WaxWhineRAVYN yazdı:Konuyu lider olduğumuzu söylemek için açtığımızı sananlara sadece gülüyorum
Konunun içerisinde ki göndermelerden de her akıllı insanın anlayabileceği gibi; bize siz yapamazsınız, edemezsiniz, kimsiniz ki ? diyenlere verdiğimiz cevabı göstermek için açılmıştır.
Elbet bizi de bir lonca geçecek biz sürekli 1. olacağız diye bir iddiada bulunmadık, sadece istersek neleri başarabiliyoruz bunu göstermek istedik mesajda zaten gerekli yerlere ulaşmıştır
İyiForumlar...
:arrow: :arrow: :idea:
freze61 yazdı:tebrik etmekten başka yapılacak birşey yok ancak şunu merak etmiyor değilim ileride bulunduğunuz sıralamayı diyelim ki kaybettiniz ve bu konu hala forumda dolaşıyor gülünç bir durum olmaz mı ayrıca biz lonca olarak uzun süre liderlikte kalmamıza rağmen kesinlikle her hangi bir konu açmadık başarımızı burda dillere dökmedik . Oktayın konuyu açma amacını anlıyorum kesinlikle haklı bir sebeptir ancak konu içinde tartışılan sadece Ace of spades loncası değil benim görüşüm kuklacının en iyi loncası olan Raiders of anatolia ve the lodos of ottoman da vardır ki bu loncalar arasında geçen bir rekabet savaşı içerisinde böyle bir konunun açılmasını doğru bulmuyorum. Her şeye rağmen tebrik etmekten başka bir şansımız yok tabiki büyük bir başarı kutlarım RoA yı geride bıraktınız
Selam Halil'im , Bir noktaya dikkat çekmek istiyorum . Herkezin konuşmalarında AS'ı yok sayma , kötü bir durumda gösterme çabası var . Bu kanıya '' AS loncasının kurulmadan önce hiçbir rekabetin bulunmadığını tüm sunucu biliyor . AS loncası kurulduğu andan itibaren sunucuda büyük bir çekişme var , bu çekişmenin AS ile gelmesine rağmen kimse AS loncasının böyle bir konumda olduğunu söylemiyor , söylemekten çekiniyor .Bunun sebebinide bir ata sözü ile açıklıyayım '' Kedi uzanamadığı ete mundar der imiş '' kimse AS loncasının GÜÇ VE İSTİKRAR'INAlaf etmemelidir bu durumda . Belirtmek isterimki AS loncasında bulunduğu kadar RoA'dada büyük dostlarım bulunmakta umarım yeterince objektif konuşmuşumdur.
Kuklacının En Buyuk Loncası RoA ? sen Normal Bi Üye Olarak Bu Sozun Liderinin Veya Yetkililerinin Sözüyse Neye Göre Büyükseniz en İyi Oldugunuz Şeyde Bile Size Meydan Okuyorum? .. Warmı Sizin En İyi Biz Burdayız Dedıgınız Nokta ? O Noktada Bile Meydan Okuyorum Varsa Burdayız.
Sevgiler , Saygılar
Takıo Çok Kimse Bir Olayın Veya Bir Şeyin İLK kidir . Ama EN Olan Tek Olmaktır . Bizde EN Olmayı Seçenlerdeniz.
Öncelikle hırsınız ve başarı arzunuzu canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar . Yalnız şuna bir açıklık getirelim , siz şimdi sabah akşam sığınaklarda deli keserek mi bişeyleri ıspatlama peşindesiniz ? Yapmayın lütfen Oktay göndermeni anlıyorum canım kardeşim ama , hırsın seni yanlış yerlere sürüklüyor sen de farkına var artık :?
Hiç bir Loncadaşımın bu konuya cevap vermemesini istiyorum :!:
Son olarak Serhat'm ben sizi BİZ'e meydan okuyacak seviyede görmüyorum . Eğer o konuda en ufak bir kıvılcım görürsem ben sana meydan okurum :evil:
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Apo Belki Cahilsin Ama Şöyle Açıklık Getirim , Bir Köle Krala Bile Meydan Okusa Kral Kabul Etmek Zorundadır , Etmezse Yenilgiyi Kabul Etmiş Demektir Tamam Ben Cevabımı Aldım Simdi O Benim RoA Aldıgım Cakalları Sustur Yoksa Yapabilceklerim Hayallerinizle Sınırlı Kalır.
Takıo Çok Kimse Bir Olayın Veya Bir Şeyin İLK kidir . Ama EN Olan Tek Olmaktır . Bizde EN Olmayı Seçenlerdeniz.
Öncelikle hırsınız ve başarı arzunuzu canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar . Yalnız şuna bir açıklık getirelim , siz şimdi sabah akşam sığınaklarda deli keserek mi bişeyleri ıspatlama peşindesiniz ? Yapmayın lütfen
Şimdi sen bunu yazarken, loncandan arkadaslarının sıgınak kapısında sıra beklediğinin farkındasın dimi ?
Dün yaptığınız şey size hala çok iyi görünüyorsa , bugün yeterli değilsiniz demektir.
Selamlar...
Olaya pek müdahale etmek istemedim aslında,taa ki Apo'nun bu yorumuna kadar...!
Sen seviyeden bahsetmişsin Apo,hangi seviye bu?
Sen kendi bulunduğun loncanın seviyesini nereden biliyorsun? O loncayı o seviyelere taşıyan şahıslar kim veya hangi sistemler ? Bu Kişileri oralara kimler getirdi ve o sistemleri kimler oluşturtu ?
Sen,içinde bulunduğun loncanın geçmişi hakkında ne kadar bilgiye sahipsin?
Şu anda ki senin genel liderin,daha önce kimlerin onayı ile RoA ya girdi?
Ve seni orada,o konuma getiren kim? Kimler sayesinde bu şekilde konuşma cürretine sahipsin ?
Bana Bunların Cevaplarını Verebilirmisin ?
Ben kiminle muhattapım diye sorarsan şayet,
Kendimi sana tanıtayım ;
ZıpLayanPıraSa :
29 Level Döneminde İlk kurulan "LODOS ORDUSU" üyesi
29 Level Döneminde Kuklacıda Bulunan Sayılı 3 Şifacıdan 1 Tanesi
2007 - 2009 Döneminde İKV Kuklacı Sunucusu Yöneticisi
RoA'nın İLK SAVAŞ KOMUTANI
RoA'nın Yönetim Ekibi Üyesi
RoA' ya İlk Savaş Sistemini Getiren Üye
Ve Şu anda ki Sizin Tabirinize "eski üyelerinizden" Bir Çoğunun RoA ya Girişinde "Evet" Oy'unu Kullanan Yönetim Ekibi Üyesi
Şimdi Soruyorum,Sizin 1 tane üyenizi getir bana,bunların % 10 unu yapmış olsun yeterli
Seviye Konuşturacaksan Buyur Meydan İkimizin Olsun
zippo yazdı:Öncelikle hırsınız ve başarı arzunuzu canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar . Yalnız şuna bir açıklık getirelim , siz şimdi sabah akşam sığınaklarda deli keserek mi bişeyleri ıspatlama peşindesiniz ? Yapmayın lütfen
Şimdi sen bunu yazarken, loncandan arkadaslarının sıgınak kapısında sıra beklediğinin farkındasın dimi ?
Şuna da açıklık getireyim Apo,
1 tane üye derken aslında Tüm RoA yı kast ettim diyebiliriz,yani tüm yönetim ekibinizi,savaş ekibinizi,üyelerinizi,
Hepsini Topla,Yukarıdaki yazdıklarımın bir kısmına ulaşan varsa şayet,"Ace Of Spades" a mümkün değil ama benim seviyeme belki ulaşmış olursunuz...