Acaba... Herşeyin Farkında Mıyız???
Re: Acaba... Herşeyin Farkında Mıyız???
ısteyen istedigi ismi yazar buna kimse karısamaz. oyun turk yapimı diye turkçe isim yazma zorunluluğunu hangi aptal cikardı.
...
-
- Acemi Savaşçı
ben böle oyunlarda canavarları kestim için yusufkesers koyuyorum :idea: :idea: :idea:
Hiç bir dili şekillendirmeye hakkımız yoktur tamam güzel burada Türkçe'yi savunmuşsun ve bilmeni isterim ki ben de Türkçe 'yi yanlış kullananları uyaran bir vatandaşım.Takma adında " X " bulunmakta.Ne olursa olsun Türkçe'yi savunan birisiysen Türkçe Alfabesi'nde olmayan bir harfi kullanman doğru olmaz.Türkçe 29 harften oluşur ve 29 harf kullanabilirsin.Başka bir dilden gelen harf ile şekillendiremessin.Tabi bunu yapıyorlar ama sen de Türkçe'mizi güzel,doğru kullanan birisi olduğunu söylediğin için ben sana bunu söylüyorum.
İyi günler.
İyi günler.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Konu Gereğinden Fazla Uzadı...
Katılıyorum . ayrıca imzan çok güzel olmuş @JackGhosen :lol: :lol:JackGhosen yazdı:Konu Gereğinden Fazla Uzadı...
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Utandım birden ya
:mrgreen: :lol: :roll:[imgright]https://g0.gstatic.com/android/market/c ... s/f-705-10[/imgright]
Tebrik ederim çok güzel bir yere değinmişsin ama her şey ayrı yazılır
Aklınca bulunsun

- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
Kardeşim önce sen oku ne demişim orda önce git kendini düzelt ondan sonra bize karış :idea:
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Vvalla benim Tükçeyi düzgün yazma gibi birderdim yok ben klavyeme basarım harf çıksın çıkmasın ben basmısım bire kere ne diye geri dönüp düzelme yapam yok ayrı yazılacakmış yok büyük müş küçükmüş anlayan a ile b arasındaki farkı blir zati bilmiyorsa türkçeyi düzgün yazsa ne olur yazmasa ne olur.
Türkiyede 50 üstünde lehce var Onlar da konuştuğu gibi yazınca anlıyorsunuzda İstanbul türkçesi diye yazınca büyük harfi küçük yazdınız diye anlamıyorsanız oda sizin ayıbınız.
Seni Hamsinun karadenuzu sevdugu cibi seviyurum,
Maxicep.com - karadeniz sevgi dili:)
misur ekmegunun kara Lahanaya verdugu dad cibi hayatma dad verdun.
Gözlerun ayder yaylasi gadar cuzel,culdugun zaman yuzun cunes cibi parlayi,
sesun kemence sesu cibi adami costurayi.
Anzer BALI cibi dadlisun. Giresun Findugu cibi sirinsun,
Rizenun Cayi cibi doyumlyiun,
Varligun Adami ruzgarin yelkeni savurdugu cibi sarayi UYYYYY daha ne diyeyum senu SEVDUGUMDAN BERU GARAYA VURMUS CIBIYUM KALBIM SANKI HORON TEPİİİ
NASİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Türkiyede 50 üstünde lehce var Onlar da konuştuğu gibi yazınca anlıyorsunuzda İstanbul türkçesi diye yazınca büyük harfi küçük yazdınız diye anlamıyorsanız oda sizin ayıbınız.
Varligun Adami ruzgarin yelkeni savurdugu cibi sarayi UYYYYY daha ne diyeyum senu SEVDUGUMDAN BERU GARAYA VURMUS CIBIYUM KALBIM SANKI HORON TEPİİİ
A R Z L O D O S
ARZLODOS yazdı:Vvalla benim Tükçeyi düzgün yazma gibi birderdim yok ben klavyeme basarım harf çıksın çıkmasın ben basmısım bire kere ne diye geri dönüp düzelme yapam yok ayrı yazılacakmış yok büyük müş küçükmüş anlayan a ile b arasındaki farkı blir zati bilmiyorsa türkçeyi düzgün yazsa ne olur yazmasa ne olur.
Sen kullandığın dilin Türkçe olduğuna emin misin ?