yNçRxOwNeR dan VEDA...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CANCAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

yNçRxOwNeR dan VEDA...

Mesaj gönderen CANCAN »

arkadaşlar buzamana kadar severek oynadığım bu oyundan bazı sebepler nedeniyle ayrılmam gerekiyor.(yaş geçiyor Vatan borcu kutsaldır borcumuzu ödememiz lazım)Öncelikle bana buzamana kadar yardımcı olan hertürlü desteği sağlayan arkadaşlarıma çook çok teşekkür ediyorum.Çarlarımı(evlatlarımı :D ) yine oyunda olan arkadaşlarıma bırakıyorum.eğer isteyerek veya istemeden kırdığım kişiler olduysa özür dilerim.belki bir gün tekrar görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
CANCAN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: yNçRxOwNeR dan VEDA...

Mesaj gönderen CANCAN »

CANCAN yazdı:arkadaşlar buzamana kadar severek oynadığım bu oyundan bazı sebepler nedeniyle ayrılmam gerekiyor.(yaş geçiyor Vatan borcu kutsaldır borcumuzu ödememiz lazım)Öncelikle bana buzamana kadar yardımcı olan hertürlü desteği sağlayan arkadaşlarıma çook çok teşekkür ediyorum.Çarlarımı(evlatlarımı :D ) yine oyunda olan arkadaşlarıma bırakıyorum.eğer isteyerek veya istemeden kırdığım kişiler olduysa özür dilerim.belki bir gün tekrar görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Gerçek hayatta başarılar kardeşim...

Hayırlı teskereler şimdiden biz buradayız dönmeyi düşünürsen yine aramızda olacaksın. ;)
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen hallelujah »

CANCAN yazdı:
CANCAN yazdı:arkadaşlar buzamana kadar severek oynadığım bu oyundan bazı sebepler nedeniyle ayrılmam gerekiyor.(yaş geçiyor Vatan borcu kutsaldır borcumuzu ödememiz lazım)Öncelikle bana buzamana kadar yardımcı olan hertürlü desteği sağlayan arkadaşlarıma çook çok teşekkür ediyorum.Çarlarımı(evlatlarımı :D ) yine oyunda olan arkadaşlarıma bırakıyorum.eğer isteyerek veya istemeden kırdığım kişiler olduysa özür dilerim.belki bir gün tekrar görüşmek dileğiyle...

Realde başarılar. Umarım en kısa zamanda geri dönersin. Tabii eğer istersen. =)
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa

“Genel Sohbet” sayfasına dön