Hangisi doğru?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Hangisi doğru?

Mesaj gönderen Buqrahan »

Öncelikle merhaba bu konu , isyan/tartışma amaçlı değil; napmamız gerektiğini öğrenmek amaçlı açtım. 2 Ayrı Forum Yetkilisi 2 ayrı cümle kurmuş. Hangisi doğru aydınlatırsanız sevinirim...

Resim

Resim

Yollayayım mı, Mail, Yoksa Yollamayayım mı?

:(

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hangisi doğru?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Buqrahan yazdı:Öncelikle merhaba bu konu , isyan/tartışma amaçlı değil; napmamız gerektiğini öğrenmek amaçlı açtım. 2 Ayrı Forum Yetkilisi 2 ayrı cümle kurmuş. Hangisi doğru aydınlatırsanız sevinirim...

Resim

Resim

Yollayayım mı, Mail, Yoksa Yollamayayım mı?

:(

Banlandığın tarihten sonra itiraz için mail attısan tamadır 3 gün sonra bak 8 aralıkta ban yedin bu tarihten sonra mail atısan göderme simdilik 3 gün geçsin.

Blok aldıktan sonra göndermedim mail diyorsan gönder.
Bunun için foruma yazı yqazman gerekmiyor hızlı destekten yanıt alsan daha iyi olur.

Burdaki yanıtlar standart yanıtlar oalcak kişisel yazı yazma hakları yok onun için Destek yapman gereken danışma oalrak hızlı destek itiraz olarakta destek olur Neyse.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Re: Hangisi doğru?

Mesaj gönderen Notr25 »

Merhaba,
Sürekli ard arda gönderim yapmanız size olan dönüşü geciktirecektir. 3 7 10 gün bekledikten sonra cevap gelmedi ise gözden kaçmış olabilir. Yeni bir destek talebi göndermekten çekinmeyiniz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön