Liderliğe AS'lan Pençesi

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
UniqueTurk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Liderliğe AS'lan Pençesi

Mesaj gönderen UniqueTurk »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Yazılanları okuyorum da gülüyorum , gördüğüm tek şey bir koltuğa oturmuş ve birileri tarafından pohpohlanarak konuşan biri. Büyüklüğünü iddia ettiğiniz loncanızın büyük olduğuna dair en ufak bir örnek gösterin diyoruz, biz büyüğüz deyip geçiyorsunuz.

Peki loncanın tarihini çok iyi biliyorsan hatırlaman gerekir apocum, zamanında bir lonca size em teklif ettiğinde benim karşı çıkmama rağmen sizin büyük(!) liderinizin baskısıyla em teklifi kabul edilmişti, o günde onları rakip olarak görmüyor ezeriz geçeriz diyordunuz. Ama teklifi kabul ettiniz, sor bakalım liderine neden kabul ettiniz :) o gün kahraman olan Roa bugün korkak mı ? yoksa bugün isminde ki R'nin büyük olmasından kaynaklı bir tavrı mı var ? :)

Diyorsun ki sığınakta kesip lp kasıp hava atıyorsunuz. Sen loncandan hiç mi haberdar değilsin ? Akşama kadar sığınaktasınız ki sende aralarındasın :) Peki hiç sordun mu bu kadar zaman sadece sığınaktamıydınız diye ? :) Bu süreçte kaç miğrat kaç çemberli atıldı haberin var mı ? aa pardon nereden haberin olacak, senin daha loncanın sığınaklardan çıkmadığından haberin yok, bizden haberin olsun :)

Öte taraftan diyorsun ki siz loncadan çıkarken milleti çağırmadınız mı ? Bizde gelir sizden üye davet ederiz gibi bir ima veriyorsun :) Biz çıktığımızda herkes bize sordu ne olacak diye, gelmesi gerekenler zaten bizimle geldi.
Bugün siz bizden üye alabileceğinizi sanıyorsunuz :) ama bir fark var, biz üye alımı yaparken kendimize yakın hissettiğimiz kardeş gördüğümüz kişileri davet ediyoruz, siz lp sıralamasına bakıyorsunuz. Acizlik.

Bu bir oyun değil mi apo ? peki bu bir oyunsa daha dün kardeş dediğiniz, fuarda canım cicim çektiğiniz kişilerin arkasından daha bir hafta geçmeden nasıl bir yüzsüzlük örneği gerçekleştirip atıp tutabiliyorsunuz ? Daha 1 2 ay öncesine kadar kardeşim, oktayım diyenler bugün oktay öyle serhat böyle der olmuş ? Düşmeyin. Alçalmayın. Sıralamanız listede altta olsun kişiliğiniz değil. :)

Sıralamada rakibimiz test takımıydı diyorsun, Roayı geçince sevindiler filan, biz listeye bakıyoruz üstümüzde kimse yok, altımızda kendini büyük sananlar var.

Bence siz bu lp rekabetine girmeden önce kendinize bir çeki düzen verin, ikiyüzlülüğünüzü düzeltin, düzeltmeden karşımıza çıkma şansınız zaten yok. Hangi yüzünüzle savaşacağız ? kardeşim diyen mi ileri geri konuşan mı ?

Eğer çok büyük loncaysanız biraz özgün olun. Hala bizim getirdiğimiz kurallarla, sistemlerle yönetilmeyin, yönetmeyin. Örnek istersen şu susturulma da alınan para cezasına bakabilirsin, hani şu sizin liderinizin beğenmediği bizim yanlış bir karar aldığımızı savunduğu kural, hani ilk başta destekleyip daha sonra çıkarlarına ters gelince kaldırmaya çalıştığı ama biz ayrıldıktan sonra yararlı bulup devam ettirdiği kural ;)

Dediğin gibi apo, bu bir oyun. Biz oyunumuzu oynuyoruz sizde izleyin. :)

Bu arada laflarımdan genelleme yaptığım anlaşılmasın laflarım loncayadır ve loncadaki kişiliği belirsizlere. Lonca içerisinde değer verdiğimiz abi, abla, kardeş dediğimiz kişiler hala mevcut, bu zamana kadar sustuysak da onların hatırı için.

İyiForumlar...
Oktay çok güzel konuşup süslüyosun canım kardeşim ama yazdıklarımı okursan , senin yazdıklarının hepsine ayrı bir cevap bulursun . Pohpohlanma muhabbetine de hiç girme istersen kırmayalım birbirimizi ... McX :lol:

Hala kahraman korkak mevzusu yapıosun ama , yakın zamanda yine TLOO ile em muhabbeti dönmüş ve biz bunu yine kabul etmiştik . Yani sorun bizim korkaklığımızda deil , sizi kendimize rakip görmemizde .
Benim loncamdan senin her halinden daha çok haberim var . Öyle ki yukarıda yorumda belirttiğim gibi ( dikkatli okusan cevabını alırdın ) kesmiyoruz , kesmiyorum diye birşöy söylemedim ! Güncelerce o şekilde kesimle lider olmamıza rağmen bunu bir ispat olarak kullanmadım .

''Öte taraftan diyorsun ki siz loncadan çıkarken milleti çağırmadınız mı ? Bizde gelir sizden üye davet ederiz gibi bir ima veriyorsun :) ''
Benim böyle birşey ima etmediğimi gayet iyi biliyosun ama dediğim gibi iyi süslüyosun . :) Yine de anlatmak istediğimi sana da söylim . Biz kimseyi davet etmedik canım kardeşim . Ama Serhat davet etmeyi alçaklık olarak gördü ya hani ... Sizin bu loncadan çıkarken yaptığınız olay neydi o zaman ? İşte söylemek istediğim ;)

Büyüklüğümüzü de örneklemiştim yukarda onu da dikkatli okursun Oktay .Ama şunu söylim eğer bize karşı bu kadar hırs beslemişsen , Adımızı çalmaya çalışacak kadar ;) Bu da bizim büyük olduğumuzu gösterir :)

Onun dışında bizim getirdiğimiz sitemler demişsin ama :) Yine söylüyorum sizin zamanınızdan en ufak birşey kalmadı emin olabilirsin . O para cezası konusunda da Oktay o sistemi ben önermiştim , sen veya siz getirmediniz yani ;)

Ne olursanız olun bendeki yernizi biliyorsunuz . Yani hala Oktay'm ve Serhat'm sınız :)

Tekrar Tekrar Tebrik Ederim , Başarılarınız Daim Olsun 8-)
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
freze61
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen freze61 »

onlelkle selamlar.
Konusmayaym diyorum susaym diyorum hemen bir bakyorm arkadan neler konusulmus. Yapmayn allah askna bulafları cok sevdgm saygi duydugum bi insandan duymak sadece uzucu. Oncelikle yazdgm iyi okunsun benim gorusum en buyum roa dr dedim kendi gorusum kendi kendi kendi. Nerelere cekilms laflar burdan sunu anlyrm en ufak bir sozde tartsmaya hazr patlamak uzere olan bir bomba gbsnz sadece uzuluyorum. Aurca konusmamda konuyu acmasnn hakli bir sebebi oldugunu acikca belirttim daha ustelemek istediginiz nedir ya. En kotusu loncaya benim aldgm cakallar. Hic lafni etmedim ama bunun uzerini susmam. Cakal dedgn kisi babanz ameliyat oldugunda sadece siE moral vermek icin o kadar uzun yoldan gelmisti unuttunuz mu ? Yada bayramtatilinda tatil suresi kstli olmasna ramen srf bayramlasmk icn yine ayagnA gelmsti. Size sirekli sevgili ve sauglo bir kardes olarak kalmstr. Bunlar unutulup ben simdi cakal oluyorsam koy gitsin. Bu yorumu destekleyen bazilarna soyluyorm lonca lideriniz bana cakal derken siz bunu destekliyorsanz brrravo. Sizlr ilgili ne soyleyecegmi zaten asagi yukari biliyorsnz o yuzden detaya girme tenezzulunde bulunmuyorum.

Her zamanki gibi saygılarımla
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GORSOMAN »

xTakiox yazdı: Gıt Kıvanca Bir sor Bakalım Ne Dicek Sana :)

Sanırım burda bir cevap hakkı doğuyor.Ama forumdan show yapmaya, tartışmaya, kendimizi ispatlama çabasına girmeye hiç gerek yok.Varsa bir sorun problem yazın bana konuşalım, varsa bir soru cevaplıyayım.

Başarılar ;)
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x5ve »

ooooo meydan okunuyor oooooo :lol: :lol: :lol:
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
ziplayanpirasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziplayanpirasa »

UniqueTurk yazdı:
xTakiox yazdı:Apo Belki Cahilsin Ama Şöyle Açıklık Getirim , Bir Köle Krala Bile Meydan Okusa Kral Kabul Etmek Zorundadır , Etmezse Yenilgiyi Kabul Etmiş Demektir :) Tamam Ben Cevabımı Aldım :) Simdi O Benim RoA Aldıgım Cakalları Sustur Yoksa Yapabilceklerim Hayallerinizle Sınırlı Kalır.
Serhat cahil flan yakışmıyor sana :lol: Anlatmak istediğimi sen anlamadın . Mesele kral - köle olayı değil . Peki şöyle açayım ; 49 seviyesin , hani peşine küçük seviye , ufakcık yaratıklar takılır sana dalmaya çalışır meydan okurlar ya seviyene bakmadan . Ama sen onun sana zarar veremeyeceğini ayrıca onu alt etsen bile sana bişey kazandırmayacağını bildiğin için tenezzül edip bakmazsın bile . İşte anlatmak istediğim olay bu . ;)
Ayrıca Serhatım sen onlara çakal diye hitab edersen onların da sana cevap verme hakkı doğar . Nitekim kimse kimseden üstün değildir , sen konuşacaksın onlar susacak .

Exelcium yazdı:
zippo yazdı:Öncelikle hırsınız ve başarı arzunuzu canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar . Yalnız şuna bir açıklık getirelim , siz şimdi sabah akşam sığınaklarda deli keserek mi bişeyleri ıspatlama peşindesiniz ? Yapmayın lütfen

Şimdi sen bunu yazarken, loncandan arkadaslarının sıgınak kapısında sıra beklediğinin farkındasın dimi ?

:arrow: :arrow:
Size gelince, evet farkındayım . Kesmiyorum , kesmiyoruz diye bir şey cıktı mı ağzımdan ? Ben bunları kestim günlerce liderdim fakat bununla kendimi ıspatlamaya calıstım mı ?

Son olarak Ozan kardeşim seninle daha bu konuda çok uzun tartışırız ; fakat senin o buydum dediğin zaman değil , şimdiki zaman .Kalmadı o zamandan eser. Kaldı ki bahsettiğim seviye senin anladığın şekilde değil . Verdiğim seviye örneği sanırım sana da Serhata da açıklayıcı olmuştur . Ayrıca Ozan ben bulunduğum loncanın tarihini de , buraya kimler getirmiş onu da çok iyi biliyorum . Senin Daha önce bu aileye mensup olman , bazı konuların belirlenmesinde söz sahibi olmuş olman benim seviyeme yükseldiğin veya yükselebileceğin anlamına gelmez . Beni bu konuma getiren ne sensin ne de yanındakiler ...

Apo,Seviye Senin Seviyen İse Madem,Diyorum ki Ben ;
Bizim Loncamızda ki Bir Çok Üye Birçok Yönden Kendini Ispatlamış İnsanlar.
Senin İçinde Bulunduğun Loncada 1 Kişi Yok Bunları Yapan.
Sen Şimdi Hangi Seviyeden Bahsediyorsun,Yerlerde Sürünen Seviyenden mi ?
Seni o Konuma Getiren Tabiki Benim Yanımdakiler,Şayet Sen RoA ya Alınmasan Seni Kim Tanıyordu ki ?
Yada Kim Seni Muhattap Alıp da Konuşurdu ?
Loncanızın Tarihini Ve Kimler onu bu konuma getirmiş biliyorsan yaz madem gerçekleri.
Ama "abilerinden" duyduklarını gelip yazma buraya,kendi bildiğin bişeyler varsa eğer onları yaz ;)
Ayrıca Zaman Değişmiş Falan değil Zaman aynı zaman.Değişen ise insanlar ve karakterleri.
Ben Senin Bazı "Abilerini" Tanırım Onlarla Muhattaptım,1 bardak çay içmek için bizlerle,40 deren su getirip dil dökerlerdi ;)
Ama biz o loncayı bellirli bir seviyeye getirip de onlara bırakınca şimdi bakıyorum da karşımıza Ufak insanları yollayıp konuşturuyorlar :) Ne yazık :(
Karşımda Konuşmak İçin Sen değil O "abilerin" gelsin de Konuşacakları varsa daha,onlar konuşsun,Seni Muhattap Dahi Görmüyorum ve Görmüyoruz Bu Kadarı Yeterli....
ZıpLayanPıraSa
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selam tekrardan,

Dediğin gibi pohpohlanma muhabbetinde derinlere inmeyelim apocum :) kimlerin kışkırttığı belli.

"sizi kendimize rakip görmemizde ."
sizin bizi ne olarak gördüğünüz umrumuzda mı ? sizi ve söylemlerinizi neden ciddiye alalım ? :) siz mi belirliyorsunuz kim iyi kim kötü ? biz size meydan okuduk, sizde meydana çıkmaya cesaret edemediniz bu kadar basit R-oa 'lılar :)

Sığınaklar konusuna gelince, madem ki kesiyorsunuz o zaman kesene de kestiniz de 1. oldunuz bu başarı mı demeyin. Sizin lpleriniz farklı bir yerden mi geliyor ?

"Biz kimseyi davet etmedik"
Apoo apoo :) loncanda olup bitenden haberin yok galiba :) bir sor soruştur bakalım kimler kimleri msnde grup konuşmasına almış ? kimleri kötüleyerek, arkasından laf ederek bir çıkar sağlamaya çalışmış bir sor ondan sonra gel burada yaz canım benim :)

O kural sistemini sen ne ara önerdin de bizde seni dinleyip getirdik :) O kuralın nasıl geldiğini, zeytinburnunda serhatla konuşup kafede hesaplarımıza girip konuyu açtığımızı bilen biliyor :)

GORSOMAN yazdı:Sanırım burda bir cevap hakkı doğuyor.Ama forumdan show yapmaya, tartışmaya, kendimizi ispatlama çabasına girmeye hiç gerek yok.Varsa bir sorun problem yazın bana konuşalım, varsa bir soru cevaplıyayım.
Bir sorun var mı ? bunu sana sormak lazım kıvanç :) bizim kendimizi ispatlamak gibi bir ihtiyacımız yok bizi herkes tanıyor zaten. Asıl siz kendinizi, gerçek yüzünüzü tanıtın herkese. Yüze gülüp, arkadan iş çevirmeyi nası başardığınızı anlatın, sözde kardeşler :)

Arkamızdan konuşup, ileri - geri laf edip bizi sağda solda kötüleyen, rant sağlamaya çalışan tipler ve onların yandaşları elbet bir gün yaptıklarının hesabını verecek. Er ya da geç.

Son olarak halilcim, sen neden kendini diğerleriyle bir tutuyorsun ? bu ayrımın farkında değilmisin hala :)
Yok bende diğerleri gibiyim diyorsan eyvallah :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

Lonca Puan listeleri Site üzerinden Günlük güncellenmektedir.
Lütfen bu tarz konuları açmak yerine oradan bilgi edinmeyi deneyiniz...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön