Loncalara Simge Özelliği

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bydeli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Loncalara Simge Özelliği

Mesaj gönderen bydeli »

Resim

Merhaba Sayın İkv Oyuncuları Ben Bu Fikrimi Daha Önce Hızlı Desteğe'de Sundum Birde Sizlerin Huzurunuza Sunuyorum.

Lonca Sisteminde Grupların Ayrıcalığının Belli Olması İçin Lonca Simgesi Şart Loncaların Bir simgesi Olması Daha Güzel ve Ayrıcalıklarını Belirleyici Olacaktır. Lonca Liderlerinin Ayrıcalığını Belirtmek Adına Lonca Liderinin İsminin Altında Çizgi Olabilir.

Sizlerin Yorumlarını Bekliyorum.
ASıL TRaJeDi YaŞaMaKTıR!!!
HaYaT ZoR MaLuM EKMeKTe BiR MiLYoN OLDu :):)
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Loncalara Simge Özelliği

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Güzel bir öneri.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Aynı öneriyi ilk olarak ben sunmuştum, başka oyuncuların da böyle bir isteğinin olması sevindirici. Destekliyorum.

viewtopic.php?f=46&t=82642&
2009-2013
Kullanıcı avatarı
IIxCeyhunxII
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IIxCeyhunxII »

Bencede cok guzel bir öneri Baskanlarin kuyrugu olsun ...

yardimcilarda esek kulagi filan nasil olur ..
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

bydeli yazdı:Resim

Merhaba Sayın İkv Oyuncuları Ben Bu Fikrimi Daha Önce Hızlı Desteğe'de Sundum Birde Sizlerin Huzurunuza Sunuyorum.

Lonca Sisteminde Grupların Ayrıcalığının Belli Olması İçin Lonca Simgesi Şart Loncaların Bir simgesi Olması Daha Güzel ve Ayrıcalıklarını Belirleyici Olacaktır. Lonca Liderlerinin Ayrıcalığını Belirtmek Adına Lonca Liderinin İsminin Altında Çizgi Olabilir.

Sizlerin Yorumlarını Bekliyorum.

Bu simge benim pcde kayıtlı değilse ben kritik hata alırım ikvnin belirlediği standart simgeler olursa herkesin pcsine güncelleme ile yüklenir. Ama önüne gelen bu bizim simgemiz bu olacaktır derse her gün oyuna girerken güncelleme ile giriş yapmakta oalcagız.

Simge Standant simgelerde o benim simge bu benim simge diye bu kezde birbirlerinizi yiyeceksiniz.

Nasıl olcak o iş merak konusu senin simgen x isareti benim cpde gözükmesi için daha önceden yüklenmiş olması gerekir.
Bu konularda ne gibi çalışmalar yaptınız.

Örnek senin elindeki ejder asa benim pc de yesil kayıtlısa sendekide kırmızısa ben onu yesil görürüm sen kırmızı görürsün.

Standant simgelerde lonca açarken simge bölümünden şeçlirken daha önceden alışmış bir simgeyi bir başkası alamaz seklinde olur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bu stardant simgelerde bir 2000 kadar olması gerekirki lonca sayısı kadar simge eklensin demek her simge 16 kb yer kaplarsa istanbul exe. dosya boyutu 7 mb de olmalı oda oyuna girerken ağır giriş gerektirir.

Neyse
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
bydeli
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bydeli »

Arkadaşlar Lonca Alımlarınızı Nasıl Yapıyorsanız Yönetim Panelinizden Lonca Simgenizi Yüklersiniz ve Kullanmaya Başlarsınız Yada Sizi Dediğiniz Gibi Sabit Kendi Simgeleri Olur Onlardan Birini Belirlersiniz.Fakat Simge Sayısı Çok Sayıda Olmalıdır Herkes Aynı Simgeyi Kullanmak Zorunda Kalmasın.
ASıL TRaJeDi YaŞaMaKTıR!!!
HaYaT ZoR MaLuM EKMeKTe BiR MiLYoN OLDu :):)
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Şuan çook gereksiz, Daha önemli konular varken; böyle konuları lütfen sonraya saklayın.

Lonca Savaşları, Lonca Tüccar'da satılacak itemler, Gelecek eşyalar vb. bir çok şey varken, böyle bir simge olayı çok gereksiz kaçar. Oyunun grafiğinede uymaz.. << benim yorumum bu başkalarını bilemem. Eleştirilere kapalıyız.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

tamamen katılıyorum desteğe yolluyorum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön