Liderliğe AS'lan Pençesi
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Re: Liderliğe AS'lan Pençesi
1. Lıkten ıns hıç ınmessınız AS Loncası tebrıkler
)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Teşekkürler Ahmet..LeoNaRR yazdı:1. Lıkten ıns hıç ınmessınız AS Loncası tebrıkler)
ISTANBULFATIHI || LoveLy || M.FatiH KARATAŞ
Bir insan bu kadar haklı olabilirVatanXLydeR yazdı:VatanXLydeR yazdı: Gunlerdır Lıstenız basında bulunmamıza ragmen foruma en ufak bırsey yazıldıgını gormedım., .....Unutmayın Lıste her sabah guncellenıyor ve bu durum gercekten hıc bellı olmuyorBu arada tebrık ederım karsımızda ıyı rakıplerımız bulunması bızı mutlu edıyor, Ilk 5 de 2 kuklacı sıkılıyorduk 3. sude geldı
![]()
IKuRBaNI
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
İlk loncayı biz açtık diye burada dolanan dedemmiydi ?VatanXLydeR yazdı: Gunlerdır Lıstenız basında bulunmamıza ragmen foruma en ufak bırsey yazıldıgını gormedım. 1 Lıgı elde edıpde dırek konu acmak cok sacma ve sıze yakısmayan bır davranıs oldu oktayım, Unutmayın Lıste her sabah guncellenıyor ve bu durum gercekten hıc bellı olmuyorBu arada tebrık ederım karsımızda ıyı rakıplerımız bulunması bızı mutlu edıyor, Ilk 5 de 2 kuklacı sıkılıyorduk 3. sude geldı
![]()
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
+1KaPTaNYaGiZ yazdı:İlk loncayı biz açtık diye burada dolanan dedemmiydi ?VatanXLydeR yazdı: Gunlerdır Lıstenız basında bulunmamıza ragmen foruma en ufak bırsey yazıldıgını gormedım. 1 Lıgı elde edıpde dırek konu acmak cok sacma ve sıze yakısmayan bır davranıs oldu oktayım, Unutmayın Lıste her sabah guncellenıyor ve bu durum gercekten hıc bellı olmuyorBu arada tebrık ederım karsımızda ıyı rakıplerımız bulunması bızı mutlu edıyor, Ilk 5 de 2 kuklacı sıkılıyorduk 3. sude geldı
![]()

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
KaPTaNYaGiZ yazdı:İlk loncayı biz açtık diye burada dolanan dedemmiydi ?VatanXLydeR yazdı: Gunlerdır Lıstenız basında bulunmamıza ragmen foruma en ufak bırsey yazıldıgını gormedım. 1 Lıgı elde edıpde dırek konu acmak cok sacma ve sıze yakısmayan bır davranıs oldu oktayım, Unutmayın Lıste her sabah guncellenıyor ve bu durum gercekten hıc bellı olmuyorBu arada tebrık ederım karsımızda ıyı rakıplerımız bulunması bızı mutlu edıyor, Ilk 5 de 2 kuklacı sıkılıyorduk 3. sude geldı
![]()
O konuda bana cok sacma gelmıstı zaten kımsenın reklama ıhtıyacı yok hele kı senın gıbı veledlerın konulara yorum yapmasına gerek yok, bu konuya yaptıgım son yorumdur tartısmak ıstemıyorum kesınlıkle herkez oyununa baksın
- YARDIMCI
- Salgın Koruyucusu
Ortaya bi laf atıp sonrada biri cevap verdiğinde azarlayıp tartışmak istemiyorum demek nedir anlamış değilim...
Yakıştıramadım...
x5ve yazdı::lol: :lol:
Yakıştıramadım...
Bazıları verdikleri mücadeleye bağımsızlık diyorlar.
Dünyanın gücüne petrol bekçiliği yapma ne zamandan beri
bağımsızlık mücadelesi oldu? [/center]
Dünyanın gücüne petrol bekçiliği yapma ne zamandan beri
bağımsızlık mücadelesi oldu? [/center]
Bize siz kimsiniz diyenler; Biz sizlerin imkansız dediklerinizi gerçekleştirenleriz, siz kimsiniz ?
Hadi Eyvallah
Hadi Eyvallah
! Ace of Spades [AS] !
RuNSa (^)Ecel Getiren
RuNSaII (^) Ashab-ı Keyf
siLüeT (^) Ejder Asa
RuNSa (^)Ecel Getiren
RuNSaII (^) Ashab-ı Keyf
siLüeT (^) Ejder Asa
- XxSuPeRMaNxX
- İri Fare Avcısı
Tebrik ederim AS Loncasını . Aralardaki puan farkını hızla kapatmanız kim olduğunuzu çok iyi açıklıyor
Acı duyan insanlarda zamanla anlıyacaktır .
Paşa komiksin .
Paşa komiksin .
Sevginin gücü ..
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
+1XxSuPeRMaNxX yazdı:Tebrik ederim AS Loncasını . Aralardaki puan farkını hızla kapatmanız kim olduğunuzu çok iyi açıklıyorAcı duyan insanlarda zamanla anlıyacaktır .
Paşa komiksin .

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu