Bir de yalan söylüyorlar!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Bir de yalan söylüyorlar!

Mesaj gönderen Perfectmagician »

İkv desteğe böyle mesaj atmıştım:
Lonca sistemi ile ilgili herkesin yaptığı öneriyi yapmak istiyorum ki bu öneri mantıklı olan şey sizin yaptığınız mantıksızdır loncayı açmak için para yatırma mantıksız demiyorum ancak lonca girmek ve kutuyla almak ayrıca tek karaktere etki etmesi bu lisansın mantıksızdır size demem o ki mantıksız işler peşindesiniz lütfen düzeltilmesini istiyoruz bu şeyin...

Gelen cevap şu bir de yazım hatası var cevapta bile(Çemberlitaş Kutu yazacağına,Çemberlitaş Kutus yazmış):
Merhaba,

Lonca açmakta, Loncaya katılmakta ücretsizdir. Sadece Çemberlitaş Kutus yüklemeniz gerekmektedir. Kutunun içinde +5 Puan, Kasa Erişimi gibi Lonca Pasaportuda ücretsizdir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi oyunlar.

Hem yalan cevap yazıorlar hem de Türkçeyi düzgün kullanmıyorlar. :cry: Hemen bu konu kilitlenecek ve silinecek biliyorum ne yapayım boşu boşunada olsa yazdım işte...
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Bir de yalan söylüyorlar!

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Anlatmak istedikleri şu "Çemberlitaş Kutu " içeriği normal koşullarda sadece 3 aylık plus paket , Kasa Erişimi ve +5 Yetenek içeriyor yani bu 3 özelliğin fiyatı 30 TL diğer gelen özellikler " Enerji Düşürme , Lonca Lisansı" gibi içerikler parasız olmuş oluyor. Anlatabildiysem ne mutlu bana :)

İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Bir de yalan söylüyorlar!

Mesaj gönderen Perfectmagician »

efsaneottoman yazdı:Anlatmak istedikleri şu "Çemberlitaş Kutu " içeriği normal koşullarda sadece 3 aylık plus paket , Kasa Erişimi ve +5 Yetenek içeriyor yani bu 3 özelliğin fiyatı 30 TL diğer gelen özellikler " Enerji Düşürme , Lonca Lisansı" gibi içerikler parasız olmuş oluyor. Anlatabildiysem ne mutlu bana :)

İyi Forumlar.
Benim söylemek istediğimde bu parasız diyorlar.Tabi görünüşte öyle.Ancak bu kutuyu almak zorunda kalıyoruz lonca için.Yani paralı.Anlatabildiysem ne mutlu bana. :)

İyi Forumlar.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...

“Genel Sohbet” sayfasına dön