LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: LoSTxKaZıM'dan elveda . . .

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Prisonbreakx yazdı:
VaMoSBieN yazdı:
Prisonbreakx yazdı:Yurt dışında mastır ve bu sözler.Hangi konuda master yaptığını merak ediyorum açıkçası :lol:

Mastırrr diyo harbi gerizekalı ya :D :D Tolga sen sus zaten sende beyin olmadığını biliyorum :D Hepiniz kör kütük cahil dışlanmış mahalle çocuklarısınız neyse :D Çok güzel eğleniyorum devam edin :D Tolga istiyorsan boy boy fotoğraflarımı koyarım reelde gören çok zaten beni oyundan :D
Ego tatmin etmeye çalışan bir israfsın :lol: Kör kütük diyorsun,eğitim seviyeni yarıştırmak istiyorsun herhalde söylesene bi okuduğun okulları bir de ben söylüyüm.Kız meslek mezunu falan mısın? 8-)
Hayır :) Yorum yazmazdım normalde ama bakın o zaman :) İsteyene mezun numaramı veririm bakar :)

İlköğretim - Lise TED Kayseri Koleji
Üniverste Sabancı Üniversitesi ( Dondurulmuş durumda şuan :) )
Şu sıralarda Cheltenham Pre İnt. College :) Kıscası girmenizin bile zor olduğu yerler :) Neyse ego felan demişiniz egomu tatmin ediyim hepiniz malsınız :D Hele şu yaşar varya Lewooht'mudur nedir yaşını bilmem ama kendisini insan yerine koyan az var :D
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

VaMoSBieN yazdı:
Prisonbreakx yazdı:
VaMoSBieN yazdı:
Prisonbreakx yazdı:Yurt dışında mastır ve bu sözler.Hangi konuda master yaptığını merak ediyorum açıkçası :lol:

Mastırrr diyo harbi gerizekalı ya :D :D Tolga sen sus zaten sende beyin olmadığını biliyorum :D Hepiniz kör kütük cahil dışlanmış mahalle çocuklarısınız neyse :D Çok güzel eğleniyorum devam edin :D Tolga istiyorsan boy boy fotoğraflarımı koyarım reelde gören çok zaten beni oyundan :D
Ego tatmin etmeye çalışan bir israfsın :lol: Kör kütük diyorsun,eğitim seviyeni yarıştırmak istiyorsun herhalde söylesene bi okuduğun okulları bir de ben söylüyüm.Kız meslek mezunu falan mısın? 8-)
Hayır :) Yorum yazmazdım normalde ama bakın o zaman :) İsteyene mezun numaramı veririm bakar :)

Şu sıralarda Cheltenham Pre İnt. College :) Kıscası girmenizin bile zor olduğu yerler :) Neyse ego felan demişiniz egomu tatmin ediyim hepiniz malsınız :D Hele şu yaşar varya Lewooht'mudur nedir yaşını bilmem ama kendisini insan yerine koyan az var :D
İlköğretim TED Ereğli Koleji.
Lise-Ereğli Fen Lisesi.

Girmenizin zor olduğu yer diyorsun ikv forumdan çıkmıyon amele.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Prisonbreakx yazdı:
VaMoSBieN yazdı:
Prisonbreakx yazdı:
VaMoSBieN yazdı:

İlköğretim TED Ereğli Koleji.
Lise-Ereğli Fen Lisesi.

Girmenizin zor olduğu yer diyorsun ikv forumdan çıkmıyon amele.
Siz pek bilmezsiniz sanırım ya neyse tab denen bir alet var bilirsin belki. Hep açık durur genelde yeni mesajda uyarıyor :) Neyse Ereğli'de pek mal olmazdı önceden şimdide oraya cemaat dadandı işte siz onların sonucusunuz :D

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
Prisonbreakx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Prisonbreakx »

TED liyim ve cemaatim ha.Sen TED i anlayamamışsan niye orda okudun koçum :lol: Forumlarda gez gez ego tatmin et amele seni.
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Yukarıdaki amele sözüm sanadır sen LEEWOHT'u gayet iyi tanırsın ;) Klandan farklı bir çardan senin mallıkların hakkında yorum yaparkene sen kimsin diye sorduğunda Leewoht diyenlerin ardından özür dilediğin o abin varya o benim işte . Sıpacan sen kimsinki hala buraya yazıyorsun utanmadan kılıbına tukurduğum sıfatsız . Beni eskiden buyana tanıyan tanımış sen dünkü pire tanısan ne olur tanımasan ne olur itahat ettiğin günleri unutma :D Berk şahit abi arkadaş bırak diyordu ama sana tekmelemiş onada zıt olmuşsun anlaşılan . Sana söyle diyim sabundada var kalıp ama nihayetinde sabun. Hala daha gelip buraya yazarsan daha çok eziliceğinin garantisini veririm .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Prisonbreakx yazdı:TED liyim ve cemaatim ha.Sen TED i anlayamamışsan niye orda okudun koçum :lol: Forumlarda gez gez ego tatmin et amele seni.

Kardeşim salla bu adamı bu adam bana benim babam bilmemne holding sahibi diyordu :=) Ama fıs çıktı parası olan kendine parası olmayan kendine ben diyormuyum şu şirketin sahibiyim diye adam özenti olduğu burdan belli Fıs konuşmalar var bunda :=) Gelsin aç karnını ben doyurim bu amelenin ...

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FiaNNa yazdı:Yukarıdaki amele sözüm sanadır sen LEEWOHT'u gayet iyi tanırsın ;) Klandan farklı bir çardan senin mallıkların hakkında yorum yaparkene sen kimsin diye sorduğunda Leewoht diyenlerin ardından özür dilediğin o abin varya o benim işte . Sıpacan sen kimsinki hala buraya yazıyorsun utanmadan kılıbına tukurduğum sıfatsız . Beni eskiden buyana tanıyan tanımış sen dünkü pire tanısan ne olur tanımasan ne olur itahat ettiğin günleri unutma :D Berk şahit abi arkadaş bırak diyordu ama sana tekmelemiş onada zıt olmuşsun anlaşılan . Sana söyle diyim sabundada var kalıp ama nihayetinde sabun. Hala daha gelip buraya yazarsan daha çok eziliceğinin garantisini veririm .

Hem Türkçe hem beyin terk vaay :D Hıı evet babamın diyodum. Sanırım karıştırdın o zincirler benim diyodum :) Çünkü babam bu işleri bırakalı ve Türkiye'ye gelmeyeli uzun süre oldu :) Neyse bunlar seni alakadar etmez. Ha beni doyurcakmışsın :D :D Güldüm işte. O klandaki adamların ne dediğinide hatırlıyorum :) Neyse oyun üstünden prim yapa dur :D

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hala daha cevap verıyor ya bak bakim kaç kişi seni savunmuş armut Türkçe terkmiş göster bakim sıpacan seni ya ;) Senin gibilerini çok gördük biz forumda her konuda muhalefet . Fazla ağlama gel emzik veriyim sus . Ama ben son noktayı koyiyim sana hasta ruhlu sıpa dicem bundan sonra ;) Hadi yol al şimdi.

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

FiaNNa yazdı:Hala daha cevap verıyor ya bak bakim kaç kişi seni savunmuş armut Türkçe terkmiş göster bakim sıpacan seni ya ;) Senin gibilerini çok gördük biz forumda her konuda muhalefet . Fazla ağlama gel emzik veriyim sus . Ama ben son noktayı koyiyim sana hasta ruhlu sıpa dicem bundan sonra ;) Hadi yol al şimdi.

Beyin error verdi yandı hatta :D Göz kırpıyor şeklin olurum reyiiiiz :D Hahaha çok komiksin ama gerizekalısın :D Neyse hadi biraz daha gülelim. Yaşar Do U Know Fenasi ? Neyse :D

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Adam gerizekalı beyler uzak durun :=) İtahat edıcen kardeş başka yolu yok ;)

LEEWOHT
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön