tekrar hoşgeldin kardeşim aramıza ....
Ahixqirdap
Nesquik Geri Geldi !
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Re: Nesquik Geri Geldi !
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ewt Nesquik halil boşa konuşmaz + carımda ne kadar para vasada bende halile veririm halil öyle bir adamdır ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- freze61
- Teşkilat Neferi
sağolasın mehmedim ben zaten adama hırsızdır demedim sadece Nesquiqs isimli bir carla gelindiğini söyledim ama adam kendi kendine gelin güvey olmuş yapacak bişiy yok ne yapalım 
Revengeofage
Revengeofage
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Hoş geldin arkadaş iyi vakitler geçrimen dileklerimle
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- ShoTKilleD
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Hoşgeldin Nesguik
İNANMAYIN!
Arkadaşlar ''Nesquik'' isimli karakterin gerçek sahibi benim... Kimse gördüğü yerde itibar etmesin! Oyuna uzun bi zaman, askerlik ve farklı nedenler yüzünden ara vermiştim fakat şimdi yeni karakterlerimle geri döndüm...
Oyunda ki karakterlerimin isimleri şunlardır;
*MoJiTo
*Doomsdaymagician
*Doctorofdoom
ve * Ottomanfamily
KİMSE ''Nesquik'' İSİMLİ KARAKTERE İTİBAR ETMESİN...
Bilginize...
[İnanmayan arkadaşlar buradan bana ulaşabilirler]
http://www.facebook.com/VLKNKBKY
Oyunda ki karakterlerimin isimleri şunlardır;
*MoJiTo
*Doomsdaymagician
*Doctorofdoom
ve * Ottomanfamily
KİMSE ''Nesquik'' İSİMLİ KARAKTERE İTİBAR ETMESİN...
Bilginize...
[İnanmayan arkadaşlar buradan bana ulaşabilirler]
http://www.facebook.com/VLKNKBKY
En son VlknKbky tarafından 08 Oca 2012 18:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

kardeşim wild karahilal hala oynuyor mu o senin carını soymustu sonra destek cıkmıştı kendisi kuzenim olur neyse hala oynuyor mu o arkadaşfreze61 yazdı:şimdi nesquik hoşgeldin sefalar getirdin bu bir ikincisi ben oyunu bırakmışken arkamdan laf atmalar hiç yakışmıyor. ben başıma gelen olayı paylaştım şahidimde var . carın çalınmış olabilir geçmiş olsun ben çalındığını bilmiyordum çalınmamış da olabilir 6 m se helali hoş olsun bunlar ayrı mesele
Seni bilen bilirse beni de biLen bilir boşu boşuna tartışma çıkarmaya geldiysen bunlar hiç hoş değiL ben kimsenin arkasından konuşmam bak sana olayı anlatayım
Nesquiks diye 26 lwl bi car geLdi parasına zar atmak istedi attık bayagı oyunun sonuna kadar zorlukda çıkarmadı allah razı olsun. sonra 6 m sine attık ben kazandım vermedi bu zarları Byxsoldier isimli carla attı ki bu carın sahibini tanıyorum bu carın sahini böyle bişiy yapmaz
En sonunda bende dedimki bunu herkez öğrenecek ne olursa oLsun bunu yapmak hoş değiL dedim FOTOLARIYLA BERABER foruma koydum
Ve en çarpıcı olanı ne tesadüftür ki bana dedi ki Volkan abinin adını kötüye çıkarıcaksınız dedi ben o zamana kadar volkan kimdir nedir neciidir biLmem sadece Byxsoldier carından yapılan adiliği yazacaktım ama ne alakaysa volkan diye biri çıktı allah allah
Bak arkadaş ben 6 m nin hesabını yapacak adam değiLim benim carım soyulduğunca 1 pm me 50 m toplamış adamım hatta kimlerin ne kadar verdiğini yazayım
Crazyronaldoooo 15 m
Senin adaşın varya Kikimokoxtwo o 6 m
Yasinowiç 5 m
Karaxşövalyedört 10 m değerinde mal
Wildkarahilal 10 m değerinde mal
ömerx 2 m para verdi
ve sadece 1 pm me arkadaş ben istesem 6 m yi dişimin kavuguyla çıkarırım bana öyle laf atacaksan
ARKAMDAN DEĞİL KARŞIMA ÇIKACAKSIN SEN BANA BUNU BUNU YAPTIN SEN ADİSİN DİYECEKSİN BENİMDE BİR AÇIKLAMAM YOKSA TAMAM SEN HAKLISIN DERİM ÖZÜRÜMÜ DİLERİM AMA BU HOŞ DEĞİL
bak yazdıklarına göre sevilen bi adamsın bu yaptıgın ne adamlığa ne de deLikanlılıga sığar şimdi GİT BİR AYNAYA BAK BEN NEYİ YANLIŞ YAPTIM KİMİN HAKKINI ÜSTÜME ALDIM DİYE
Saygılarımla Revengeofage - Wildrevenge (Wild Lonca kurucusu ve başkanı)
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kuklacının en adi hırsızlarından biridir bu benim size tavsifem dikkat edin Yeğenleriyle birlikte karakterlerimi çalmıştır .. Ottomansxempire ve serserixkratosu önceden açtığım konulara bakarsanız görürsünüz kendisi ve yeğeni olan mete (ADMİRAL) en adi hırsızlardan biridir dikkat edin
konu:viewtopic.php?f=26&t=44073&p=442371&hil ... re#p442371
Konu :viewtopic.php?f=26&t=75954&p=700125&hil ... re#p700125
konu
karakterimi cihanı hukumran başkanı zalımfeleke sattı daha sonra oyunu bıraktı
konu
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ZahirBey yazdı:Kuklacının en adi hırsızlarından biridir bu benim size tavsifem dikkat edin Yeğenleriyle birlikte karakterlerimi çalmıştır .. Ottomansxempire ve serserixkratosu önceden açtığım konulara bakarsanız görürsünüz kendisi ve yeğeni olan mete (ADMİRAL) en adi hırsızlardan biridir dikkat edin
konu
Sana sadece gülüyorum arkadaşım...
İnsanların günahına girmeyi ne kadar da çok seviyorsunuz... Benim bu olanlarla hiçbir alakam yok. Ben askere giderken yeğenime verdim karakteri, ondan sonra olanları da bilmiyorum. Evet, bazı düzenbazlıklar dönmüş oyunda, fakat benimle uzaktan yakından bir alakası yok.
Yaşın kaçtır, beni ne kadar anlarsın bilmiyorum ama yine de ben gereken açıklamamı yapayım.
Burada sadece adımı kirletmemek için çaba harcıyorum. Başka hiç bir amacım yok. Sana ispatlamak zorunda da değilim hiçbir şeyi. Bu şekilde davranarak bir yere varamazsın.
Gün içerisinde oyunda defalarca UYARI MESAJLARI okuyoruz. Eğer ki bir kullanıcı, Kullanıcı Adı'nı ve Şifre'sini 2. bir şahısla paylaşmazsa, o karakterin çalınma ihtimali %0'dır. [HAKSIZ MIYIM GM'LER? TABİ Kİ HAKLIYIM]
Demek ki sen kafanı kullanamamışsın ki, karakterlerin çalınmış. Ve bu durumda bir başkalarını suçlayamazsın. Burada tek suçlu sensin. Sebebi de; Kullanıcı Adı'nı ve Şifre'ni 2. şahıslarla paylaşmandır...
Lafı daha falza uzatmak istemiyorum.
Adil, dürüst, seviyeli ve keyifli oyunlar diliyorum.
Saygılarımla...