<<<...MeGaxCoNDa Çarını Çalan Kişiyi Konuşturdum..>>>

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: <Academy Of War>

<<<...MeGaxCoNDa Çarını Çalan Kişiyi Konuşturdum..>>>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Ve Adamı Bir Kaç Aylık Uğraştan Sonra Konuşturttuğum Sözleri :arrow: :arrow:

MeGax Loncasının Başkanları İsmail Ve İdris'miş.Bir Ara İdris Kardeşimiz Cou Diye Bir ÇArı Boşaltmış.Sonra İdris Oyuna Ara Vermiş.İdris İsmail Adlı Kişiye İdris Olacaksın Demiş.Ve Bir Ara Ortalık Karışmış MeGaxCoNDa'yı Çalmışlar MeGaxCoNDa'yı Çalanlar MeGax Loncasındna Birisiymiş Sonra İdris Oyuna Girdiğinde Çara Girilmiyomuş İdris'e Uğlaşmaya Çalışmış Oyundan Ve Face Msn Vs.'den Ama Uğlaşamamış Ve İdris Klana Ve Bölgeye MeGaxRaCHeL Hırsızdır Yazmış O Da Sinirlenmiş MeGaxCoNDa'nın Hesap Bilgilerini Felan Kendi Pc (Bilgisayar)'ına Kaydetmiş Ve Bir Ara MeGaxCoNDa'ya Girip Çarı Boşaltmış.

Olay Böyleymiş Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Olduğunu Bilmiyorum Ama Çarlarını Biliorum O Kişilerin :arrow:
Bootcampxchole
Cisimasicelixkıral
MeGaxRaCHeL
Ve İdris Bu Yazıyı Okuyosan Bi Cevap Yaz Veya Arkadaşları Şu An Bu Yazıyı Okuyosa Bir İsteğim Var :arrow:

İDRİS'e Uğlaşıp Bunu Okumasını Söylesin Ve İnşALLAH İDRİS'e Yararlanabilecek Kadar Bilgi Toplamışımdır :twisted:
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: <<<...MeGaxCoNDa Çarını Çalan Kişiyi Konuşturdum..>>>

Mesaj gönderen Tatarian »

Aynı Karakter Bana Naber Evren Diye Mesaj Atmıştı, İyidir İdrisim Bildiğin Olaylar İşte Diye Karşılık Verince Ne Oldu Hayırdır Dedi.

Ne Oldu Dediğine Göre İdris Değil. Evren Dediğine Görede Beni Tanıyan Birisi. Muhtemelende İdrisin Bi Yakını. =)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
mikailcan2008
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen mikailcan2008 »

Chaqmaxsheytan yazdı:Ve Adamı Bir Kaç Aylık Uğraştan Sonra Konuşturttuğum Sözleri :arrow: :arrow:

MeGax Loncasının Başkanları İsmail Ve İdris'miş.Bir Ara İdris Kardeşimiz Cou Diye Bir ÇArı Boşaltmış.Sonra İdris Oyuna Ara Vermiş.İdris İsmail Adlı Kişiye İdris Olacaksın Demiş.Ve Bir Ara Ortalık Karışmış MeGaxCoNDa'yı Çalmışlar MeGaxCoNDa'yı Çalanlar MeGax Loncasındna Birisiymiş Sonra İdris Oyuna Girdiğinde Çara Girilmiyomuş İdris'e Uğlaşmaya Çalışmış Oyundan Ve Face Msn Vs.'den Ama Uğlaşamamış Ve İdris Klana Ve Bölgeye MeGaxRaCHeL Hırsızdır Yazmış O Da Sinirlenmiş MeGaxCoNDa'nın Hesap Bilgilerini Felan Kendi Pc (Bilgisayar)'ına Kaydetmiş Ve Bir Ara MeGaxCoNDa'ya Girip Çarı Boşaltmış.

Olay Böyleymiş Ne Kadar Doğru Ne Kadar Yanlış Olduğunu Bilmiyorum Ama Çarlarını Biliorum O Kişilerin :arrow:
Bootcampxchole
Cisimasicelixkıral
MeGaxRaCHeL

Resmen hikaye anlatır gıbı yazmıssın :) Ve masalımız burada sona ermıssss :D :D
Ve İdris Bu Yazıyı Okuyosan Bi Cevap Yaz Veya Arkadaşları Şu An Bu Yazıyı Okuyosa Bir İsteğim Var :arrow:

İDRİS'e Uğlaşıp Bunu Okumasını Söylesin Ve İnşALLAH İDRİS'e Yararlanabilecek Kadar Bilgi Toplamışımdır :twisted:
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Resmen hikaye anlatır gıbı yazmıssın :) Ve masalımız burada sona ermıssss :D :D

EwT. Azcık Hikaye Yazar Gibi Olmuş.Ama İDRİS İçin Herşeyi Yaparım Nasıl Olsa En İYi Arkadaşlarımdan Biri .. ;)
Resim
Göster
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön