YÖNETİM DESTEK BAKSIN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xxNemesisxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİM DESTEK BAKSIN

Mesaj gönderen xxNemesisxx »

DESTEKMİSİNİZ, İDARECİMİSİNİZ NESİNİZ İYİ OKUYUN.
ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARDINIZ ARTIK.ŞU GÖNDERDİĞİMİZ FORMLARA BAKIN OKUYUN DOĞRU DÜZGÜN CEVAP VERİN.ULAN 1 GÜN Bİ BAKIYORUM KARAKTER BLOKLANMIŞ DURDUK YERE.SEBEBİ VAR MI DÜŞÜNÜYORUM YOK.MADEM BLOKLADINIZ BİLDİRİM GÖNDERMEYİ AKIL EDEMİYORMUSUNUZ.YANLIŞKA BLOKLADIK FELAN DERSENİZ DE ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SİZLERİ.İŞİNİZ HAK YEMEK İNSANI MAĞDUR BIRAKMAK.BU KONUYU KİTLERSENİZDE KALİTENİZİ GÖSTERMİŞ OLURSUNUZ.
AÇTIĞIM KONUYA SAÇMA SAPAN CEVAPLAR VERİLMESİN, KONUMA BOTLARLA OTOMATİK CEVAPTA ATMAYIN SIKTINIZ ARTIK.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: YÖNETİM DESTEK BAKSIN

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

İkv oyun evreninde oyun içi yapılan işlemler ile ilgili forum üzerinden yanıt verilmez. Bu tarz bildirimleriniz için destek iletişim kanalını kullanmalısınız, eğer almış olduğunuz cezanın yalnış verildiğini düşünüyorsanız destek iletişim kanalından bildirim tipini Ceza İtirazı/ Bilgilendirme olarak belirleyerek başvuruda bulununuz. Durumunuzun incelenmesinin tek yolu budur yani forumda konu açıp yönetime hakaret ederek bir yere varamazsınız.

Bilgi ve Dikkatinize!
Koray YAR
xxNemesisxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

İkv oyun evreninde oyun içi yapılan işlemler ile ilgili forum üzerinden yanıt verilmez. Bu tarz bildirimleriniz için destek iletişim kanalını kullanmalısınız, eğer almış olduğunuz cezanın yalnış verildiğini düşünüyorsanız destek iletişim kanalından bildirim tipini Ceza İtirazı/ Bilgilendirme olarak belirleyerek başvuruda bulununuz. Durumunuzun incelenmesinin tek yolu budur yani forumda konu açıp yönetime hakaret ederek bir yere varamazsınız.

Bilgi ve Dikkatinize!

İTİRAZ HAKKI SATIN ALIP 10 15 TANE DAHA BİLDİRİMDE Mİ BULUNMAM GEREKİYOR ANLAMIYORUM :d.İYİ GÜZEL DEMİŞSİNİZ BENİM FARKLI BİRŞEY YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORSUNUZ.DESTEKTEN KALE ALAN OLUYORMUŞ GİBİ KONUŞUYORSUNUZ BURAYA YAZMAYA MECBUR BIRAKIYORSUNUZ ONDAN SONRA BURDA NİYE YAZIYORSUNUZ DİYORSUNUZ ALLAH ALLAH.HAKARET GÖRMEMİŞSİNİZ NEDİYİM HAK ARIYORUZ SAHİP ÇIKAN YOK SAYGILAR.
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

kardes aynı dert bendede var :evil: fuardan kutu aldım kutunun içindeki 3 aylık plus epini yanlış çıktı. Bildirim yaptım desteğe ama anlaşılan takmıyolar bizi.. Bide İPTV ye oyuncularla beraberiz destek ekibimiz hızlı bi şekilde destek taleplerine karşılık veriyo. Doğruları söyleyin be
xxNemesisxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

KOCA BİR GÜN BOYUNCA BİTANE YETKİLİ KALE ALMAMIŞ YAZIKLAR OLSUN NEDİYİM SİZLERE, 5 MESAJ HAKKIMIDA KULLANDIM GENEDE TIRT YENİ PLUS ALDIK BİDE BOĞAZIMIZDA KALDI VERDİĞİM PARA HARAM OLSUN.
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Kardeş aynı sorunu bende yaşıyorum ve ben/sen dışında 3-4 kişi daha var. Ama biraz önce gelen maille Onur abim ben ve senin gibilerin içini rahatlatır diye umuyorum:

Tarih: 08 Arl 2011 22:54
Gönderen:
Voyant

Merhaba Buğrahan,

Bildirimin destek bölümünden bize ulaştı. Fakat bazı özel durumlarda tüm detayı hemen göremiyoruz. O nedenle incelemeye aldık. Biraz beklersen cevap alabilirsin.

İlgin ve anlayışın için teşekkür ederim.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

“Genel Sohbet” sayfasına dön