|| YİĞİTLER LONCASI ||
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
yasin cumartesi yada pazar artık hangi gün çok kişi varsa bizden oyunda msn yada oyunda bir araya gelir az sohbet ederiz dediğim gibi herkes iyi olsun kafi alp paşamın durumu netleşene kadar pek fazla bir ilgi olmaz benden yana oyuna hayırlı bir sonuçla bu zor anımızdan kurtulalım yeterli
-
- İskele Babası
ben çıktım hayırlı geceler yarın girebilirsem grşrz inş hoşçakal yasinim
Selamun aleyküm Dostlar.. Bu gün Üzücü gün .. Alp abimi kısa zamanda suçsuz yargılanacak ve bizim yanımıza geri dönecektir Allah'ın izni ile .. İyi forumlar .

Merhaba,
Konuya tam vakıf olamasam da bu üzücü durum karşısında elimiz ayağımız tutuluyor.
Alpaslan Aykan üstadımızın en yakın zamanda aramıza dönmesini temenni ediyoruz.
Sevdiklerine ve biz yakınlarına Allah'tan sabır dilerim.
İyi forumlar.
Konuya tam vakıf olamasam da bu üzücü durum karşısında elimiz ayağımız tutuluyor.
Alpaslan Aykan üstadımızın en yakın zamanda aramıza dönmesini temenni ediyoruz.
Sevdiklerine ve biz yakınlarına Allah'tan sabır dilerim.
İyi forumlar.
Tamam Ferdi abi, o halde duyuru;
Pazar akşamı saat 20:00'da MSN üzerinden toplantı yapılacaktır. Gündemle alakalı önemli kararlar alınacağı için loncamıza gönül veren tüm arkadaşların katılması rica olunur.
Celal abi güzel dileklerin için teşekkürler.
Görüşmek üzere dostlar...
Pazar akşamı saat 20:00'da MSN üzerinden toplantı yapılacaktır. Gündemle alakalı önemli kararlar alınacağı için loncamıza gönül veren tüm arkadaşların katılması rica olunur.
Celal abi güzel dileklerin için teşekkürler.
Görüşmek üzere dostlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- YigitlerHANDE
- İskele Babası
Hayırlı akşamlar , pazar akşamki toplantıda bende bulunacağım.
Konuşuruz.
Konuşuruz.

Aykağan

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Osmanlı
Selamün Aleyküm...
Alp üstadım bu oyunda saygı duyduğum yegane kişilerden biridir.
Bir çok projeler üzerinde birlikte çalıştık. Her daim gönüldaş olduk.
Oyun içerisinde isteklerimiz hep uydu her zaman aynı görüşlerde olduk.
Şimdi yaşadığı bu olumsuz durumdan en kısa zamanda rahata ulaşacağını düşünüyorum.
Oyunda gönlümüz bir ise şuanda da gönlümüz dualarımız onunladır.
Allah Yar ve Yardımcısı olsun...
Alp üstadım bu oyunda saygı duyduğum yegane kişilerden biridir.
Bir çok projeler üzerinde birlikte çalıştık. Her daim gönüldaş olduk.
Oyun içerisinde isteklerimiz hep uydu her zaman aynı görüşlerde olduk.
Şimdi yaşadığı bu olumsuz durumdan en kısa zamanda rahata ulaşacağını düşünüyorum.
Oyunda gönlümüz bir ise şuanda da gönlümüz dualarımız onunladır.
Allah Yar ve Yardımcısı olsun...
-
- İskele Babası
Es_selamun aleyküm celal ve harun güzel dilekleriniz için tşk ederim dilerim RABBİM den en kısa zamanda bu olumsuzlukları atlar tekrar beraberliğimizi devam etirecez alp paşam ın suçsuz olduğunu hepimiz biliyoruz umarım en kısa zamanda yargı süreci bu yönde sonuçlanır ve tekrar paşamın aramızda olmasını sağlar hayırlısı RABBİM den saygılarımla FERDİ
- Mysterysun
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
Merhabalar,
Alp Ağabeyim son gelişmelerden haberim oldu çok üzüldüm ALLAH yukarıda senin suçsuz olduğunu bizde biliyoruz.Ayrıca eminiz ki bu olaydan alnın ak bir şekilde çıkacaksın.
Yiğitler Loncasın'a gelince..
Arkadaşlar Pazar Günü yapılacak olan toplantı da herkesi görmek istiyoruz.Mazereti olanlar buradan yazsınlar bu toplantı bizim için önemli gelişmeler katacaktır.Ayrıca REHBERLİK Görevimi de bırakmış bulunmaktayım.Şuan görüşmüş oldugum oyun şirketleri mevcut.Fakat İKV 'den hiç bir zaman kopmadık,kopamayız da.
Her neyse bir an önce loncaya girişler yapılsın bende kutumu yükleyeceğim bugün.Toplantıyı unutmayalım..
Kolay Gele..
MySteRySuN,YiğitlerÖLMEZ
Alp Ağabeyim son gelişmelerden haberim oldu çok üzüldüm ALLAH yukarıda senin suçsuz olduğunu bizde biliyoruz.Ayrıca eminiz ki bu olaydan alnın ak bir şekilde çıkacaksın.
Yiğitler Loncasın'a gelince..
Arkadaşlar Pazar Günü yapılacak olan toplantı da herkesi görmek istiyoruz.Mazereti olanlar buradan yazsınlar bu toplantı bizim için önemli gelişmeler katacaktır.Ayrıca REHBERLİK Görevimi de bırakmış bulunmaktayım.Şuan görüşmüş oldugum oyun şirketleri mevcut.Fakat İKV 'den hiç bir zaman kopmadık,kopamayız da.
Kolay Gele..
MySteRySuN,YiğitlerÖLMEZ
- MySteRySuN - Melodizamanı