Değerli kardeşim sunucunun hal-i hazırda devam eden en eski loncası T.İ.T. Loncasıdır, 27 Eylül 2008 tarihinde kurulmuştur, sunucu açıldıktan iki ay sonrasıydı... İyi forumlar.Trakli yazdı:Mcx ..... Gkbx
Cyberx ..... Bloodx
Akıncılarx ..... Cnquerorx
Şeyhx ..... Jonturkx
Başkentx ..... Ultrax
Facex ..... Efelerx
Drowx ..... Fatherx
Turkox ..... Legendx
Clawx ..... Gaox
Tuğrax ..... Turanx
Ayyıldızx ..... Kalpx
Mecx ..... Knqx
Powerx ..... AFx
AFMx ..... CcCx
Timx ..... Mitx
Gökx ..... Atax
Atabeyx ..... Bilalx
Aslıx ..... Yanı sıra Hatırlayamadığım ve 2-3 kişeden oluşan yazmadığım onlarca lonca daha varŞu an Sunucunun En eski ve Sürekliliğini devam ettiren Loncası Yeniçeri Ailesidir 21 Aralıkta 4. Yılımızı Kutlayacağız Allah ßirlikteliğimizi ßozmasın İyi Forumlar..
![]()
Sancak sunucusunun dağılan loncaları...
Re: Sancak sunucusunun dağılan loncaları...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Mevzu aptalca ama yanlışları düzeltmekte fayda var
Ben Sindacco karakterimi kullanırken Erkan ( Chesterlp ) ile görüşüp Yeniçeri Loncasını kurmaya karar verdik yukarda yorum yazan şahısın Xgöktuğx diye bi karakterle dolaştığını çok iyi biliyorum hatta ozamanların er meydanına yalvar yakar bizle girmek istediğinide ama genelde nickini tam hatırlayamadığım Warrior'lu bi nickteki bayan karakterdede kendininkilerinden çok ona girdiğini iyi hatırlıyorum
Sunucunun eskileri ölmedi daha atıp tutmak okadar kolay değil ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
BLackGezz0 yazdı:Mevzu aptalca ama yanlışları düzeltmekte fayda varBen Sindacco karakterimi kullanırken Erkan ( Chesterlp ) ile görüşüp Yeniçeri Loncasını kurmaya karar verdik yukarda yorum yazan şahısın Xgöktuğx diye bi karakterle dolaştığını çok iyi biliyorum hatta ozamanların er meydanına yalvar yakar bizle girmek istediğinide ama genelde nickini tam hatırlayamadığım Warrior'lu bi nickteki bayan karakterdede kendininkilerinden çok ona girdiğini iyi hatırlıyorum
Warriorxgirlx Delikurtun bayan çarı
Keyifli forumlar.
WHiTexDeWiL yazdı:BLackGezz0 yazdı:Mevzu aptalca ama yanlışları düzeltmekte fayda varBen Sindacco karakterimi kullanırken Erkan ( Chesterlp ) ile görüşüp Yeniçeri Loncasını kurmaya karar verdik yukarda yorum yazan şahısın Xgöktuğx diye bi karakterle dolaştığını çok iyi biliyorum hatta ozamanların er meydanına yalvar yakar bizle girmek istediğinide ama genelde nickini tam hatırlayamadığım Warrior'lu bi nickteki bayan karakterdede kendininkilerinden çok ona girdiğini iyi hatırlıyorum
Warriorxgirlx Delikurtun bayan çarıSanırım bunu söylüyosun.
Emde lodoslarla giremeyip arza geçen karakter
Keyifli forumlar.
:lol: :lol: :lol:
ßy Yeniçerixtraklı ßy yNçRxTRaKLı
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Hangi ÇıLgın ßana ZinciR vuRacakmı$ $a$aRım..
Çoluk çocuk ile polemiğe girmeyeceğim, Xgöktuğx sunucu açıldıktan 3 gün sonra açtığım bir karakterdi, Warriorgirl ise Irmak ( Titxasena ) nın karakteriydi ve halen öyle, acınızı anlıyorum ama sizlere bugün kemik yok
Sindacco denen veled abi abi diye peşimizde dolanırken 250 gr. için ters yaptı sonradan
cahillerle yıllarca tartışmaya girerek seviyelerine indim ama adam edemedim hiçbirini, aşağıdaki topik sizlere kapak olsun.
Not: 05 Aralık 2009 tarihinde forum dan sobee nin forumuna geçilmişti, anılan lonca sayfamızı okuduğunuzda 27 Eylül 2008 tarihinde kurulduğumuzu ve hal-i hazırda sunucunun faaliyetine devam eden en eski loncası olduğumuzu göreceksiniz.
İyi forumlar.
Not: 05 Aralık 2009 tarihinde forum dan sobee nin forumuna geçilmişti, anılan lonca sayfamızı okuduğunuzda 27 Eylül 2008 tarihinde kurulduğumuzu ve hal-i hazırda sunucunun faaliyetine devam eden en eski loncası olduğumuzu göreceksiniz.
İyi forumlar.
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Bende Sancak Sunucusu Açıldığı Gün Başladım.Titxreis yazdı:Çoluk çocuk ile polemiğe girmeyeceğim, Xgöktuğx sunucu açıldıktan 3 gün sonra açtığım bir karakterdi, Warriorgirl ise Irmak ( Titxasena ) nın karakteriydi ve halen öyle, acınızı anlıyorum ama sizlere bugün kemik yokSindacco denen veled abi abi diye peşimizde dolanırken 250 gr. için ters yaptı sonradan
cahillerle yıllarca tartışmaya girerek seviyelerine indim ama adam edemedim hiçbirini, aşağıdaki topik sizlere kapak olsun.
İyi forumlar.
Ama O Günden Beri Ne Adınızı Duydum, Ne Sanınızı...
Tek Gördüğüm Oyunda Bekanız Olmadığı İçin Forumda Abuk Subuk Propagandalar Yaparak,
''Yok Ağaç Dikelim''
''Yok Hadiste Şöyle Buyurmuş''
''Yok Milliyetçiyiz'' Diyerek Forum Dışı Nitelikteki Konular Açmanız...
Yukardaki Mesajında Alper'e Neler Demişsin;
- it
- cahil
- velet
Peki Sana Bulunduğun Sosyal Çevre ve Kültür Seviyesi Dolayısıyla Yukarıdan Bakarak Sorarım...
İnsanlara İt Diyebilecek Kadar İnsan mısın ?
İnsanlara Cahil Diyecek Kadar Alim misin ?
İnsanlara Velet Diyecek Kadar İhtiyar mısın ?
Hiç Sanmıyorum.
Oyunda ve Gerçek Hayatta Hiçbir Başarı Elde Etmememiş ve Elde Edemeyecek, Forumda Kendini Olmadığı Biri Gibi Göstererek Bir Yerlere Gelmeye Çalışan, İnsanlara Hakaret Ederek Kendinin Haklı Olduğunu Kabul Ettirebileceğini Sanan, Aciz mi Aciz Bir Çocuksun !
En Azından Karşıdan Böyle Gözüküyorsun ! Bu Yüzden Kendini Savunmaya Çalışma...
Zaten Dostunuz Yok Bir de Üstüne Gereksiz Bir Çırpınış Olarak Nitelediğim ''Çamur At İzi Kalsın'' Taktiği ile Düşman Edinmeyin.
Allah Korusun !
Oyunun En Eski - En Köklü - En Güçlü Loncanızın Baş Harfi Olan ''T'' Düşer...
Kalanlarla Oluşan İki Harfli Ama Gayet Derin Manalı Lakabı Kendine Yakıştıran Bulursan Eğer,
Kendin Gibilerle Yola Devam Edersin.
İyi Yolculuklar !...
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Teşekkür ederim bana diyecek bişey bırakmadın
Bi konuda bişey eklemek istiyorum zamanında buna abi dediğim doğrudur oda benim saygısızlık yapmak istemediğimdendir seni adam yerine koyduğumdan değil yani ..
Bu konuyada son mesajımdır . İt ürür kervan yürür hacıııııı ..
Bu konuyada son mesajımdır . İt ürür kervan yürür hacıııııı ..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: united indead
Bi ara Devadam loncası yada topluluk diyelim 7 8 kişiydik we 2 kişi kaldı onlarda Devadamoqn we Devadamsrht
Devadamoqn (49) (^)Ecel Getiren
PRoDeCTioN (49) (^)Ejder Asa
ERRORxNerubiaN (49) (^)Ashabı Keyf
Promedikal (49)
PRoDeCTioN (49) (^)Ejder Asa
ERRORxNerubiaN (49) (^)Ashabı Keyf
Promedikal (49)
- XxBaDFeeLxX
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kıyamet Şovalyeleri
Yaw suraya Gelipte BiLaLx yazmayn SanKi oyle bir loncaMI varDI 3 Kisi TOPlanp basINA Bilalx koymayla LoncamI oluo...
Kısacası BLanK 
Merhaba,
Konuyu 2. Madde gereğince Kilitliyorum...
Konuyu 2. Madde gereğince Kilitliyorum...