LARKIM ADLI ŞAHSİYETSİZE AÇIK MEKTUBUMDUR byLaglag

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
laglagxallperen
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

LARKIM ADLI ŞAHSİYETSİZE AÇIK MEKTUBUMDUR byLaglag

Mesaj gönderen laglagxallperen »

bu oyunu nerdeyse beta döneminden beri oynuyorum hiç başıma gelmeyen birşey ilk defa bugün başıma gelmiş bulunuyor son 1 yıldır oynadığım Laglag adlı karakteri larkım adisine kaptırmış bulunmaktayım diğer çarların hepsinide sildim zaten
belki emeklerime yazık oldu ama bir oyunda bile hırsızlık yapacak kadar gözü dönmüş insanlara diyecek hiçbirşey bulamıyorum gerçek hayatta acaba neler yapıyolar oda merak ettiğim ayrı bi konu tabi...
bu sayede yaklaşık 3 yıl düren ikv maceramın sonuna gelmiş bulunuyorum bi dahada oyuna geri dönmeyi düşünmüyorum
ŞU AN AKLIMA BU İNSANLARA SÖYLENECEK BİNLERCE SÖZ GELİYOR AMA BEN BİR OYUN İÇİN BU KADAR KÜÇÜLECEK KADAR KARAKTERSİZ DEĞİLİM
oyuna devam eden herkese iyi oyunlar diliyorum
wild
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: LARKIM ADLI ŞAHSİYETSİZE AÇIK MEKTUBUMDUR byLaglag

Mesaj gönderen wild »

Mert ben ömer bu güne kadar ben kmseden gidip de çar şifresi sormadm sormamda. Son 2 haftadır falan sürekli bölgeden de geçio ya Wıldhealer ya Larkim ya da Lovexlarkim die çarlar açp sürekli tanıdıklarımdan çar istiolar ve bunun uyarısını da yaptk hatta gidip Halildende istemşler.Eğer benm senn çarını çalacak kadar #@!? oldumu düşünebldysen hiç tanımamışsın beni Mert.
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen freze61 »

Mert Msn den yeni şifre iste ve carına bak beLki yanLış giriş yapmışındır ben şimdi biLerek 3 yanLış giriş yaptım daha cara giremez sen yeni şifre iste ve carına bak çabukk

Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen freze61 »

Mert hemen msn den yeni şifre iste carı hemen boşaLtmış oLamaz o hırsız her kimse yaLnız bu araLar Lovexlarkim diye biri benden de şifre istedi benLe aLakası yok dikkat et Lovexlarkım değiL Lovexlarkim sen hemen yeni şifre iste çabukk
BiLmiyosan beni cepten ara çabuk yada msn e gir hadi

Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
wild
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wild »

Mert senden şifreyi isteyen kşinin nickine tam olarak baktn mı ? Bi düşün eğer hala benm çalmş olacaımı düşünüyosan o kadar şe ref siz olabilcemi düşünüyosan aklında hala bi şüphe varsa tmm ben çaldm şeref sizin önde gidenym pi çim tmm mı ama Mert düşüncenle çok kırdın beni böle bişi yapablcemi düşündn ya Helal olsn sana ne diim be kanka nese sen hala benm çaldımı düşün naslsa ben ibneym.
Kullanıcı avatarı
batuhangs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen batuhangs »

mert harflere iyi bak
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.

“Genel Sohbet” sayfasına dön