.Hepiniz ALLAH'a Emanetsiniz Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız sizleri çok seviyorum
Yiğit.
- MySteRySuN - Melodizamanı
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
- Kahvesigara
- Sahaf Yardımcısı
Selamun Aleyküm Yiğitler!
Cumartesi akşamı yapılacak olan toplantıya herkesin katılmasını rica ediyorum.
Bu toplantıda Lonca daki her türlü konuyu konuşup tartışalım
Teşekkür Ederiz.
Alperen abi'nin ejder asası hayırlı olsun
Ferdi ve yiğit bu gidişlerin sebebini öğrenmek istiyorum.
Umarım gerçekten Loncadan ayrılmanızı gerektirecek bir sebep vardır.
Yoksa bu benim için büyük bir üzüntüye sebep olacak.
Hayırlı Günler.
Fatih
Cumartesi akşamı yapılacak olan toplantıya herkesin katılmasını rica ediyorum.
Bu toplantıda Lonca daki her türlü konuyu konuşup tartışalım
Kahvesigara yazdı:her zaman yanınıdayız ben loncam olarak
Teşekkür Ederiz.
Alperen abi'nin ejder asası hayırlı olsun
Ferdi ve yiğit bu gidişlerin sebebini öğrenmek istiyorum.
Umarım gerçekten Loncadan ayrılmanızı gerektirecek bir sebep vardır.
Yoksa bu benim için büyük bir üzüntüye sebep olacak.
Hayırlı Günler.
Fatih
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Sanırım Team Loncası kapatılmış bulunmakta.
Bu mehmetin işlerine akıl sır ermiyor :shock:
Team loncasında bulunan Ahmet kullandığı karakterler (Roneyy ' RoneeY) loncamıza dahildir.
Kendisi YGS ve LYS Sınavlarından sonra oyuna dönüş yapacaktır.
Yasin, ahmeti lonca listemize eklersen sevinirim. (izinli) olarak
Bu mehmetin işlerine akıl sır ermiyor :shock:
Team loncasında bulunan Ahmet kullandığı karakterler (Roneyy ' RoneeY) loncamıza dahildir.
Kendisi YGS ve LYS Sınavlarından sonra oyuna dönüş yapacaktır.
Yasin, ahmeti lonca listemize eklersen sevinirim. (izinli) olarak
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
Selamün aleyküm.
Ferdi paşam , hayrola nedir loncayı bırakmanızda ki sebep.
Paşam seninle konuştuk , bir sorun olsaydı söylerdin ama akşamına böyle bir açıklama yapıyorsun.
Cidden öğrenmek istiyorum.
Yiğidim yolun açık olsun kardeşim ismin izinli olarak bulunacak listede ne zaman gelirsen başımın üstünde yerin vardır.
Ne yalan söyliyim kötü gün dostu olduğunuzu gösterdiniz biliyordum da zaten.
Neyse hayırlısı ne ise o olsun.
Ama cumartesi akşam ki yapılacak toplantıda muhakkak sizleride görmek istiyorum.
Rıdvan paşam oyuna girmiyorum bu ara burdan özel mesaj yolu ile ulaştırırsan isteğini konuşuruz paşam.
Ayrıca verdiğin destek için teşekkürler.
Moralim tepe taklak olmuş durumda
Ferdi paşam , hayrola nedir loncayı bırakmanızda ki sebep.
Paşam seninle konuştuk , bir sorun olsaydı söylerdin ama akşamına böyle bir açıklama yapıyorsun.
Cidden öğrenmek istiyorum.
Yiğidim yolun açık olsun kardeşim ismin izinli olarak bulunacak listede ne zaman gelirsen başımın üstünde yerin vardır.
Ne yalan söyliyim kötü gün dostu olduğunuzu gösterdiniz biliyordum da zaten.
Neyse hayırlısı ne ise o olsun.
Ama cumartesi akşam ki yapılacak toplantıda muhakkak sizleride görmek istiyorum.
Rıdvan paşam oyuna girmiyorum bu ara burdan özel mesaj yolu ile ulaştırırsan isteğini konuşuruz paşam.
Ayrıca verdiğin destek için teşekkürler.
Moralim tepe taklak olmuş durumda
Selamlar herkese .Ayrılanlar var hemde sevdıgım ınsanlardı.Hepsı ıle tanıstıgım ıcın onlara sukran borcluyum.Gelenlere de hos geldın dıyelım
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...