LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sdeses95
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Mesaj gönderen sdeses95 »

Kazım Biliyorum Son Zamanlarda Banada Sinirlendiğin Oldu Haklı Olduğun Yerler Var . Su Tartışdığın Kişiye Gelince Bir İnsan Parasıyla Hava Atabilir Çok Zengin Olabilir Ama Öbür Tarafta Hepimiz Eşit Olucaz Bu Allah Bilir Parasıyla Kız Arıyordur Evlencek ;) Ya Vamosbien Valla Banada Sataşdığın Oluo Tartışıoruz Az , Saçmalamaya Başlıyosun Seninle Konuşmak Bile Büyük Aptallık Eminim Su Oyunda Senin Paranı 10 a Katlıcak Adam Gibi Adamlar Vardır Adam Olsaydın Para Konusunu Açmazdın ... Neyse Kazım Hakkım Helal Olsun Sende Helal Et Geri Dönmeyi Aklından Geçirirsen Hemen Dön Hiç Düşünme Bile Arzlarda Adam Kalmadı Zaten :( Sende Gittin Nolucak Bizim Halimiz :( :oops:
Aşkyakar
AşKıMıZoLDuMaNnN
HaYaTıMıZoLDuMaN

[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]

Resim
Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

VaMoSBieN yazdı:
FiaNNa yazdı:Anası Babası bunu nasıl yetiştirmiş çözemedim :D Dediğin gibi boşa israf bu :=) Adam ne kafası yaşıyorsa artık ...

bompow adamı ezenler eziyor zaten böylelerini ezmek müstahaktır :=) Ama dediğin lafa katılıyorum Adam MAL beyler dağılın :D

Ya valla gidin çoluk çocuk ya bunlar :D Fen lisesi diyor :D Ulan dengesiz baban yaşında adamım ben gelmiş laf yapıyorsun :D Müstahak'ın kelime anlamını kaç saat google'da aradın lan ? :D Neyse zeka şart :D Eğitim şart :D Evlat olsanız sevilmezsiniz :D
Öncelikle;

Sanırım ucunu özene bözene sivrilttiğim ve seninde gelip güzelce üstüne oturduğun laflarım yetmemiş tekrar gel gel diyorsun ;) (Laflarıma cevap bulamamandan bu belli oluyor (Dip not: Edepli susar edepsiz laf soktum sanır lafını kullanacaksan şimdiden söleyeyim madem edeplisin madem kaale almayacaksın o koca ağzın niye çalışıyor :)-ki ağzın dursa başka yerindende konuşursun- ))

Ve buna ek olarak sen aynada kendine bakıyormusun yahut neye benzediğini biliyormusun.Yaşara baban yaşında adamım demişsin sen o tipinle liseli bile olamassın :)

Son olarak İngilterede master yapsan dahil -ki kolpa yaptığın o kadar belli ki hem kullandığın o saçma sapan kelimelerden hemde laf sokmaya çalışmandan açık ve net bir şekilde anlaşılıyor;)- iktisadından hiçbirşey bilmediğin açıkça görülüyor

Velhasıl yanında bir pencere falan varsa yavaşça camı aç aşağıya bak bakıyim ben ordamıyım -belki bakarken düşersinde dünya bir salaktan daha arınmış olur :)-

Okuman varsa okursun beyninin olmadığını bildiğim için anlamaya çalışta demiyorum :)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Ahahha :D Lostlar beni tekmeledi yardım et diyen çocuğa bak :D Edebiyat dersinden çıkmış belli :D İnanmayanlara numaraları verdim kontrol edebilir sitelerinden :D Ayrıca kaç yaşında olduğumu oyundaki 15 20 kişi rahat biliyor reelde görüştüklerim :) Haa bide sen öncedende maldın hala malsın :D Bana arkadan konuşuyosun felan diyolar. Ben şuan Berkin küfürlü fotoğraflarının resimlerini felanda koyarım yani başlarda hakaret eden liseli sonra özür diledi :) Sizde onun yandan yemişisiniz.
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hala daha havlıyor kapımdaki köpek :=)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
XxmardukxX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XxmardukxX »

Vamosbien denilen bebe sen kimsin dır dır ötüyorsun :) Hadi naş naş ezilme daha fazla .
badwOrm
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

VaMoSBieN yazdı:Ahahha :D Lostlar beni tekmeledi yardım et diyen çocuğa bak :D Edebiyat dersinden çıkmış belli :D İnanmayanlara numaraları verdim kontrol edebilir sitelerinden :D Ayrıca kaç yaşında olduğumu oyundaki 15 20 kişi rahat biliyor reelde görüştüklerim :) Haa bide sen öncedende maldın hala malsın :D Bana arkadan konuşuyosun felan diyolar. Ben şuan Berkin küfürlü fotoğraflarının resimlerini felanda koyarım yani başlarda hakaret eden liseli sonra özür diledi :) Sizde onun yandan yemişisiniz.
Kaale bile almayacaktım çünkü ithamların son derece basit ve 8 yaşındaki yeğenimin bile ağzından rahatça çıkabilecek basitçe kelimeler -demem o ki 8 yaşında ki çocuk senden kat kat daha zeki :)- ama yinede sana insan olmayı öğretmek istiyorum ondan bunları yazıyorum ;)(Dip not: Lost loncasıyla ilişiğimi 8 ay önce kestim ;) )

İlk önce;

Edebiyat dersi görmeyeli uzun zaman oluyor sanırım siz liseli tayfasının(Yani anla diye yazıyorum seni kastettim yorum atanlardan kimseyi değil :) ) gördüğü bir ders olsa gerek :) (Not:Gördüğüm dersler arasında İleri düzeyde Türk Edebiyat Tarihi ve Türk Dili Edebiyatı var bunlar senin gibi Master (!)(!) birinin zar zor göreceği dersler :) )

İkincil olarak;

Şu saçma sapan yandan yemek gibi kelimeleri kullanmayacaksın tamammı çocuğum yoksa çok dayak yersin :)

Ve tüm bunlara ek olarak;

Başkalarının konuşmalarını şahsi fotoğraflarını burada paylaşmak ne haddine (bre gerzek) sen kim olduğunu sanıyorsun -ha doğruya sen İngilterede Master yapan ermiş birisin haşaa ne haddimi hepimizden üstünsün(!)(!)(Dipnot: Düşünüyorum da -ki bunu düşünmeye bile gerek yok bariz ortada- hangi insan evladı Master(!) yaptım deyip bu şekilde davranışlar sergiler bu şekilde ithamlarda bulunur anlamış değilim ;)-cevabı bariz ortada ancak sen bunu göremiyorsun :)- )

Son olaraksa;

Tüm bu açıklamalarımı olabildiğince senin seviyene indirgedim okumanı istiyorum anlama kısmına beyin kapasitenin yetmeyeceğini bildiğim için sindire sindire okumanı tavsiye ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

Cerfiss yazdı:
VaMoSBieN yazdı:Ahahha :D Lostlar beni tekmeledi yardım et diyen çocuğa bak :D Edebiyat dersinden çıkmış belli :D İnanmayanlara numaraları verdim kontrol edebilir sitelerinden :D Ayrıca kaç yaşında olduğumu oyundaki 15 20 kişi rahat biliyor reelde görüştüklerim :) Haa bide sen öncedende maldın hala malsın :D Bana arkadan konuşuyosun felan diyolar. Ben şuan Berkin küfürlü fotoğraflarının resimlerini felanda koyarım yani başlarda hakaret eden liseli sonra özür diledi :) Sizde onun yandan yemişisiniz.
Kaale bile almayacaktım çünkü ithamların son derece basit ve 8 yaşındaki yeğenimin bile ağzından rahatça çıkabilecek basitçe kelimeler -demem o ki 8 yaşında ki çocuk senden kat kat daha zeki :)- ama yinede sana insan olmayı öğretmek istiyorum ondan bunları yazıyorum ;)(Dip not: Lost loncasıyla ilişiğimi 8 ay önce kestim ;) )

İlk önce;

Edebiyat dersi görmeyeli uzun zaman oluyor sanırım siz liseli tayfasının(Yani anla diye yazıyorum seni kastettim yorum atanlardan kimseyi değil :) ) gördüğü bir ders olsa gerek :) (Not:Gördüğüm dersler arasında İleri düzeyde Türk Edebiyat Tarihi ve Türk Dili Edebiyatı var bunlar senin gibi Master (!)(!) birinin zar zor göreceği dersler :) )

İkincil olarak;

Şu saçma sapan yandan yemek gibi kelimeleri kullanmayacaksın tamammı çocuğum yoksa çok dayak yersin :)

Başkalarının konuşmalarını şahsi fotoğraflarını burada paylaşmak ne haddine (bre gerzek) sen kim olduğunu sanıyorsun -ha doğruya sen İngilterede Master yapan ermiş birisin haşaa ne haddimi hepimizden üstünsün(!)(!)(Dipnot: Düşünüyorum da -ki bunu düşünmeye bile gerek yok bariz ortada- hangi insan evladı Master(!) yaptım deyip bu şekilde davranışlar sergiler bu şekilde ithamlarda bulunur anlamış değilim ;)-cevabı bariz ortada ancak sen bunu göremiyorsun :)- )

Son olaraksa;

Tüm bu açıklamalarımı olabildiğince senin seviyene indirgedim okumanı istiyorum anlama kısmına beyin kapasitenin yetmeyeceğini bildiğim için sindire sindire okumanı tavsiye ediyorum :)
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

Cerfiss yazdı:
Cerfiss yazdı:

İlk önce;

İkincil olarak;

Son olaraksa;

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Lostlardan tekme yediğinde grup bölgesine al beni diyip duruyordun inanmayanlara okul numaralarım var girer kontrol eder :D bide su xarzx çıktı iyimi olum Pazartesi okulunuz var yatın uyuyun ders çalışın ya mal topluluğu :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cerfiss »

VaMoSBieN yazdı:Lostlardan tekme yediğinde grup bölgesine al beni diyip duruyordun inanmayanlara okul numaralarım var girer kontrol eder :D bide su xarzx çıktı iyimi olum Pazartesi okulunuz var yatın uyuyun ders çalışın ya mal topluluğu :D
"Onca lafın peşine böle bir cevap vererek yerin dibine geçen gerizekalı" ünvanını kazandın tebrik ediyoruz hayatın boyunca bu ünvanını kullan sonuçta Master yapmış adamsın (!)(!) :) (Ek bilgi:P.tesi okul kavramını unutalı 5 yıl oldu :) ve ayrıca hiçbir zaman ama hiçbir zaman itham ettiğin şekilde olaylar gerçekleşmedi bu durum üzerinede biraz çalışmamız lazım yavrucum yoksa mazallah çok dayak yersin Dip not:Laflarımın sivri uçlu kısımlarını okumadığını farkettim sonuçta Master yapmış adamsın okumak ne haddine (!) :) )
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön