Valla ikvmi sana kitledi senmi ona kitledin bilemem adam hic yoktan yaratttigi epini sana 25 tl ye satti dusun derimnewnamex yazdı:Yarıldım GülmektnxXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:
Not: 2 kasa erişimi bana rasgeldiyse ikvye güzel kitlemişim ama
Yoksa Bu Bir Hata Mı ? ;)
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: Yoksa Bu Bir Hata Mı ? ;)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı

bizim münker'e de 2 tane kasa erişim çıkmış sametxXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:merhablar cumartesi günü fuara gittim ve 1 adet ikv çember kutu aldım kutuyu açtıgımda 2 tane kasa erişimi , 1 tane +5 yetenek ve 3 aylık plusla lonca lisansı cıktı anlamadıgım konu şu bu 2 adet kasa erişimi herkeze mi veriliyor yoksa bana mı öyle rasgeldi ?![]()
ayrıca 3 aylık plus epini yükleyınce lonca lisansı gelıyormus bunu neden söylemedıler 1 ay önce 2 kutu aldım 1ini yükledım 2.sin hiç açmadım ve arkadaşıma verdim arkadasım dedı lonca lisansı cıktı neden bunu fuardan önce söylemedıler ? çok saçmalaştı oyun
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Çınar Altı
ErNeSTo yazdı:Valla ikvmi sana kitledi senmi ona kitledin bilemem adam hic yoktan yaratttigi epini sana 25 tl ye satti dusun derimnewnamex yazdı:Yarıldım GülmektnxXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:
amaç zevk almak yavrmmm
Efendilik İhtiyaçtır.