HİÇ Mİ GM YOK BAKACAK ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

HİÇ Mİ GM YOK BAKACAK ??

Mesaj gönderen Buqrahan »

20*30 DK önce Destek ve HIZLI Destek'e bir mesaj attım cevap atan yok. Ya önemsiz bir şey mi KARAKTER BANLANMASI? acilen biri baksın lütfen.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: HİÇ Mİ GM YOK BAKACAK ??

Mesaj gönderen ozaerdenn »

O kadar da olsun her an birisi online olacak değil çok da gecikmiyorlar. Ama asla ve asla tatminkar bir cevap alamazsın onlardan :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Al işte hem ne zamana kadar banlandığımı söylemiyorlar!

Neden banlandığımı hiç söylemiyorlar!

Neden banlandığımı araştırıyorum cevap vermiyorlar!

En azından tek bildiğim Allah büyük, herşeyin ondan gelip ona gittiğini bilirim; ama hâkkım varsa helal etmiyorum. Şu güne kadar yüzlerce kez bölgelere girdim 2 - 3 item zor aldım. Tam Kutu aldım 1 Gün sonra LONCA sistemi haberi geldi. Akçe ile Silah Yükseltme aldım 4. için, ertesi gün. 2. Yükseltme %50 indirimli dendi.

Hiç bir zaman en doğrusu beni bulmuyor ve son olarakta;

Çarım susturuldu dediler AKÇE için, 1 gün karşı çıktım, susmak düştü gene bize, ardından bekledim susturulmam açıldı TAM Hevesle oyuna giriyordum:

"Bağlantınız Kesildi çünkü hesabınız bloklanmış. " yazısıyla karşılaştım ve bunu girişte söylemesi gerekirdi, söylenmedi ha diyeceksiniz ya başkası girmişse?

Şifremi benden başka bilen yok 3 günde 1 değiştiriyorum çalınmış olma ihtimali hiç.

En son dedim herhalde bir yanlışlık oldu desteke mesaj attım 2 Saat oldu cevap yok. Sonra Karakterleri aktarıyım dedim ve yazan mesaj çok güzel:

Kaynak olarak belirttiğiniz ..............@hotmail.com isimli kullanıcı Teskilat sunucusunda 02.09.2014 11:42 tarihine kadar yasaklı durumdadır.

Ne demeli öyle bir mail atmışım ki herhalde 3 Yıl BANLANMAMA neden olmuş. Oysa ki OYUDNA ANA/BACI ayrımı yapmadan söven ve bu AKÇE SATIŞI SAYESİNDE TRİLYONER olan HIRSIZLAR. 1 Hafta susturulurken bizim gibi SAFLARDA, 3 YIL'a mahkumdur... Elden ne gelir, biri el uzatmayınca...

Nabalım İLAHİ Adalet.

Herkese kolay gelsin. Sevgiler ve Saygılar.

Buğrahan **

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Mesaj gönderen PENTRAGON »

Buqrahan yazdı:Al işte hem ne zamana kadar banlandığımı söylemiyorlar!

Neden banlandığımı hiç söylemiyorlar!

Neden banlandığımı araştırıyorum cevap vermiyorlar!

En azından tek bildiğim Allah büyük, herşeyin ondan gelip ona gittiğini bilirim; ama hâkkım varsa helal etmiyorum. Şu güne kadar yüzlerce kez bölgelere girdim 2 - 3 item zor aldım. Tam Kutu aldım 1 Gün sonra LONCA sistemi haberi geldi. Akçe ile Silah Yükseltme aldım 4. için, ertesi gün. 2. Yükseltme %50 indirimli dendi.

Hiç bir zaman en doğrusu beni bulmuyor ve son olarakta;

Çarım susturuldu dediler AKÇE için, 1 gün karşı çıktım, susmak düştü gene bize, ardından bekledim susturulmam açıldı TAM Hevesle oyuna giriyordum:

"Bağlantınız Kesildi çünkü hesabınız bloklanmış. " yazısıyla karşılaştım ve bunu girişte söylemesi gerekirdi, söylenmedi ha diyeceksiniz ya başkası girmişse?

Şifremi benden başka bilen yok 3 günde 1 değiştiriyorum çalınmış olma ihtimali hiç.

En son dedim herhalde bir yanlışlık oldu desteke mesaj attım 2 Saat oldu cevap yok. Sonra Karakterleri aktarıyım dedim ve yazan mesaj çok güzel:

Kaynak olarak belirttiğiniz ..............@hotmail.com isimli kullanıcı Teskilat sunucusunda 02.09.2014 11:42 tarihine kadar yasaklı durumdadır.

Ne demeli öyle bir mail atmışım ki herhalde 3 Yıl BANLANMAMA neden olmuş. Oysa ki OYUDNA ANA/BACI ayrımı yapmadan söven ve bu AKÇE SATIŞI SAYESİNDE TRİLYONER olan HIRSIZLAR. 1 Hafta susturulurken bizim gibi SAFLARDA, 3 YIL'a mahkumdur... Elden ne gelir, biri el uzatmayınca...

Nabalım İLAHİ Adalet.

Herkese kolay gelsin. Sevgiler ve Saygılar.

Buğrahan **

o tarih geçici bir tarihtir desteğe mail atıp beklemekten başka çaren yok ha unutmadan kısa ve öz yaz yoksa kimse okumaz kaldı ki ülkemizde kitap okuyan sayısı çok az Allah sabır versin
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Eyvallah sağ olasın.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Hızlı desteğe açmış olduğunuz konular cevaplanmış ve size gerekli açıklama moderatör arkadaşlarımız tarafından yapılmıştır. Size belirtmek isteriz ki ceza ile ilgili sorunlarda İKV Forumları bu tarz konuları denetleyemez.

Öte yandan ceza sebebiniz bilgilendirme panosu aracılığı ile sizlere ulaştırılmış ve bilgilendirme yapılmıştır. Ayrıca destek iletişim kanalından ceza itirazında bulunabileceğiniz daha önce açmış olduğunuz konularda size belirtildiği gibi bir kez daha buradan hatırlatırız.

Lütfen İKV Forumlarına sürekli aynı içerikte konular açarak forum kirliliğine sebebiyet vermeyiniz. Burada açtığınız veya açacağınız hiç bir konu resmiyet taşımaz ve size hiç bir getiri sağlamaz.

Forum kurallarının 5. maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön