''Apoclypto'' benim..Son veriyorum.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
satko10
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

''Apoclypto'' benim..Son veriyorum.

Mesaj gönderen satko10 »

Şu sözlerimle başlamak istiyorum ben sizin hiç sevmediginiz apoclypto. Çaldığım karakterler Crackxlyder,Kurmayxextreme,Halimx,Yaşamx böle gider bunlar 49 seviye olanlar :) he bu arada bunların arasına Crackxdragox yuda ekleyin :D Yeni ismim IıxŞaMiLBeYxIı Beni sevmediginizi biliyorum Sakaryada oturuyorum ismim Fatih Koru gelin halledelim oyunda çok saf var doğrusu neyse herkese hayırlı forumlar :D Sıra sizede gelebilir.. DD
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Re: ''Apoclypto'' benim..Son veriyorum.

Mesaj gönderen MackRuLz »

ok çarşı ya inince bi haber verde çayımı iç... garın önünde bekleyebilirsin :ugeek:
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelummm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen haydegidelummm »

satko10 yazdı:Şu sözlerimle başlamak istiyorum ben sizin hiç sevmediginiz apoclypto. Çaldığım karakterler Crackxlyder,Kurmayxextreme,Halimx,Yaşamx böle gider bunlar 49 seviye olanlar :) he bu arada bunların arasına Crackxdragox yuda ekleyin :D Yeni ismim IıxŞaMiLBeYxIı Beni sevmediginizi biliyorum Sakaryada oturuyorum ismim Fatih Koru gelin halledelim oyunda çok saf var doğrusu neyse herkese hayırlı forumlar :D Sıra sizede gelebilir.. DD
Benim senin Gibi bir oğlum yok !
Tüm Hırsızım Diyenler Benim Yanımdaydı :) Sen hırsız değilsin fake sin :D hadi benim Gibi bi kralıda çal bekliorum

Kevınnash

;)

Meran Benden Sorulur. !
Savaşçı : TskXRammstein
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt

TSK his brother !
Kullanıcı avatarı
grafikzeydan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen grafikzeydan »

EĞERKİ HIRSIZLIK ÖVÜNÜLECEK BİR İŞ OLSAYDI SANA TEK İŞ SUS VE YALAMAYA DEVAM ET DÜŞERDİ KARŞIMDA.AMA BENDE YAPTIM ZAMANINDA ÇOK PİŞMANIM ŞUAN HERKEZE HAKKINI GERİ VERMEYE ÇALIŞTIM KALANLARA VERDİM ZATEN.KENDİNİ HACKER GİBİ SANIP BÖBÜRLENME . H ' SİNİ BİLE YAPAMIYACAK KADAR ÇOCUKSUN EMİN OL BUNA DİYORSUNKİ BEN BURDAYIM BURDAYIM SORUN VARSA GELİN.SENİN GELİP AĞZINA 2 YUMRUK SALLAYIP BURNUNU HERKEZ KIRMAK İSTER TABİ AMA ORAYA KADAR YOL PARASINA DEĞMEZ BİR ADAMSIN :) CRACK.
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön