DESTEKDEN MESAJ GELMEDİ !!
- aRistotalesS
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lavles The Day
DESTEKDEN MESAJ GELMEDİ !!
BEyleR deste mesaj atım 1 haftayı geçdi ama hala CEvap gelmedi nedennn olabilir
ARiSToTaLesSx(^)Ejder Asa
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: DESTEKDEN MESAJ GELMEDİ !!
şahsen ben destekde olsam sana cevap vermezdim geveze yeter artık açtığın konular :!:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
Destek sistemi yoğunluktan ve gönderilen mesajların öncelik sırasından dolayı geri dönüşler bazen geç olabiliyor.
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Destektekiler seni kovalasın emi
kaç aydır vay şamilbey hırsız vay çarım çalındı vay destekten mesaj gelmedi
yaw kardeşim benim 2 sene önce attığım mail e cevap verilmedi hala onamı vericekler 
Tokerx 
Ahaha buraya koptum. Konuyu açan arkadaşım adam haklıxsWiTx yazdı:Destektekiler seni kovalasın emikaç aydır vay şamilbey hırsız vay çarım çalındı vay destekten mesaj gelmedi
yaw kardeşim benim 2 sene önce attığım mail e cevap verilmedi hala onamı vericekler
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Merhabalar,
Son dönemlerdeki destek bölümüne gönderilen başvurulardaki en çok birikme fuar haftası olmuştur. Üst yönetimden hemen hemen herkesin fuara katılım göstermesi ve fuardaki destek masasından da istek,öneri,şikayeti olan kullanıcıların sorunları tek tek dinlenip destek bölümüne gönderilmesi buna en büyük sebeptir.
Fuar haftasından bu yana cevap verilemeyen başvuruların büyük çoğunluğu bugün yanıtlanmıştır. 100'ü aşkın başvurunun inceleme alanına taşındığını da belirtmek isteriz.
Başvurularına cevap bekleyen kullanıcılarımız, hedef gösterdikleri mail hesaplarını kontrol edebilirler.
@xsWiTx: 2 sene öncesinden fosilleşmiş bildirim bulunmamaktadır. Bildirim uslubuna göre bildirimler silinebilir veya yanlış mail adresi hedef gösterdiyseniz, cevap ulaşmamış olabilir.
Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Son dönemlerdeki destek bölümüne gönderilen başvurulardaki en çok birikme fuar haftası olmuştur. Üst yönetimden hemen hemen herkesin fuara katılım göstermesi ve fuardaki destek masasından da istek,öneri,şikayeti olan kullanıcıların sorunları tek tek dinlenip destek bölümüne gönderilmesi buna en büyük sebeptir.
Fuar haftasından bu yana cevap verilemeyen başvuruların büyük çoğunluğu bugün yanıtlanmıştır. 100'ü aşkın başvurunun inceleme alanına taşındığını da belirtmek isteriz.
Başvurularına cevap bekleyen kullanıcılarımız, hedef gösterdikleri mail hesaplarını kontrol edebilirler.
@xsWiTx: 2 sene öncesinden fosilleşmiş bildirim bulunmamaktadır. Bildirim uslubuna göre bildirimler silinebilir veya yanlış mail adresi hedef gösterdiyseniz, cevap ulaşmamış olabilir.
Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Onur GÜRSOY
- aRistotalesS
- İskele Babası

- Lonca: Lavles The Day
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
- Viceroy
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Devgenç
mesaj hakkı bitmiş
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY