İlk önce kendi hikayemi anlatıyım(yoksa içimde kalıcak sıkıntıdan patlıcam.):
03.12.2011 15:42 'de AKÇE E-Pin sattığımı iddia eden 1-2 kişi şikayet eder ve hikayem başlar...
05.12.2011 15:42'de bu olay üzerine " 3 Gün Susturma Cezası " aldım, O günün ertesi Hemen Destek'e " Ceza - İtiraz " mail attım ve neden susturulduğumu öğrendim( Zaten oyuna girmeden önce duyuru gelmişti İTİRAZ ettim sadece. )
Ertesi gün 07.12.2011 15:42'de açılacak sanmıştım gene mail attım, Ceza süreniz 3 gün, ...... bu tarz E-Pin/AKÇE satışları yasaktır olayları tekrarı durumunda 5 Gün Susturma CEZASI alırsınız... dendi.
Tamam, dedim ve ertesi günü(8 Aralık) bekledim. Saat 15:42 ve Gün 08.12.2011 Aralık Susturulmamın açılması gerekiyor(du). O günün sabahı oyuna girebilmiştim saat 11.50(Hiç Bir duyuru yok) sonra dedim kendi kendime " çıkayım da 15.42'de girerim susturulmam açılıyor hem.) Oyundan çıktım ve saat (15.42) oldu, oyuna girdim (GİRMEDEN ÖNCE HERHANGİ BİR UYARI YOK.) Tam açılıyor oyun bir baktım durmuş ekranda bir yazı yazıyor. Yazı da aynen şöyle:
Bağlantınız kesildi çünkü hesabınız bloklanmış.
Ve o an dondum kaldım, (ve) o andan beri hâlen destek'e cevap atıyorum , GM'lere Forum Yetkili'lerine mesaj atıyorum cevap bekliyorum. Benim dışımda TOPLAM 4 KİŞİ daha var böyle, ama hepsi Genel Sohbet'ten duyuruyorlar. Hatta birine [GM]HellRiDeRS cevap yazmış: " ..... Bu tür konularınız forumdan cevap alamaz Destek'e başvurun... " diye, ama [GM]HellRiDeRS ne yazık ki... Destek'te cevap atmıyor.
Burada bir isyan/haykırış yok yöneticilere karşı. Sadece hikayemi paylaşmak istedim; çünkü çaresizliğimi paylaşıp rahatlamak istedim ve şimdiden de rahatladım.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Buğrahan **
Kaç kişi Hatalı BAN yedi?
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Kaç kişi Hatalı BAN yedi?
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Meran
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: Kaç kişi Hatalı BAN yedi?
Aynisi bir arkadasima oldu karakter almaya yada satmaya calismis ve 3 gun susturmasonra itiraz edince bu 999 gun blok aldi. Sonra bi isler dondu ve blok kalkti
ayrica eklemek isterim ki o ilk aldigin susturulma yerine direkt olarak blok verebilirlerdi uyari amacli susturma verilmis hata yok yani
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Sen Benim Olayı Dinle !!!
Sunucuda M2.5 Mavi Element Gözlük Satan Yoktu...2 Hafta Aradım.
Sonra KP Kasıp Gözlük Çekenler Olduğunu Bildiğim İçin Bölgeye Şöyle Yazdım;
''Sipariş Üzerine Gözlük Çekecek Varmı ?''
Ertesi Gün Ban Yemişim, Bak Sen ! ! !
Nedeni Neymiş Biliyor musun ?
Karakter Alım/Satım Yasaktır.
SONRA EŞŞEK GİBİ DE AÇTIRDIM O BANI !
O Gün Bugündür Bütün Akçe Satanları, Karakter Satanları, Yok Elmaymış 1 Kiloymuş Hepsini Şikayet Ediyorum.
Bu İşler Böyle Bugün Bana, Yarın Sana
Sunucuda M2.5 Mavi Element Gözlük Satan Yoktu...2 Hafta Aradım.
Sonra KP Kasıp Gözlük Çekenler Olduğunu Bildiğim İçin Bölgeye Şöyle Yazdım;
''Sipariş Üzerine Gözlük Çekecek Varmı ?''
Ertesi Gün Ban Yemişim, Bak Sen ! ! !
Nedeni Neymiş Biliyor musun ?
Karakter Alım/Satım Yasaktır.
SONRA EŞŞEK GİBİ DE AÇTIRDIM O BANI !
O Gün Bugündür Bütün Akçe Satanları, Karakter Satanları, Yok Elmaymış 1 Kiloymuş Hepsini Şikayet Ediyorum.
Bu İşler Böyle Bugün Bana, Yarın Sana
Buqrahan yazdı:İlk önce kendi hikayemi anlatıyım(yoksa içimde kalıcak sıkıntıdan patlıcam.):
03.12.2011 15:42 'de AKÇE E-Pin sattığımı iddia eden 1-2 kişi şikayet eder ve hikayem başlar...
05.12.2011 15:42'de bu olay üzerine " 3 Gün Susturma Cezası " aldım, O günün ertesi Hemen Destek'e " Ceza - İtiraz " mail attım ve neden susturulduğumu öğrendim( Zaten oyuna girmeden önce duyuru gelmişti İTİRAZ ettim sadece. )
Ertesi gün 07.12.2011 15:42'de açılacak sanmıştım gene mail attım, Ceza süreniz 3 gün, ...... bu tarz E-Pin/AKÇE satışları yasaktır olayları tekrarı durumunda 5 Gün Susturma CEZASI alırsınız... dendi.
Tamam, dedim ve ertesi günü(8 Aralık) bekledim. Saat 15:42 ve Gün 08.12.2011 Aralık Susturulmamın açılması gerekiyor(du). O günün sabahı oyuna girebilmiştim saat 11.50(Hiç Bir duyuru yok) sonra dedim kendi kendime " çıkayım da 15.42'de girerim susturulmam açılıyor hem.) Oyundan çıktım ve saat (15.42) oldu, oyuna girdim (GİRMEDEN ÖNCE HERHANGİ BİR UYARI YOK.) Tam açılıyor oyun bir baktım durmuş ekranda bir yazı yazıyor. Yazı da aynen şöyle:
Bağlantınız kesildi çünkü hesabınız bloklanmış.
Ve o an dondum kaldım, (ve) o andan beri hâlen destek'e cevap atıyorum , GM'lere Forum Yetkili'lerine mesaj atıyorum cevap bekliyorum. Benim dışımda TOPLAM 4 KİŞİ daha var böyle, ama hepsi Genel Sohbet'ten duyuruyorlar. Hatta birine [GM]HellRiDeRS cevap yazmış: " ..... Bu tür konularınız forumdan cevap alamaz Destek'e başvurun... " diye, ama [GM]HellRiDeRS ne yazık ki... Destek'te cevap atmıyor.
Burada bir isyan/haykırış yok yöneticilere karşı. Sadece hikayemi paylaşmak istedim; çünkü çaresizliğimi paylaşıp rahatlamak istedim ve şimdiden de rahatladım.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Buğrahan **
Dün ceza almışşsın Banlanma sebebini itiraz et gelen cevabı bekle. Bir yanlışlık olablir. Aradan bir gün geçmeden haman foruma yazdınmıda bu kezde başka sebeplerden banlıyorlar.
Birde oyunu zarara uğratacak tarza bir eylem olmadığı için banlama veremezler onlar biz veririz edriz deselerde inanmayın kanunen paralı oyunlarda ban cezası verilmez susturma susturma uzatma olayın tekrarında uzaklaştırma verlir 1 ay 3 ay ama 999 ban verilmez.
Başka bir olaydan ban yedisen diger sunucularına gir oraya direk girebliyorsan demkki bir yanlışlık söz konusu giremiyorsan hesabı banlamışlar. Gerekceli maili bekle ona göre hareket et. Onlarda 4 günlük yorucu fuarda bekleyen çok mail olduğundan biraz ağır ilerliyor.
Akçe satışından ban verdilerse Hesabındada Saheserli Karakterlerin varsa maile cevapta geldi sonuca göre Başvurulacak mercilere gideblirsin.
A R Z L O D O S
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

Arkadaşım yazıyı iyi oku SUSTURMA AÇILACAĞINA 3 YILLIK BANA ÇEVRİLMİŞ. Ben demiyorum ki susturma'yı hak etmedim. Tamam neyse , susturmanın açılması gereken saat BAN GELMİŞ . Anladın mı?ErNeSTo yazdı:Aynisi bir arkadasima oldu karakter almaya yada satmaya calismis ve 3 gun susturmasonra itiraz edince bu 999 gun blok aldi. Sonra bi isler dondu ve blok kalktiayrica eklemek isterim ki o ilk aldigin susturulma yerine direkt olarak blok verebilirlerdi uyari amacli susturma verilmis hata yok yani
Teşkilat dışında tüm sunuculara girebiliyorum. Plusum'da var Ayımda Teslam Kangalımda. Ama sadece TEŞKİLAT'a giremiyorum.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
Buqrahan yazdı:Arkadaşım yazıyı iyi oku SUSTURMA AÇILACAĞINA 3 YILLIK BANA ÇEVRİLMİŞ. Ben demiyorum ki susturma'yı hak etmedim. Tamam neyse , susturmanın açılması gereken saat BAN GELMİŞ . Anladın mı?ErNeSTo yazdı:Aynisi bir arkadasima oldu karakter almaya yada satmaya calismis ve 3 gun susturmasonra itiraz edince bu 999 gun blok aldi. Sonra bi isler dondu ve blok kalktiayrica eklemek isterim ki o ilk aldigin susturulma yerine direkt olarak blok verebilirlerdi uyari amacli susturma verilmis hata yok yani
Teşkilat dışında tüm sunuculara girebiliyorum. Plusum'da var Ayımda Teslam Kangalımda. Ama sadece TEŞKİLAT'a giremiyorum.
sistem bazen yanlışlık yapıyor açılağı zaman hatalı kapama yapabliyor demekki oyun düzeyini bozacak bir eylemde bulunmamışın hatalı bir ban gibi gözüküyor İtiraz edersen açılacaktır.
Ama çok yoğun oldukalrını soylıuyorlar geriden geldikleri için. Destek bolumunden itiraz et bir hata sözkonusu olmuş.
Cevabı bekle.
Bu arada benim carda banlı kendileri bilir diyom. sadece.
A R Z L O D O S
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

Bu olay ilgili gelen ilk mail 3 Günlük Susturma:

Hatta karakterimin 13:42'de susturulmasının açılacağı söyleniyor!
ve Ceza- İtirazıma cevap:

Bunların dışında hiç mesaj gelmedi. 999 Günlük ban geldi. Hiçbir mesaj gelmedi... İtiraz ediyorum, cevap bekliyorum, karakterleri kaybetmekten korkuyorum. TEŞKİLAT hariç tüm sunuculara giriyor ve Teşkilat üyeliğinde bugün farkettim:
TEŞKİLAT:
EMİNÖNÜ:
2 Karakterim silinmiş. İsimleri Wasw ve Wasw olarak değişmiş. xDiReNiŞx ve xDiRiLiŞx duruyor sadece.
Nereden öğrendiğim ise:

RESİMLER'e de bakılarak suçsuz olduğumu düşünüyorum. Lütfen Yönetimde aynı fikirdeyse açsın karakterlerimi.

Hatta karakterimin 13:42'de susturulmasının açılacağı söyleniyor!
ve Ceza- İtirazıma cevap:

Bunların dışında hiç mesaj gelmedi. 999 Günlük ban geldi. Hiçbir mesaj gelmedi... İtiraz ediyorum, cevap bekliyorum, karakterleri kaybetmekten korkuyorum. TEŞKİLAT hariç tüm sunuculara giriyor ve Teşkilat üyeliğinde bugün farkettim:
TEŞKİLAT:

AYNI ÜYELİK
EMİNÖNÜ:

2 Karakterim silinmiş. İsimleri Wasw ve Wasw olarak değişmiş. xDiReNiŞx ve xDiRiLiŞx duruyor sadece.
Nereden öğrendiğim ise:

RESİMLER'e de bakılarak suçsuz olduğumu düşünüyorum. Lütfen Yönetimde aynı fikirdeyse açsın karakterlerimi.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Selamlar,
Oyun içi akçe, karakter gibi vb. alışverişler yasakdır. Eğer gereksiz yere blocklandığınızı düşünüyorsanız desteğe ceza itiraz bölümüne mail atmanızı öneririm. Aynı mail i tekrar tekrar atmanız yalnızca size ve diğer oyuncu arkadaşlara gelecek cevabın gecikmesini sağlayacakdır.
Oyun içi akçe, karakter gibi vb. alışverişler yasakdır. Eğer gereksiz yere blocklandığınızı düşünüyorsanız desteğe ceza itiraz bölümüne mail atmanızı öneririm. Aynı mail i tekrar tekrar atmanız yalnızca size ve diğer oyuncu arkadaşlara gelecek cevabın gecikmesini sağlayacakdır.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi

Bu konuyu yorumlarken lütfen başkasına yorum yapıyormuş gibi değilde:
" Kendiniz ban yediniz tüm çarlarınıza giremiyorsunuz; ama ne için YAPMADIĞINIZ bir suç için. " bunu düşünerek yorum yapın, yoksa öteki türlü hiç bir zaman uzlaşamayız. Napçam hakkında bilgi de vermiyorlar, Çoğu GM'ye mesaj attım, aramadığım kimse kalmadı? Yapabileceğim hiç bir şey kalmadı çaresizce cevabı bekliyorum ama, bu olayla ilgili cevap yok. Eskiden hemen cevaplıyorlardı...
Düşünün sizin üyeliğiniz ban yiyor ve 2 KARAKTERİNİZ SİLİNİYOR? ne hissederdiniz. Hâla destek'e mail at dermiydiniz?
" Kendiniz ban yediniz tüm çarlarınıza giremiyorsunuz; ama ne için YAPMADIĞINIZ bir suç için. " bunu düşünerek yorum yapın, yoksa öteki türlü hiç bir zaman uzlaşamayız. Napçam hakkında bilgi de vermiyorlar, Çoğu GM'ye mesaj attım, aramadığım kimse kalmadı? Yapabileceğim hiç bir şey kalmadı çaresizce cevabı bekliyorum ama, bu olayla ilgili cevap yok. Eskiden hemen cevaplıyorlardı...
Düşünün sizin üyeliğiniz ban yiyor ve 2 KARAKTERİNİZ SİLİNİYOR? ne hissederdiniz. Hâla destek'e mail at dermiydiniz?
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

- Lonca: ALTINORDU
Konuya baktım, sana hak verıyorum kardeşim. Bende bu gibi bir durumda haklıydım geçen sene forumda böyle konular açtım, haklı oldugumu resimlerle izah ettim. Fakat İKV DESTEK'ten başka çözüm adresin olamaz sana tavsiye ederım.
Konuda resimlerle konuyu, haklı oldugunu desteklemişsin bu çok güzel. Aynı şekilde bunu Desteğede yazmanı öneririm. İnan haklı oldugunu ozaman anlayacaksın.
Selametle.
Konuda resimlerle konuyu, haklı oldugunu desteklemişsin bu çok güzel. Aynı şekilde bunu Desteğede yazmanı öneririm. İnan haklı oldugunu ozaman anlayacaksın.
Selametle.