Ben Şimdi TTNET de olan karakterlerimi Sobee Ye taşımak istiyorum ve düzenli bir şekilde yapıyorum ve msn e aktivasyon kodu geliyor.Ancak Aktivasyon kodununa tıkladığımda "Hata oluştu.
Bu hatayla ile ilgili gerekli bilgi geliştiricilere yollandı. Ayrıca karşılaştığınız hatayı destek sayfamıza bildirebilirsiniz."Olarak Bi ekran çıkıyor Lütfen Acil yardım ...TEŞEKKÜRLER
Gm Rehber BİRİNİZ BAKIN YARDIMCI OLUN.....ACİLLLL
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- marazizmir
- Cin Avcısı
Gm Rehber BİRİNİZ BAKIN YARDIMCI OLUN.....ACİLLLL
Daha öncede bi konu açtım ama hiç bir yetkili yardımcı olmadı.Tekrar sorunu anlatıyorum:Ben oyuna 1senededir girmiyordum sonra bi bakmak için tekrar oyunu pcme yükledim.Sunucumu seçtim ve Üyelik Olarak TTNET'i seçtim Ancak artık "TTNET kullanılmıyor Hesabınızı Sobee ye taşıyın" dedi.Bende TTNEt deki üyelik adımı ve şifremi girdim yeni hesap için üyelik oluşturun dedi.Oluşturdum ve bana Msn'e gelen aktivasyon kodunu onaylayın ve işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir dedi.Ancak Aktivasyona Tıkladığımda "Hata oluştu.
Bu hatayla ile ilgili gerekli bilgi geliştiricilere yollandı. Ayrıca karşılaştığınız hatayı destek sayfamıza bildirebilirsiniz."Olarak Bir pencere çıktı Ne yapmam gerekiyor Yardımcı Olun Lütfen ya çarlarım İçinde Kaldı.Lütfen Acil Yardım GERekiyor Bilenler Varsa Yardım Etsin.Teşekkürler...İyi Forumlar...
ops:
ops:
ops:
Bu hatayla ile ilgili gerekli bilgi geliştiricilere yollandı. Ayrıca karşılaştığınız hatayı destek sayfamıza bildirebilirsiniz."Olarak Bir pencere çıktı Ne yapmam gerekiyor Yardımcı Olun Lütfen ya çarlarım İçinde Kaldı.Lütfen Acil Yardım GERekiyor Bilenler Varsa Yardım Etsin.Teşekkürler...İyi Forumlar...
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
- marazizmir
- Cin Avcısı
- marazizmir
- Cin Avcısı
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Re: Gm Rehber BİRİNİZ BAKIN YARDIMCI OLUN.....ACİLLLL
Bu konuda size rehberlerin yapabileceği birşey yok malesef konuyu Hızlı Destek bölümüne açarsanız size yardımcı olurlar.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- marazizmir
- Cin Avcısı
Öncelikle bilgileriniz için tşkr ederim.Takva Kardeş senin dediğin gibi de yaptım ama İstanbul Kıyamet Vakti'nin Sayfası açılıyor ve aynı yazıyı yazıyor.
- marazizmir
- Cin Avcısı
Hızlı Destek Nerden Yapılıyor. :?:xReNaRDox yazdı:Bu konuda size rehberlerin yapabileceği birşey yok malesef konuyu Hızlı Destek bölümüne açarsanız size yardımcı olurlar.
-
- Sahaf Yardımcısı
viewforum.php?f=100 buradan yeni başlık konusu açarak ilgili mesajınızı bırakabilir, gerekli yardım/izlemeniz gereken yolları destek ekibinden almış olursunuz.
bestofcarisma
BESTOFCARISMA
zbiddy
"İKV - Rehber Takımı Kısa Tanıtım videosu" izlemek için;
BESTOFCARISMA
zbiddy
"İKV - Rehber Takımı Kısa Tanıtım videosu" izlemek için;