Tılsım Lag

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kenan76
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Tılsım Lag

Mesaj gönderen kenan76 »

Bir süredir Kuklacı ve Tılsım sunucularında LAG (gecikme) sorunları yaşanmaktadır.

Bildirimler ve gözlemler doğrultusunda sorunların giderilmesi için çalışmalar ve iyileştirmeler yapılmış ve yapılmaktadır. Kuklacı ve Tılsım sunucuların da yapılan/yapılacak iyileştirmeleri bu başlıktan takip edebilirsiniz.

Şuana kadar yapılan iyileştirmeler;

08.12.2011 - Sunucu güncelleme
09.12.2011 - Veritabanı iyileştirme

Not:Her iki sunucuda yapılan iyileştirme çalışmalarının sonuçlarına göre diğer sunucularımız için de iyileştirmeler yapılabilir.

Yapılan iyileştirmeler neden 1 Gram etki görmedik ?...Birşey yapıyosanız tam yapın yada hiç yapmayın.Sözde gücelleme yaptık diyorsunuz ama orada hiç birşey yok.Studa kutup kaçar mı ewet lagdan kaçar...gaffar 5-10 canda 6 defa kaçar mı ewet kaçar....Çalışmalarınız Gayet ortada Göz boyamaya gerek yok....
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
CrazyDuzcely81
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Re: Tılsım Lag

Mesaj gönderen CrazyDuzcely81 »

[İçerik Silinmiştir.]

İkv resmi forumlarında küfür/argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

[GM]HellRiDerS
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

CrazyDuzcely81 yazdı:[İçerik Silinmiştir.]

İkv resmi forumlarında küfür/argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

[GM]HellRiDerS
Destan gibi küfretmiş
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

Eminönü : Lag Yeter artık ya Karakterimle ileri tıklıyorum zar zor yürüyor bir iki saniye sonra geri dönüyor Savaşçımla Savaşırken deparla bir arza saldırdığımda gidiyor arzın dibinde duruyor ağır veya sert vuruşu en az 3 sn sonra yapıyor Çok saçma Artık düzeltin şu lagı biliyorum Bilmişlik yaparak yok senin internetin yavaş yok senin pc kötü diycekler olucak ulan 4 senedir oynadığım oyun son 1 aydırmı sorun oldu pc ye okadar lonca acıldı Aldığınız paralarla ne yaptınız ? Kendinize yaz için Tatil köyü ayarlama çabasındamısınız acaba . Acaba Binlerce Oyuncunun okadar sorunu varken ve siz kulak vermezken en fazla kaç Gün kaç Ay Bilemedin Kaç Sene daha İKV den para kaldırmayı Düşünüyorsunuz ? Ya ikv nin Sorunlarını Çözün yada kendinize Yeni bir oyun tasarlamaya başlayın Aksi halde Bu oyunun Sonu yakındır

Soruyorum Size Bu oyunun İlk leri İlk Destekçilerinden ACABA kaç kişi Hala Oyunu Oynamaya Devam Ediyor ??
:evil: :x

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
pavilan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen pavilan »

aaasd yazdı:Eminönü : Lag Yeter artık ya Karakterimle ileri tıklıyorum zar zor yürüyor bir iki saniye sonra geri dönüyor Savaşçımla Savaşırken deparla bir arza saldırdığımda gidiyor arzın dibinde duruyor ağır veya sert vuruşu en az 3 sn sonra yapıyor Çok saçma Artık düzeltin şu lagı biliyorum Bilmişlik yaparak yok senin internetin yavaş yok senin pc kötü diycekler olucak ulan 4 senedir oynadığım oyun son 1 aydırmı sorun oldu pc ye okadar lonca acıldı Aldığınız paralarla ne yaptınız ? Kendinize yaz için Tatil köyü ayarlama çabasındamısınız acaba . Acaba Binlerce Oyuncunun okadar sorunu varken ve siz kulak vermezken en fazla kaç Gün kaç Ay Bilemedin Kaç Sene daha İKV den para kaldırmayı Düşünüyorsunuz ? Ya ikv nin Sorunlarını Çözün yada kendinize Yeni bir oyun tasarlamaya başlayın Aksi halde Bu oyunun Sonu yakındır

Soruyorum Size Bu oyunun İlk leri İlk Destekçilerinden ACABA kaç kişi Hala Oyunu Oynamaya Devam Ediyor ??
:evil: :x
Fazla söze gerek var mı, herşeyi geçtim bize/bizlere koyan lag değil, yönetimin tamamen hiç bir şey yokmuşcasına kulak tıkaması.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön