öğlen saatleri itibariyle oyunu açtığımda görüntü ayarlarınız sıfırlanmıştır deyip pencereyi kapattı.
üyelik ismimi ve şifremi yazdıktan sonra bir süre bekleyip kritik hata veriyo ve oyuna girmiyo.
çözümünü bulanlar yardımcı olursa sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
Kritik Hata (oyuna giremiyorum)
- ForeverHope
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Divanı I Türk
Kritik Hata (oyuna giremiyorum)
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]
Xhope (49) [(^)Ejder Asa]

Re: Kritik Hata (oyuna giremiyorum)
Güncellenmeyen bir dosyan var. Yada zarar görmüş bir dosyan.
A R Z L O D O S
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Merhaba,
_lancher.dll güncellendikten sonra "Görüntü Ayarlarınız Sıfırlanmıştır" yazan iletiyi müteakip oynu tekrar açtığınızda sorunsuz girebilirsiniz. Bizzat yaptığım testte problem yaşamadım.
İyi oyunlar.
_lancher.dll güncellendikten sonra "Görüntü Ayarlarınız Sıfırlanmıştır" yazan iletiyi müteakip oynu tekrar açtığınızda sorunsuz girebilirsiniz. Bizzat yaptığım testte problem yaşamadım.
İyi oyunlar.
- ForeverHope
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Divanı I Türk
daha açıklayıcı yazabilirsen sevinirim :?Notr25 yazdı:Merhaba,
İyi oyunlar.
TRhopelessTR (49) [(^)Ecel Getiren]~[(^)Latif]

- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi?
PASLIBIÇAK - xCENTERx

ForeverHope yazdı:daha açıklayıcı yazabilirsen sevinirim :?Notr25 yazdı:Merhaba,
İyi oyunlar.
Valla bende anlamadım
Laucherde sorun yaşamıyor arkdaş normal oyun açılıyor oyuna giriyor bir muddet bekleyince hareket edecekken yada Görüntü ayarları full olduğu için kritik hata alıyor.
Bir nevi Mısır çarşısında Leylanın Geldiğindeki hata Çarın bulunduğu yerde tanımlamadığı efek-görüntü modu herhangi bir cisimdende kaynaklanıyor.
Görüntü ayarları sıfırlandığı için oyun içindeki Görüntü ayarların fullda yani bir miktar kısarsan düzelecek ama hatanın neden olduğunu açıklamıyor onun için felan filan dosyasını gönder bilgilendirme yaaprız derlerde.
Oyunu pencere modundamı oynuyon Full ekrandamı. Pencere modu olduğu zaman pref_launch bu dosya salt okunur olduğu için görüntü ayarlarını kaydetmez.
Pencere modunda oynamıyorum Full ekranda oynuyorum dersen bu dosyayı silersen yeniden bir görüntü ayarları oluşacak.
Oyuna girdin İlk bölüm Karakter Seç Karakter yarat bölümünde ESC ile Görüntü ayarlarını kısarsan efek ölü karakter efektini kıs ve öyle oyuna gir. Hata alırsan _lancher.dll bu dosyayı bul geri dönüşüm kutusuna at ama tam silme.
Aşağıdaki hatayı alacan telaş yok doğru yoldasın. Tamam bas ve ardından birincisinde _lauhecher.dll güncelelemiyor der onu kapatıp tekrar çalıştınmı hatasız bir güncelleme yapacaktır.
Ama bunlara gerek kalmıyacak gibi düzelir.
A R Z L O D O S
- Notr25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Mu Be On
Sayın Nerull' un dediği gibi Veritabanı çağrılarında yapılan optimizasyon nedeni ile görüntü ayarlarının çok yüksek olması hata almana sebebiyet veriyor olabilir. Oyuna girmeden önce Doku Filtrelemeni İyi Lineer-Anisotropik Doku detayını yüksek Ve 1024*768 ayarlar ile ben Hata almadan sorunsuzca oynayabiliyorum. Bu seviyeye getirerek sende hata almayı önleyebilirsin.Şuana kadar yapılan iyileştirmeler;
08.12.2011 - Sunucu güncelleme
09.12.2011 - Veritabanı iyileştirme
13.12.2011 - Veritabanı çağrılarında optimizasyon yapıldı. [Tüm sunucularda]
Eğer sonuç alamazsan _launcher.dll yi silip güncelleme al. oda olmazsa istanbul.exe yi silerek güncelleme almalısın.
2 ci çözüm yöntemi.
Sunucumu seçiyom İstanbul kullanıcı adı ve şifre bölümü geliyor şifremi yazıyorm girişe basıyorum bir kriitk hata oluşuyor sebebi.
Görüntü ayarlarınız sıfırlandığından.
Normal ekranınızın çözürlüğünden yüksek bir çözürlükte başlıyor bu hata genellikle dizüstü blgisyarlarda olur. Kendi çözünürlüğünüze uygun görüntü ayrı yapmanız lazım.
1024*768 ekranızın çözürlüğüdür ama aşagıdaki resimde bir üstü seçilmiş olablir burayada dikkat etmeni öneririm.
Bir üst çözünürlüktede Oyuna giriş yapamdan kritik hata verir.

Sunucumu seçiyom İstanbul kullanıcı adı ve şifre bölümü geliyor şifremi yazıyorm girişe basıyorum bir kriitk hata oluşuyor sebebi.
Görüntü ayarlarınız sıfırlandığından.
Normal ekranınızın çözürlüğünden yüksek bir çözürlükte başlıyor bu hata genellikle dizüstü blgisyarlarda olur. Kendi çözünürlüğünüze uygun görüntü ayrı yapmanız lazım.
1024*768 ekranızın çözürlüğüdür ama aşagıdaki resimde bir üstü seçilmiş olablir burayada dikkat etmeni öneririm.

A R Z L O D O S
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Yerinde bir tespit olmuş ARZLODOS. TeşekkürlerARZLODOS yazdı:
Oyuncularımıza sorun yaşamamaları için ekran kartının desteklediği çözünürlüklerle giriş yapmalarını, en basit haliyle de masaüstünde kullandıkları çözünürlüklerle giriş yapmalarını öneriyoruz.