TÜRK deye başlıkta konu acmıstım sılındı ......

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

TÜRK deye başlıkta konu acmıstım sılındı ......

Mesaj gönderen ayhilal »

Sayın yöneticimiz kızıl konu baslıgı TÜRK dü bu oyunu cogu oyuncumuz TÜRK yapımı deye oynuyor ben dahıl bu yaşıma kadar hıc bır şekılde bır oyun oynamadım sadece TÜRK yapımı deye ilk ve son oyuncagım oyun budur deye düşündüm ve buna dayalı olarak TÜRK isim li TÜRK anlatan şiir li konu paylaştım ve siz silmişsiniz eyvallah derim ..... ve özelıme msj atmışsın ordan cvp veremedımden burdan yazıyorum bende AMACIM siyaset değil di .........

İleti düzenlendi

Özel mesaj [/i][/b][/color]
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Re: TÜRK deye başlıkta konu acmıstım sılındı ......

Mesaj gönderen kurtreis »

Sn Yöneticiler bizler bu oyuna aşık olduğumuz için oynamıyoruz TÜRK oyunu olduğu için oynuyoruz Emrullah kardeşim çok güzel bir paylaşımda bulunmuştu o paylaşımda ayrımcılık ırkçılık yoktu Emrullahın oraya yazdığı Emrullah gibi benim gibi yada daha bu oyunu oynayan yüzlerce ikv oyuncusunun en büyük değerleridir vatan sevgisidir millet , bayrak yurt sevgisidir böyle bir konuyu nasıl kapatırsınız daha öncede benim açtığım bir kaç konu kapatılmıştı bende ÜLKÜCÜYÜM hepte grur duymuşumdur ÜLKÜCÜLÜĞÜMLE bizim değerlerimiz herşeyin üstündedir onun için değerlerimize dokunmayın biz kimseye ayrımcılık yapmıyoruz bölücülük yapmıyoruz oyun platformuda olsa değerlerimizden vaz geçemeyiz bu oyun bir karakterlik oyunu değil mi bizim karakterimiz budur deişemez bu tür açtığımız konuların silinmesini şiddetle kınıyorum ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Değerli yöneticileri anlıyorum.Her ne kadar yayınlayan arkadaşımız art niyetli olmasada buna art niyetli yaklaşıcak çok sayıda insan mevcuttur.Sizde doğal olarak forumda bir tartışmaya sebep olmadan önce konuyu kaldırmayı düşmüşünüz.Doğruda yapmışınız bir ülkücü olsamda ordan bize sataşılıp kavga çıkmasını istemezdim.Lakin bizim konularımıza müdahalede ve düzeltmede bu kadar seri ve etkin hareketinizi bizzat benim şikayetim ve ilgilenicez cevabına rağmen kişiye tek bir müdahele edilmemiştir.Tarafsız olucaksanız Tarafsız olmanızı rica ediyorum.Bİrine köstek birine destek olmayın.

Resim

Saygılar.İyi Forumlar...
Resim
Kullanıcı avatarı
Lodosxzeren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lodosxzeren »

Emo silmekte bi bakıma haklılar konu siyasi görüşler içeriyordu. Art niyetli insanlar çok
zena ~~
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Size yolladığım özel mesajda da söylediğim gibi konu, farklı anlamlar yüklenmesi muhtemel olduğu için silinmiştir. Ayrıca size nezaketen yazmış olduğum özel mesajı buradan ifşa etmeniz ise bu nezakete karşın hiç etik olmamış. Durum böyleyken buradan konunun ve forum hesabınızın moderasyona uğraması muhtemeldir, bilginize.

İyi eğlenceler...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Ben cevabımı alamadım ama sayın moderatör.
Resim
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

Biz Türklügümüzü saklıyacaz dereceyemı gelıyoruz bunda sıyası bırsey yok Türk oyununda Türklügümüzü bahsetmıyeceksek nerde bahsetcez ben bu konunun sılınmesını Kurtreis gıbı şiddetle kınıyorum fazlada bısey demıyorum....
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Forumda yada oyunda Türk kürt, ülkücü, solcu sağcı ,dinci ve benzeri konuları içeren. Tartışma yaratabilecek , sabote edilmeye müsait konulara izin verilmemektedir.

Forum Kuralları 1 nci maddesi : İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.............................

Bu konudaki kuralımız Tüklüğümüzü inkar etmek değil , bilakis ard niyetli kişilerin bu konuları forum üzerinden siyasi bir platforma çekmesini engellemektir.

Anlayışınız için teşekkür eder İyi forumlar dilerim

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön