Neden?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
asdzxcas35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Neden?

Mesaj gönderen asdzxcas35 »

Kardeşm neden işinize gelmeyen konuları kitliyorsunuz.Konularda küfür hakaret vb. şeyler olmadığı takdirde biraz önce gördum adam mağdur olmuş diyorki fuardan kutu aldım içinden plus çıkmadı kitlemişsiniz ona keza benim kaç konumu kitlediniz haksızlık bu
Resim
MeGaxKRAL/TILSIM
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Neden?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

İyide birazda hak verin da forumda okumadanmı konu açıyonuz onu anlamakta imkansız ben soyleyem sana

Fuardan alınan kutulardan alan kişilerden forumda 22 tane konu var bu konular üzerine açıklama yapmışlar demişlerki bir hata oluşmuş fuar süresince birken sorunların ardından hızlı bir sekilde hatalı e-pinler ile çalışmalarımız başlıyacaktır bunun için destek bolumunden temesa geçin diye.

Bunu gören ayrı bir konu açıp benim kutu hatalı bir başkası onun bir üstüne açmış benim cemberli hatalı kasa dogğru demiş onun bir üstünde biri kasa hatalı demiş biri 2 tane kasa cıktı ne yapaman lazım demiş.

Aynı konudan 22 konu var En son açıkla Nerul yapmış oda demişki onuda sen ara bul.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

asdzxcas35 yazdı:Kardeşm neden işinize gelmeyen konuları kitliyorsunuz.Konularda küfür hakaret vb. şeyler olmadığı takdirde biraz önce gördum adam mağdur olmuş diyorki fuardan kutu aldım içinden plus çıkmadı kitlemişsiniz ona keza benim kaç konumu kitlediniz haksızlık bu

Merhaba;

Belirtiğiniz gibi mağdur olan arkadaşın konusu kilitlenmesinin sebelerini açıklayayım.
1.Konunun burayla bir alakası yoktur

2.http://istanbuloyun.com/support.aspx adresine yönlendirilerek bildirim tipini İKV Kutu olarak bildirimde bulunması gerekmektedir.

3.Kişiyi yönlendirdikten sonra konunun bir amacı kalmamıştır ve kilitlenme sebebi olmuştur.

4.Diğer kapatılan konulara gelince Tartışma,Hakaret vb bazı nitelikten dolayı konular Kilitlenmektedir.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
asdzxcas35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen asdzxcas35 »

kardşler ben onu örnek olarak verdim ki ayrıca benim ona keza kaç konum kapandı
Resim
MeGaxKRAL/TILSIM
Resim
Kullanıcı avatarı
Notr25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Mu Be On

Mesaj gönderen Notr25 »

Merhaba,
Konunun kapatılması, taşınması veya silinmesi, bulunmuş olduğunuz ortam kurallarını ihlal etmeniz nedeni ile forum kurallarına uymamanızdan kaynaklanıyor olmalı.

Forum Kuralları
Madde 2-)...Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Madde 5-) İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır
Madde 7-)Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.

Madde 10-) Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Sıkıldım böyle konulardan of!
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

byhMz yazdı:
Merhaba;

Belirtiğiniz gibi mağdur olan arkadaşın konusu kilitlenmesinin sebelerini açıklayayım.
1.Konunun burayla bir alakası yoktur

2.http://istanbuloyun.com/support.aspx adresine yönlendirilerek bildirim tipini İKV Kutu olarak bildirimde bulunması gerekmektedir.

3.Kişiyi yönlendirdikten sonra konunun bir amacı kalmamıştır ve kilitlenme sebebi olmuştur.

4.Diğer kapatılan konulara gelince Tartışma,Hakaret vb bazı nitelikten dolayı konular Kilitlenmektedir.

İyi forumlar.
Notr25 yazdı:Merhaba,
Konunun kapatılması, taşınması veya silinmesi, bulunmuş olduğunuz ortam kurallarını ihlal etmeniz nedeni ile forum kurallarına uymamanızdan kaynaklanıyor olmalı.

Forum Kuralları
Madde 2-)...Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Madde 5-) İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır
Madde 7-)Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.
Madde 10-) Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.

;) Teşekkürler.

Yazılanlara ek olarak; moderasyonun veya moderatörün uygunsuz olduğunu düşünüyorsanız, bunu İKV İletişim/Destek Formu aracılığı ile dile getirebilir ve görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön