|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
Gunaydın Yıgıtler.Bugun buyuk gun.Alp abımız sag salım sıgrılacak olaydan .Desteklerımızı esırgemeyelım
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Selamlar
sonuç beklediğimiz gibi olmadı fakat bir umut daha var
abim şu an ceza evinde fakat temyiz hakkımız var
avukatımız dosyayı yargıtaya dün itibari ile gönderdi
ayrıntıları yarın konuşabiliriz yarın yengem afyona gelicek
iyi günler
Hidayet
iyi günler
Hidayet

SANCAR

Üzücü ...SANCAR yazdı:Selamlar
iyi günler
Hidayet
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
üzücü bir sonuç ama RABBİM en iisini bilir herşeyin ALLAH yrdımcıları olsun RABBİM hep yannızda olsun inş..
Allah sabır versin yengeme ve sizlere. Alp abimin suçsuz olduğu kanıtlanacak ve en kısa sürede aramıza dönecektir. Kimse ümitsizliğe kapılamasın.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Bu gece Fenev'i aman Fener'i stada gömeye geliyoruz. Bu arada Yasin Lille karşısında gönlüm Trabzondan yana.
Alp, cezaevine mi girmiş? Yenge geçmiş olsun. Alp'in suçsuz olduğunu biliyorum. Hangi cezaevinde şuan?
Alp, cezaevine mi girmiş? Yenge geçmiş olsun. Alp'in suçsuz olduğunu biliyorum. Hangi cezaevinde şuan?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Es_selamun aleyküm ALP paşam en kısa zamanda haklılığın ortaya çıkıp bir an önce tekrar bizimle ve başımızda olmanı RABBİM den canı gönülden dilerim dizimin bağı bugün birdaha çözüldü olanları duyunca çok ama çok üzgünüm geçmiş olsun cümlemize hayırlısı olsun en kısa zamanda başımızda olma dileğimle FERDİ
Guzel gecmeyen gun guzel bır mac ıle bıtıyor.Ferdı abı cumartesı toplantı yapalım .Hıc kımseyı gormuyorum oyunda Emre dısında.Ayrıca belli bır yol harıtasını cızmelıyız .Alp abı dahı olsaydı bunu ısteyecegını dusunuyorum.Bılmem sız ne dusunuyorsunuz...
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Es_selamun aleyküm gündüz çalışıyorum anca akşam 8,30 dan sonra girebiliyorum oyuna alp paşamın durumu ve yeni gelen lonca sistemindeki isim değişikliği hepsi peşpeşe c.tesi konuşuruz inş bu arada kutu alan varsa loncaya girişi yapsınlar beli kişiyiz zaten loncaya üye alımı yapılmıyacak kesinlikle lonca içindeki görevleri daha sonra değerlendiririz şuan başkan konumundayım ama fatih başkanlığa devam edecek yetki aldıktan sonra ben başkanlık yetkisini ona bırakacam 2 nci başkan yasin yada yiğit benim isteğim bu yönde ama genede değerlendirirsiniz alp paşam sonucu kesinleşinceye kadar emanet bişeyler yapmaktan başka bir düşüncem yok benim inş en kısa zamanda aramızda olur başkada bir isteğim yok şuan hepimizin ayrı ayrı sorumlulukları var iş yada okul hayatımıza yön verecek birey sorunlarımız varken oyun herzaman 2 nci planda olması gerekir herkesin durumu iyi olsun yeterli oyun sadece boş zamanımızda bir araya gelmemizdeki vesilemiz olsun tek dileğim alp paşamın ak yüzle bu durumdan kurtulması RABBİM hayırlısını nasip eder inş FERDİ
Abi layık gördüğün için çok teşekkürler fakat ben ne yardımcılık ne başkanlık istemiyorum.fener19071981 yazdı:Es_selamun aleyküm gündüz çalışıyorum anca akşam 8,30 dan sonra girebiliyorum oyuna alp paşamın durumu ve yeni gelen lonca sistemindeki isim değişikliği hepsi peşpeşe c.tesi konuşuruz inş bu arada kutu alan varsa loncaya girişi yapsınlar beli kişiyiz zaten loncaya üye alımı yapılmıyacak kesinlikle lonca içindeki görevleri daha sonra değerlendiririz şuan başkan konumundayım ama fatih başkanlığa devam edecek yetki aldıktan sonra ben başkanlık yetkisini ona bırakacam 2 nci başkan yasin yada yiğit benim isteğim bu yönde ama genede değerlendirirsiniz alp paşam sonucu kesinleşinceye kadar emanet bişeyler yapmaktan başka bir düşüncem yok benim inş en kısa zamanda aramızda olur başkada bir isteğim yok şuan hepimizin ayrı ayrı sorumlulukları var iş yada okul hayatımıza yön verecek birey sorunlarımız varken oyun herzaman 2 nci planda olması gerekir herkesin durumu iyi olsun yeterli oyun sadece boş zamanımızda bir araya gelmemizdeki vesilemiz olsun tek dileğim alp paşamın ak yüzle bu durumdan kurtulması RABBİM hayırlısını nasip eder inş FERDİ
Ogüncüm sağol canım. Yenecez inşallah.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa