Çalınan RebelsxTaTaRin Karakterleri...
Re: Çalınan RebelsxTaTaRin Karakterleri...
Söze gerek yok evren.Sen herşeyi apaçık biliyorsun nasılsa.
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle 
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
Tartışmaya Gerek Yok Sercan. Kankim Dediğin ADam Kendi Ağızı İle Karakterleri Gerçek PAra Karşığı Verdiğini Söylüyo. Şahsi RebeLsxTaTaRiaN Kasası Haricinde Olan Kasalar Vesaire Falan Filan Hepsi Seninle ORtak Yanımdı. Herşeyi Geçtim Sen Nasıl Şifremi Ona Buna Veriyosun? Nasıl Mı? Suç bana kalamsın, nasıl olsa şifre herkezde
Fazla Söze Gerek Yok... Beni Bilirler 3-5 Güne Geri Toparlarım.
Fazla Söze Gerek Yok... Beni Bilirler 3-5 Güne Geri Toparlarım.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Toparlamak para sıkıntı değil.Kırıldım şahsen her ne kadar kavga da etmiş olsak böyle düşünmene.Ben şifreni kimseye vermedim.Diyecek bişey bulamıyorum ne diyim madem öyle düşünüyorsun hırsız da ben olayım şerefsizde.
RebeLsxSeRCaN Yeni İsmiyle 
- Tatarian
- Demirci Çırağı
Yeni İsmiyle RebeLsxSeRCaN Yazıyo İmzanda. Hangi Yüzle? Seni Bu Kadar İnsanın Arasına Adamdır Diye Sokan Benim. Bu Nicki Sana Veren Benim. Sen Oyunu Bırakıyoken, Bırak Kanka Charınıda Bana Ver Diyen 50 Kişi Varken, Ben Senden Hiçbişey İstemedim. Senin İstediğinden Bile Fazlasını Verdim. Kıymetini Bilemedin. Kime Yılışıyosan Yılış Şimdi. Bi Ortak Daha Bulur Donuna Kadar Reel Paraya Satarsın 

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim .
Beni ziyadesiyle üzen bir husus var oda Mehmet kardeşimizin adının burada geçiyor olması!.
Umulurki Mehmet kardeşimizin çalınan bu karakterden haberi yoktur ve para karşılığı char almamıştır.
Ben Mehmetin böyle bir şey yapacağıan inanmıyorum ,bir yanlışlık olmuş olması lazım . O çok iyi bir insan mutlaka başka dolaplar dönüyordur. Mehmet kendini temize çıkartacak karaktere sahip bir insan ve ondan bunu bekliyorum .
Tekrardan geçmiş olsun .
Beni ziyadesiyle üzen bir husus var oda Mehmet kardeşimizin adının burada geçiyor olması!.
Umulurki Mehmet kardeşimizin çalınan bu karakterden haberi yoktur ve para karşılığı char almamıştır.
Ben Mehmetin böyle bir şey yapacağıan inanmıyorum ,bir yanlışlık olmuş olması lazım . O çok iyi bir insan mutlaka başka dolaplar dönüyordur. Mehmet kendini temize çıkartacak karaktere sahip bir insan ve ondan bunu bekliyorum .
Tekrardan geçmiş olsun .
Esadullah yazdı:Selamlar,
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Gerek oyun içerisinde, gerek gerçek hayatta olsun artık aylar, yıllar boyunca sarf edilen zaman ile emek harcanan tüm değerlerimiz bir kaç değersiz kişilikler tarafından zamansız bir günde hiç beklenmediğimiz şekilde harcanıyor.
Özel mesaj ile cep numaranı gönder bu konu hakkında sana yardım etmek isterim. Umarım bu insanlık dışı afiyetlerini yapanlar kimlermiş..
Tekrardan büyük geçmiş olsun, yinede hakkında hayırlısı olsun. Maddi ve manevi konuda RebeLsx Loncasının desteği seninledir..
Hayırlı günler,
RebeLsx Forum Sözcüsü;
Muhammed Ali | EsedullahŞifa
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- Tatarian
- Demirci Çırağı
Bu Arada Yanlış Anlayan Bazı Arkadaşlarım Olmuş, Açıklamadığım İçin Hata Bende Özür Diliyorum.
RebeLsxTaTaRiaN ve IIxTaTaRiaNxII Karakterleri Hala Benimdir. Çalınan 4 Karaktere Dahil Değildir...
RebeLsxTaTaRiaN ve IIxTaTaRiaNxII Karakterleri Hala Benimdir. Çalınan 4 Karaktere Dahil Değildir...