İkv'yi Pencere modunda oynamak istediğim zaman ayarları yaptıktan sonra Aşağıdaki resimde göreceğiniz hatayı alıyorum. Daha önce yöneticilerin forumda yaptıkları açıklamalara göre ikv oyununun dosyalardan ayarlarını yaparak pencere modunda oynanması herhangi bir sorun veya ceza gerektirmiyordu. Madem öyle buna bir çözüm getirilmeli.
(Resmi büyütmek için sol üstteki (+) İşaretine tıklayabilirsiniz.)
İşte resimde ki hatayı her launcherı çalıştırdığım zaman sunucu listesi gelmeden alıyorum. Konu hakkında bir fikri veya çözümü olan arkadaşlar bu konu altında paylaşırlarsa sevinirim.
(Not: Pencere Modu Ayarları Eksiksiz Ve Tam Olarak Yapılmıştır.)
Aynı hatayı maalesef bende almaktayım. Oyun haricinde başka programlarla ilgilendiğim için Pencere Modunda oynamak zorundayım. Hata Raporu alınca tek çözüm Bilgisayarı Yeniden Başlatmak. Umarım yeni bir patch çıkartılır ve sorun kökünden halledilir.
YusufATMACA yazdı:Aynı hatayı maalesef bende almaktayım. Oyun haricinde başka programlarla ilgilendiğim için Pencere Modunda oynamak zorundayım. Hata Raporu alınca tek çözüm Bilgisayarı Yeniden Başlatmak. Umarım yeni bir patch çıkartılır ve sorun kökünden halledilir.
Keyifli forumlar.
O hatanın çözümü var zati ama biraz sayfaları gezzsen hemen göreceksin.
Hata deentimi devre dışı bıraksan o hata çıkmaz bir hata olusunca sana sormadan zati otomatik kapatır.
Bilgisyar özelliklerinden gelişmiş ayarların altında hata denetimi devre dışı bırak desen yeterli.
YusufATMACA yazdı:Aynı hatayı maalesef bende almaktayım. Oyun haricinde başka programlarla ilgilendiğim için Pencere Modunda oynamak zorundayım. Hata Raporu alınca tek çözüm Bilgisayarı Yeniden Başlatmak. Umarım yeni bir patch çıkartılır ve sorun kökünden halledilir.
Keyifli forumlar.
O hatanın çözümü var zati ama biraz sayfaları gezzsen hemen göreceksin.
Hata deentimi devre dışı bıraksan o hata çıkmaz bir hata olusunca sana sormadan zati otomatik kapatır.
Bilgisyar özelliklerinden gelişmiş ayarların altında hata denetimi devre dışı bırak desen yeterli.
Öncelikle konuya ilginden ve yardım çabandan dolayı çok teşekkür ederim. Dediğin gibi yaptım ancak bu seferde aynı hatanın benzerini aldım.
Bu hatayı aldım tekrar. Yinede yardımların için teşekkür ederim.
Ek olarak konuya ilişkin bir yöneticinin yorum yazmaması üzücü. Biz forumu tartışmalar için kullanamayacaksak , hata bildirimi yapamayacaksak , bunlar dikkate alınmayacaksa bence kapatın gitsin forumu Yada kaç akçe iste yazın buraya söz vereceğim yeter ki sorun çözülsün.
Keyifli forumlar.
Yeni bir patch çıkacağını sanmıyorum ama bir düzeltme getirilmesi gerekir..
Senfony yazdı:bu denemeleri yaparken windows'un ekran çözünürlüğü ne olarak ayarlıydı?
pref_launch.prefs dosyasına yazdığın çözünürlük nedir?
bende sorunsuz çalışıyor.
Ayarları tamamen bu konu altında paylaşılan bilgilerle yaptım. Sende sorunsuz çalışan çözünürlük ayarlarını burada paylaşırsan sevinirim. eğer konudaki ayarlardan farklı ise.
Ekran çözünürlüğü ile alakası yok. Şuan itibariyle kendi bilgisayarımında bu sorunu kaldırdım diyebilirim. Hata Raporunu kapattıktan sonra oyuna sağ klik yapıp Farklı Çalıştır seçeneği ile çalıştırıyorum. Artık Hata Raporu almıyorum.