Kutu epınin yanlış çıkmış git yine al bi dene. Senin gibi enayiyi nerden bulacaklaroOllxJeWeLSxllOo yazdı:Oynamak zorunlu değilWelcomeDeath yazdı:ben diyorum
İKV PARAYA DÖKÜLDÜ...BU GİDİŞLE DONUMUZA KADAR AKÇEYLE SATCAKLARİstemeyene kapı açık
Oyunun akçeye dönmesi güzel
Çocuklar oynayamıcak fazla :mrgreen:
MADEM LONCA TÜCCARI AÇTINIZ
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: MADEM LONCA TÜCCARI AÇTINIZ
ne söylerseniz ne söylersek boş umudum yok açıkçası işler hep dükkan ve akçe olmuş durumda her yenilik buradan
verilecek kanitdeyim
verilecek kanitdeyim
ne söylerseniz ne söylersek boş umudum yok açıkçası işler hep dükkan ve akçe olmuş durumda her yenilik buradan
verilecek kanitdeyim
verilecek kanitdeyim
Yakında oyun düşecek zaten merakınız olmasın bunun çabuk olmasını istiyorsanız oyunu bırakın bıraktırın Farkındaysınız etrafınızda 49 levelden düşük oyuncu göremiceksiniz çünkü oyuna yeni başlayan yok
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Oyunu bırakanaların sayısına bakarsak İKv çakışlarda..KaPTaNYaGiZ yazdı:Çocuklar oynamıycak enayiler artıcakoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Oynamak zorunlu değilWelcomeDeath yazdı:ben diyorum
İKV PARAYA DÖKÜLDÜ...BU GİDİŞLE DONUMUZA KADAR AKÇEYLE SATCAKLARİstemeyene kapı açık
Oyunun akçeye dönmesi güzel
Çocuklar oynayamıcak fazla :mrgreen: