Benim hesabımdaki karakteri bu adam kendisine aktarırsa ne yapıcam ?? Bu konuda acil bir cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler ..
Bizim karakterimizi Başkası Transfer Edebilir mi ?
Bizim karakterimizi Başkası Transfer Edebilir mi ?
Selam . Az önce mynet hesabımdaki 2 karakterimi sobee ye aktarmak için başlvuru yaptım. Yalnız sadece kullanıcı adını sordu hesaba ait şifre v.b bilgi istemedi . Şimdi bnm kullanıcı adımı bilen arkadaşlarım var hatta cep nomu bilenler ...
Benim hesabımdaki karakteri bu adam kendisine aktarırsa ne yapıcam ?? Bu konuda acil bir cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler ..
Re: Bizim karakterimizi Başkası Transfer Edebilir mi ?
Senin KuLLanıcı adnını biLebiLirLer,TeL. No'nu da biLebiLirLer ama İşLemi yaptktan Sonra Cep teLefonuna gönderiLen Onay Kodunu BiLemzLer;)
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
HALDUN ÜSTÜNEL gelirse eder 
Vandervaart yazdı:HALDUN ÜSTÜNEL gelirse eder
ahahah DDD
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
MegaReaL yazdı:Vandervaart yazdı:HALDUN ÜSTÜNEL gelirse eder
Sebebi ne olursa olsun Kişiye özel mail adresi , şifre , ve benzeri bilgileri forum üzerinden paylaşmak yasaktır . Bilginize
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Aferın Bır Bunu Gör sen Koskoca Göbeğinlechoosensxduygu yazdı:MegaReaL yazdı:Vandervaart yazdı:HALDUN ÜSTÜNEL gelirse eder
Sebebi ne olursa olsun Kişiye özel mail adresi , şifre , ve benzeri bilgileri forum üzerinden paylaşmak yasaktır . Bilginize
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
Şakaydı forumcular dikkate almasın NoCommend göbeksız yapılı 1 beyfendıdırchoosensxduygu yazdı:Aferın Bır Bunu Gör sen Koskoca Göbeğinlechoosensxduygu yazdı:MegaReaL yazdı:Vandervaart yazdı:HALDUN ÜSTÜNEL gelirse eder
Sebebi ne olursa olsun Kişiye özel mail adresi , şifre , ve benzeri bilgileri forum üzerinden paylaşmak yasaktır . BilginizeHey Allam Neyse NoCommed Göbeğinden Bunu Okuyup uyarmanda 1 Onur diğmi
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

-
- Kadim Hidra Avcısı
Heyy nie kendi kendine yazışıon 
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
merhaba
karakter transfer ettiğiniz işlem mynet-sobee ise mynet e-posta adresinden güvenli onay işlemini yaptıktan sonra karakteriniz aktarılır. velakin sobee-mynet ise sobee numaranıza onay kodu gelmektedir.(ve bunu sizden başkası yapamaz.)
oyunda koşul ne olursa olsun lüften şifre vb gibi paylaşımlarda bulunmayınız.
iyi forumlar...
karakter transfer ettiğiniz işlem mynet-sobee ise mynet e-posta adresinden güvenli onay işlemini yaptıktan sonra karakteriniz aktarılır. velakin sobee-mynet ise sobee numaranıza onay kodu gelmektedir.(ve bunu sizden başkası yapamaz.)
oyunda koşul ne olursa olsun lüften şifre vb gibi paylaşımlarda bulunmayınız.
iyi forumlar...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Zaman
hayır bu olanaksız çünkü bir kişi senin üye adını şifreni (eğer soobeye aktarıcaksan) tel ine gelen mesajı nasıl görücek değil mi?
Ottomanxölümsüz anısına