Lonca Sistemi Açılışı
Re: Lonca Sistemi Açılışı
Şu an 3pay üzerinden aldığım akçe ile dükkan üzerinden alacağım 3 aylık plus paket içerisinde lonca hediyesi mevcut mudur ? Bu dediğim işlemi yapmış kişiler ya da bilenler cevap verirse sevinirim. İyi eğlenceler..
Hardoctor, HardStyle, Gentle
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Akçe ile alınan plusta, lonca mevcut değil.Çemberlitaş kutu alman gerek. İnternet üzerinden almak istiyorsan uyelikal.com u kullanabilirsin.Hardoctor yazdı: Şu an 3pay üzerinden aldığım akçe ile dükkan üzerinden alacağım 3 aylık plus paket içerisinde lonca hediyesi mevcut mudur ? Bu dediğim işlemi yapmış kişiler ya da bilenler cevap verirse sevinirim. İyi eğlenceler..
- 53EkSeLanS53
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Ya ben şimdi üyelikaldan internet üzerinden kutuyu aldım , sağolsunlar sorunsuz alır almaz ekranda epinlerim çıktı , hepsini yükledim , kasaydı , +5 di , lonca pasaportuydu , ama bu nasıl bir uygulamadır anlamadım , plusu yükledim bütün karakterlerde geçiyor ama kasayı , +5 puanı ve lonca pasaportu sadece bir karakterde geçiyor , şimdi benim 3 karakterim var , bir savaşcı , bir büyücü birde şifacı , bu aldıklarımı büyücüme yükledim , savaşcı ve şifacıyada ayrı kutu mu satın alacağım , bu nasıl bir uygulama anlamak mümkün değil , hem Çemberli taş kutu ile hediye deniyor alıyorum , plus bütün karakterlerde varken , diğerleri sadece bir karakterde , ben o kadar kutuyu ne yapacağım , her karakterime nasıl ayrı kutu alırım , lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün , Allah aşkına her karakterimize ayrı kutu nasıl alacağız ?
53EkSeLanS53 yazdı:Ya ben şimdi üyelikaldan internet üzerinden kutuyu aldım , sağolsunlar sorunsuz alır almaz ekranda epinlerim çıktı , hepsini yükledim , kasaydı , +5 di , lonca pasaportuydu , ama bu nasıl bir uygulamadır anlamadım , plusu yükledim bütün karakterlerde geçiyor ama kasayı , +5 puanı ve lonca pasaportu sadece bir karakterde geçiyor , şimdi benim 3 karakterim var , bir savaşcı , bir büyücü birde şifacı , bu aldıklarımı büyücüme yükledim , savaşcı ve şifacıyada ayrı kutu mu satın alacağım , bu nasıl bir uygulama anlamak mümkün değil , hem Çemberli taş kutu ile hediye deniyor alıyorum , plus bütün karakterlerde varken , diğerleri sadece bir karakterde , ben o kadar kutuyu ne yapacağım , her karakterime nasıl ayrı kutu alırım , lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün , Allah aşkına her karakterimize ayrı kutu nasıl alacağız ?
Sorunun simdiki cevabı ayrı ayrı çemberli kutu alman.
Ama Aynı hesapta 3 karakterinede Çemberli kuru alıp loncaya üye yaaprsanda yazık edersin.
Önce karakterlerini başka bir hesaba aktarıp Lonca üyesi yapcaksan Kutu alıp yükleyecen hesapları ayrı yapman senin menfaaitine.
Fazla kasa pinin varsada artık karaborsada okututacan. Yapılacak bu bozyın kangalın felan yoksa o savasçı ile şifayı lonca üyesi yacpaksan ayır. Aynı hesapta yaaprsan 9 aylık plusun olur ayrı hesaplarda yaaprsan 3 aylık plusun olur.
Lonca üyesi yaptınmı Şifanla savscını aynı anda oyuna sokabilme imkanın var tanıdık güvelir olarak. Nise.
A R Z L O D O S
İleride İkv Dükkan vitrinindeki ürünler içerisinde Lonca Giriş Pasaportu bulunacakmı.Böyle bir imkan Küçük şehirlerde yaşayan oyuncuların eline sunulcakmı?
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Olur olur yakında çok bekleyen var öyle.Cengaverx yazdı:İleride İkv Dükkan vitrinindeki ürünler içerisinde Lonca Giriş Pasaportu bulunacakmı.Böyle bir imkan Küçük şehirlerde yaşayan oyuncuların eline sunulcakmı?
önce piyasayaki kutuların bitme aşamasına gelmesi lazımki dvd listelerinde yer alması gerekiyor bir nevi ticaret kuralıdır.
Lonca geleli eskiler ( Ara veren ustalar) Oyuna geri dönmüşler Acemiler Gruplara giremiyoruz diye feryat ediyorlar.
Birde giriş pasaportu Dükkanda olursa Bu kez lağ oyuncu çukluğundan olacak yakında gene görecegiz galiba.
Sunucular dolu Pluslu üyeler beklemeden gireblir derse şasırmam Bir kere gece açık unuttularda her 30 dakikada sabahın 5 de onu diyordun
A R Z L O D O S
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Tertip yazdı:Yanıtınız ne olur bilemem ama size ufak bir öneri; Lonca içi akçe bağışlama sistemi olsun ve toplanan akçeler ile lonca yararına eşyalar satın alınabilsin. Şimdi ki hali satın alma işini tek kişiye yüklemek gibi olmuşTüm İKV Camiasına Lonca sistemi hayırlı uğurlu olsun.

- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
düzeltilmesi gereken cok sistem var daha Lonca Sistemi eklentisindeTertip yazdı:Tertip yazdı:Yanıtınız ne olur bilemem ama size ufak bir öneri; Lonca içi akçe bağışlama sistemi olsun ve toplanan akçeler ile lonca yararına eşyalar satın alınabilsin. Şimdi ki hali satın alma işini tek kişiye yüklemek gibi olmuşTüm İKV Camiasına Lonca sistemi hayırlı uğurlu olsun.
L.O.D.O.S
- SoldierKurt
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: yok
Şuanki lonca sistemini çok saçma buluyorum nedeni ise Lonca açmak veya loncaya katılmak için oyuna para yatırmanız gerekiyor.Bu iki işlem içinde oyuna para vermek kadar saçma birşey daha görmedim ben.Ben oyuna tek başıma başladım çoğu kişi gibi biçok arakdaşım da dalga geçti açıkçası oyun grafik ve kontrol bakımından kötü olduğu için ama salla deyi başladım oyuna.Bi süre sonra arkları cagırdım tekrar klan lonca vb. bişey varsa gelek kurak takımı dediler.Ama loncayı kurmakta loncaya girmekte paralı oldugu icin gelmekten vazgeçtiler oyun çünkü bu kadar para vermeye degecek bi oyun kıvamında deil henüz.Ben para vermedimmi verdim.Aldım cemberlitas kutumu oynuyorum ama öyle herkez kolay kolay para vermez bu oyuna nedeni ise oyunda ne grafik,ne kontrol var ve sık sık olan LAG sorunu şu oyuna para veriyorsak manevi duygular yüzünden veriyoruz işte eminönü,istanbul,tamamen yerli bir oyun olduğu içini filan ama işi bu kadar paraya vurmanında bir anlamı yok.En azından su lonca sistemini açın zaten playerda artacak o zman satarsınız kutularınızı yine kar eden siz olursunuz.Yerli oyun diye biz destek verdikçe sömürmeye çalışıyorsunuz.Gidip Knıght,Silkroad oynamasınıda biliriz ama Yerli oyunuma destek verelim diyoruz.Yanlış mı yapıyoruz acaba ?
- XGaFFaRDeDeX
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yazdiklarinin bircogu dogru ama herkez gibi sende kutunu almis ve bir Loncaya girmissindir suan :roll:SoldierKurt yazdı:Şuanki lonca sistemini çok saçma buluyorum nedeni ise Lonca açmak veya loncaya katılmak için oyuna para yatırmanız gerekiyor.Bu iki işlem içinde oyuna para vermek kadar saçma birşey daha görmedim ben.Ben oyuna tek başıma başladım çoğu kişi gibi biçok arakdaşım da dalga geçti açıkçası oyun grafik ve kontrol bakımından kötü olduğu için ama salla deyi başladım oyuna.Bi süre sonra arkları cagırdım tekrar klan lonca vb. bişey varsa gelek kurak takımı dediler.Ama loncayı kurmakta loncaya girmekte paralı oldugu icin gelmekten vazgeçtiler oyun çünkü bu kadar para vermeye degecek bi oyun kıvamında deil henüz.Ben para vermedimmi verdim.Aldım cemberlitas kutumu oynuyorum ama öyle herkez kolay kolay para vermez bu oyuna nedeni ise oyunda ne grafik,ne kontrol var ve sık sık olan LAG sorunu şu oyuna para veriyorsak manevi duygular yüzünden veriyoruz işte eminönü,istanbul,tamamen yerli bir oyun olduğu içini filan ama işi bu kadar paraya vurmanında bir anlamı yok.En azından su lonca sistemini açın zaten playerda artacak o zman satarsınız kutularınızı yine kar eden siz olursunuz.Yerli oyun diye biz destek verdikçe sömürmeye çalışıyorsunuz.Gidip Knıght,Silkroad oynamasınıda biliriz ama Yerli oyunuma destek verelim diyoruz.Yanlış mı yapıyoruz acaba ?
L.O.D.O.S