Her yıl düzenlenen Compex fuarı geçtiğimiz yıl Sobee’nin ve Türk Telekom’un sponsorluğunda GameX Dijital Eğlence ve Oyun fuarına dönüşmüştü. Bu sene ikincisi tekrarlanan ve Sobee Ana Sponsorluğunda düzenlenen GameX fuarı Türkiye’nin her yerinden on binlerce oyuncuyu ağırlarken, oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuzun 5. Defa katıldığı ve her yıl dopdolu geçen İKV Standı, bu yıl da İKV severlerin yoğun katılımlarıyla yine fuarın en kalabalık ve en sevilen standıydı.
Her sene yoğun ilginizden dolayı standımıza sığdıramadığımız siz sevgili oyuncularımızı bu sene daha rahat hareket edebilmeniz için daha büyük ve daha görkemli bir stantta karşıladık.
Lonca sisteminin açıldığı ve binlerce hediyenin dağıtıldığı GameX Fuarı İKV standında tam 4 gün boyunca siz oyuncularımızla bir araya gelmenin verdiği mutluluk ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle oldukça güzel vakit geçirdik.
GameX fotoğraf albümümüze http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti sayfamızdan ulaşabilirsiniz
GameX fuarına katılarak İKV Standını ziyaret eden, katılmak isteyip te katılmayan fakat kalpleri hep bizimle olan ve desteklerini her zaman sürdüren tüm oyuncularımıza teşekkür ediyor, bir sonraki İKV buluşmasına kadar sevgilerimizi sunuyoruz.
Game Tiwi tarafından fuarın 4. gününde, standımızda Nihat Özpay, Ahmet Avcı, Oguzhan Erdoğan, Onur Gürsoy, Fatih Kaplan, Alper Çiçek ve Koray Yar ile yapılan röportaja ve standımızda bir o kadar eğlenceli geçen soru cevap etkinliğine ait çekimlere aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz:
İKV Game Master Ekibi ile Röportaj:
http://www.iptiwi.com/video/36-game-x-2 ... 10031.html
Soru-Cevap Etkinliği:
http://www.iptiwi.com/video/36-game-x-2 ... 10076.html
İstanbul Kıyamet Vakti GameX 2011'e Damgasını Vurdu!
-
- Kadim 999
İstanbul Kıyamet Vakti GameX 2011'e Damgasını Vurdu!
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Re: İstanbul Kıyamet Vakti GameX 2011'e Damgasını Vurdu!
Gerçekten hoş dakikalar yaşandığı gerek fotoğraflar gerek videolar tarafından katılımcıların yüzüne yansıdığını farketmemek mümkün değildi. Böyle bir organizasyonu düzenleyen İ.K.V yetkililerine oyuncularımız adına teşekkür ediyorum.. İzmir'ede bekliyoruz.. 
Çok eğlenceli geçmiş harika bir ortam, röportajda denildiği gibi İKV yetkililerinin oyuncularla bir arada böyle buluşmalar düzenlemesi oyunumuzun farkını gösteriyor ve bizleri bu oyuna bağlı kılıyor. Orada olmak isterdim ama gelemedim, seneye kesin gelicem. GameX 2012'de de aynı eğlenceli dakikaların yaşanması dileğiyle..
2009-2013
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Girişinde kuyruk olması biraz gözümüzü korkutmuştu içeri girişte
.Bizim geldiğimiz tayfada az değildi zaten 15 kişi
.İçeri girişte birçok stand gördüm ama en iyisi ve görkemlisi İstanbul Kıyamet Vakti'ne ayrılan kısımdı hiç şüphesiz.Oyundan tanıdığım ama reelde görmediğim kişilerle tanışma fırsatı buldum ve bunu sağladığı için yönetimimize teşekkürü bir borç bilirim.Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.Daha nice buluşmalara ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
Çok eğlenceli bir fuar olmuş orada bulunamadığım için üzgünüm.ama seneye mutlaka gitmeye çalışacağım.
İKV nin gm'leri ve Dev'lerinin oyunculara bu kadar yakın olması oyunumuzun en güzel yanlarından birisi bence.
İKV nin gm'leri ve Dev'lerinin oyunculara bu kadar yakın olması oyunumuzun en güzel yanlarından birisi bence.
- superpower
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Vallahı 4.cu gunu kastedıorsakikvoyuncusu2008 yazdı:Girişinde kuyruk olması biraz gözümüzü korkutmuştu içeri girişte.Bizim geldiğimiz tayfada az değildi zaten 15 kişi
.İçeri girişte birçok stand gördüm ama en iyisi ve görkemlisi İstanbul Kıyamet Vakti'ne ayrılan kısımdı hiç şüphesiz.Oyundan tanıdığım ama reelde görmediğim kişilerle tanışma fırsatı buldum ve bunu sağladığı için yönetimimize teşekkürü bir borç bilirim.Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da iyi vakit geçirdiğimi söyleyebilirim.Daha nice buluşmalara ..
ahmet avcı meran sunucusu dedıgınde 2 kısı 3 veya 4 kısı alkışlıyordu :lol:
Emınönu sunucusu dedıgınde 5 kısı felan , kımse alkışlamadı
emınönu bayramtepe Aramızdalarmıs denılınce ortalık trıbune döndu
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Bende İKV standının kalabalık olduğuna katılıyorum fakat arka taraftaki Point Blank standınada bakmanızı önerirdim hem çok kalabalık hemde yer açısından İKV standından baya bi büyük yapmışlardı .
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Orada olabilirdim ama benimde beklemediğim bir şekilde gitmemeyi seçtim.Pişman mıyım ? Hayır ama gerçekten güzel şeyler yaşanmış gibi.Beyaz Köşk'ü kuranlar sorulduğunda kimse bilemeyince bilgisayar karşısında kendimi yedim ''Kuklacıı,Mansur Beeyy '' diye ve sonunda biri bilince melekten de öpücüğü kaptı
(aslında meleğin öpeceğini bilseydim gelebilirdim ehehe)
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Adam dioki 900.000 üzerinde oyuncusu var
D Kolpaya bak 
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
eseslisemi yazdı: Adam dioki 900.000 üzerinde oyuncusu varD Kolpaya bak
demi katılıyorum
bir de madem bu kadar oyuncu var, atıyorum sunucu başı 100 bin oyuncu var farzedelim...
peki neden çemberlinin sadece 20 kopyası var
fuara gelemedim görüntülere baktım eğlenceliymiş... bir dahaki fuarlara gelebilmek dileğiyle...
(seneye aynı melek gelecek mi