LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
LoSsTTt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Mesaj gönderen LoSsTTt »

Böyle bir şey olcağını bilsem bu konuyu açmazdım.Bazı arkadaşlara teşekkür ederim.

Örgülü o kadr okul okmuşsun da adam olamadıkdan sonra neye faydası var değilmi _?

Kolej okuyan birinin ağzına yakışan cümleler kuruyorsun tbrik ederim.Bazı arakdaşların dediği gibi şizofren falnsın sanırım.Kolej molej diyorsunda bnları kanıtlamadktn snra gelip buraya yazmanın herhngi bir anlamı yok.

Avustral ya Canberra da dayım bir ilaç firmasında çalışıyor istersen onunla konuşup sana burs bağlatabilirim hem bu burs ile insanlık adına ders falan alırsın hem senin için iyi olur.
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

FiaNNa yazdı:Adam gerizekalı beyler uzak durun :=) İtahat edıcen kardeş başka yolu yok ;)
İtahat ne mal ya valla mal Türkçe terk :D Kazım dayının şirketi ne bilmem ama merak etme onun bana bağlayacağı bursu ben 1-2 günde yiyorum yani neyse :D Şimdi artis martis yazarlar :D

SU Numaram : 95533489

TED Kayseri Mezunlar Derneği Numaram : 637

İstediğin varsa birde sana ingiltereden resimler atayım neyse :D Evet siz kapısından giremediğiniz için kolej ilginç gelebilir :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
BoMPoW
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen BoMPoW »

VaMoSBieN yazdı:
FiaNNa yazdı:Adam gerizekalı beyler uzak durun :=) İtahat edıcen kardeş başka yolu yok ;)
İtahat ne mal ya valla mal Türkçe terk :D Kazım dayının şirketi ne bilmem ama merak etme onun bana bağlayacağı bursu ben 1-2 günde yiyorum yani neyse :D Şimdi artis martis yazarlar :D

İstediğin varsa birde sana ingiltereden resimler atayım neyse :D Evet siz kapısından giremediğiniz için kolej ilginç gelebilir :D

fian ezdikçe ezmiş haka daha konuşuyor topaç :D Dağılın adam MAL beyler :D
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

VaMoSBieN yazdı:

Yahu sen nasıl bir mahluksun kafasına .. tuğum :twisted: Kolej mezunuyum diye ne hava atıyon la zurna.Ben de kolej

mezunuyum fen lisesinde okuyorum şimdi de bir kere bile ezmek,hava atmak için söylemedim sıpa seni.

Fian kardeşim valla israf bu. :D
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Anası Babası bunu nasıl yetiştirmiş çözemedim :D Dediğin gibi boşa israf bu :=) Adam ne kafası yaşıyorsa artık ...

bompow adamı ezenler eziyor zaten böylelerini ezmek müstahaktır :=) Ama dediğin lafa katılıyorum Adam MAL beyler dağılın :D
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

FiaNNa yazdı:Anası Babası bunu nasıl yetiştirmiş çözemedim :D Dediğin gibi boşa israf bu :=) Adam ne kafası yaşıyorsa artık ...

bompow adamı ezenler eziyor zaten böylelerini ezmek müstahaktır :=) Ama dediğin lafa katılıyorum Adam MAL beyler dağılın :D

Ya valla gidin çoluk çocuk ya bunlar :D Fen lisesi diyor :D Ulan dengesiz baban yaşında adamım ben gelmiş laf yapıyorsun :D Müstahak'ın kelime anlamını kaç saat google'da aradın lan ? :D Neyse zeka şart :D Eğitim şart :D Evlat olsanız sevilmezsiniz :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
LoSsTTt
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen LoSsTTt »

Babası yaşında adam mısın _?? Sen kndini adam olarak görüyorsun sanırım.

Merak etme koçum senin 1 2 günde yediğin para bizim günlük cep harçlığımız.
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kable »

Konu kılıt...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Şimdi resimde belli oluyor babam yaşımdaki adam ayrıca babam yaşındaki adam olsan kaç yazar senin edebiyatının yetmediği seviyeler kelimeler var bende evlat sen rahat ol kelme dağarcığın bu kadar sanırım ;) Lise terk Bilmem ne terk :) Sıpacan seni çoçuk dediğin insanı herkes biliyor bu konuda rahat ol . Senin kanka dedğin adamlara baktığımda 8 9 yaş abinin fotolarını paylaştığın kesin ... Benim bulunduğum konuma erişmen için daha çok ekmek yemen gerek ;)
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

Gelen geçenle atışıyor ..fasına soktuğum.Bunun yazdıklarını Mevlana görse gelme der :D
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön