<Hanedan> farkını ortaya koydu ama.ikvoyuncusu2008 yazdı:Can'ın götürdüğü yoldan gidersenzi böyle olur olumHoş benim sağ ayak pert oldu 2 gün geçti üstüne zor basıyorum la :lol:
Hanedan Loncası
Re: Hanedan Loncası
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Never Walk Alone
boru mu la 16 kişi ordaydık !!! başkanlarımız yoktu ama sağlık olsun Ünal geldi takıldık eğlendik işte
KIRALsın kanka tektanesin!!
[list]GENÇ FENERBAHÇELİLER[/list]
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
Sağol canım benim.Gfbramazan yazdı:boru mu la 16 kişi ordaydık !!! başkanlarımız yoktu ama sağlık olsun Ünal geldi takıldık eğlendik işteKIRALsın kanka tektanesin!!
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
bu kadar mı hıh.
______________________________________________________________________________ [ KillForYou ]
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çöğunuzla zaten görüşmüştükte görüşmediğim arkadaşlarımla bir arada güzel bir geçirmek gercekten cok iyiydi . Dostluğumuz daim olsun , iyi ki varsınız. '' Hanedan ''
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- Gfbramazan
- Cin Avcısı
Can ? yoksa o beklediğin manitanı mı gördün ???ikvoyuncusu2008 yazdı:Sadece bu fotoğraf herşeyi anlatıyordur sanırım;
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Büyük aşkın başrollerini paylaşanlardan birisi ordaydı ama Dam'ı gelmemiştiGfbramazan yazdı:Can ? yoksa o beklediğin manitanı mı gördün ???ikvoyuncusu2008 yazdı:Sadece bu fotoğraf herşeyi anlatıyordur sanırım;

[YaLNıZSavaŞÇII]
-
- İskele Babası
maşallah kardeşim nazar deymesin hep böle olun Hanedanx farkını her yere taşıyın kendinize iyi bakın ATMACAikvoyuncusu2008 yazdı:Sadece bu fotoğraf herşeyi anlatıyordur sanırım;