Sunucu Dolması HK.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: Sunucu Dolması HK.

Mesaj gönderen Splash »

Çoluk Çocuk dediklerin Plus ALıp senden önce girebiliyosa Sende Plus Alabilirsin ;)
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

2 yıla yakın bir süredir İKV oynuyorum ve bu durumu İKV ile ilgili her yerde bangır bangır söyledim ama çare yok. Ne yazık ki kalabalık sunucular da bir Anka gibi oldular.
Bu arada ben çareyi TTNET Kullanıcısı olmakla buldum. Şu an Sobee'ye aktarılsa da avantajları devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

adresbu yazdı:
byhMz yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Ya Kardeşm yeter ya kaç kere konu açıcam açmaktan bıktım desteğe msj atıyoruz cevap yollamıyosunuz anca konulara desteğe mesaj atın dersiniz kendiniz orda oturup para saymaktansa gelin oyunda milletin derdini çözün yetti bu ne ya hafta sonumuzun içine etmeyin artık yeter çoluk çocuk oyuna giriyor biz giremiyoruz bu ne ya şu Eminönü sunucusunun kapasitesini artırın yeter artık. Kaç kişi bundan şikayetçi herkesin plus alması zorunda değil.
Durumu Zor Olanları Düşünün Birkere Yeter ..
Merhaba ;

Konunuzda belirtiğiniz gibi cumartesi ve pazar günü yoğunluk mevcuttur.Bu yoğunlukları aşmak ve oyuna kolay ve rahatça girmek için PLUS paketleri tasartalnmıştır.Oyuna tek seferde ve sorunsuz giriş için Plus paketi almanızı tavsiye ederim.Yoksa bu yoğunluktan dolayı girmekte devamlı zorluk yaşayacaksınız. İyi Forumlar.
XxxChesTeRxxX yazdı:
efsaneottoman yazdı:Tabi ki bazı sunucular daha çok tercih edilecek bunda sunucunun ilk sunucu olması vb faktörler yer alıyor Oyun Rehberi'nde söylendiği gibi daha az kişinin oyunadığı sunuculara girebilirsin , plus paket alabilirsin , karakterini başka bir sunucuya taşıyabilirsin

İyi Forumlar.
Yorumun İçin saol ama Bende Mağdur Tarafındaym. Kıbrısttan Nası alıyım ? :S Eminönü başta olmak üzere tüm sunucuların kapasitesi artılmazsa güzel olmazmı sizce ?.

Merhaba;
Plus paketini almak artık çok kolay bunu Mobil ödeme ve Kredi kartı ödemelerinizle yapabilirsiniz. http://istanbuloyun.com dan/ Dükkan'a girerek üyelik paketleri seçeneğini seçip plus yükleye bilirsiniz.

Geniş bilgi için Lütfen Buraya Tıklayınız
Merhabalar ;

Kardeşim sende Sorun mu var acaba ? Ceren alamıyorum PARAMIZ YOK demek istiyor sen öyle alınabılır böyle alınabılır dıyorsun gülünç olma :)

İyi Forumlar
Vallahi Yasin :) Anlatamadım gitti. :D
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

Merhaba ;

Kişilerin Madem paraları yok plus alıcak güçleri yok ben kıbrıstayım alamıyorum demesi saçmadır .
Ve asıl saçma olan şey bunu foruma getirip konu açmasıdır.Lütfen Yazdıklarınızı ve Yazacaklarınızı İyi okuyup Gönderin .Plussuz Oynamak için bu sorunları yaşamak zorundasınız.Yoksa Plus alanlara Haksızlık olmuş Olur. Saygılarımla.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

byhMz yazdı:Merhaba ;

Kişilerin Madem paraları yok plus alıcak güçleri yok ben kıbrıstayım alamıyorum demesi saçmadır .
Ve asıl saçma olan şey bunu foruma getirip konu açmasıdır.Lütfen Yazdıklarınızı ve Yazacaklarınızı İyi okuyup Gönderin .Plussuz Oynamak için bu sorunları yaşamak zorundasınız.Yoksa Plus alanlara Haksızlık olmuş Olur. Saygılarımla.

İyi Forumlar.
Ozaman gel Kıbrısa Kıbrıs Hattıyla Akçe Almaya çalış bakalm alabiliyomusun ?
Bu arada Herkes Plus alma zorunda değil..
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

adresbu yazdı:
byhMz yazdı:
XxxChesTeRxxX yazdı:Ya Kardeşm yeter ya kaç kere konu açıcam açmaktan bıktım desteğe msj atıyoruz cevap yollamıyosunuz anca konulara desteğe mesaj atın dersiniz kendiniz orda oturup para saymaktansa gelin oyunda milletin derdini çözün yetti bu ne ya hafta sonumuzun içine etmeyin artık yeter çoluk çocuk oyuna giriyor biz giremiyoruz bu ne ya şu Eminönü sunucusunun kapasitesini artırın yeter artık. Kaç kişi bundan şikayetçi herkesin plus alması zorunda değil.
Durumu Zor Olanları Düşünün Birkere Yeter ..
Merhaba ;

Konunuzda belirtiğiniz gibi cumartesi ve pazar günü yoğunluk mevcuttur.Bu yoğunlukları aşmak ve oyuna kolay ve rahatça girmek için PLUS paketleri tasartalnmıştır.Oyuna tek seferde ve sorunsuz giriş için Plus paketi almanızı tavsiye ederim.Yoksa bu yoğunluktan dolayı girmekte devamlı zorluk yaşayacaksınız. İyi Forumlar.
XxxChesTeRxxX yazdı:
efsaneottoman yazdı:Tabi ki bazı sunucular daha çok tercih edilecek bunda sunucunun ilk sunucu olması vb faktörler yer alıyor Oyun Rehberi'nde söylendiği gibi daha az kişinin oyunadığı sunuculara girebilirsin , plus paket alabilirsin , karakterini başka bir sunucuya taşıyabilirsin

İyi Forumlar.
Yorumun İçin saol ama Bende Mağdur Tarafındaym. Kıbrısttan Nası alıyım ? :S Eminönü başta olmak üzere tüm sunucuların kapasitesi artılmazsa güzel olmazmı sizce ?.

Merhaba;
Plus paketini almak artık çok kolay bunu Mobil ödeme ve Kredi kartı ödemelerinizle yapabilirsiniz. http://istanbuloyun.com dan/ Dükkan'a girerek üyelik paketleri seçeneğini seçip plus yükleye bilirsiniz.

Geniş bilgi için Lütfen Buraya Tıklayınız
Merhabalar ;

Kardeşim sende Sorun mu var acaba ? Ceren alamıyorum PARAMIZ YOK demek istiyor sen öyle alınabılır böyle alınabılır dıyorsun gülünç olma :)

İyi Forumlar
Her oyunda para yatıran diğer oyunculardan önde olur " PARAMIZ YOK " diyorsa diğer oyunculardan geri olarak oynamak zorunda para veren kişi daha iyi oynamıyacaksa niye para veriyor ?
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sasmaz »

KARDEŞİM KREDİ KARTINDANMI YOK O ZAMAN ARA BİRİNİ TÜRKİYEDEN YADA OYUNDAN BİR TANDIĞINDA RİCA ET ALIP YOLLASIN SENDE GERİ ÖDEMEYİ ÖYLE BÖYLE YAPARSIN....

AZCIK BEYİN FIRTINASI LÜTFEN!!!!
ResimResim

" Genç Bilgililer"

“Genel Etkileşim” sayfasına dön