Lonca Pasaportu :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lonca Pasaportu :)

Mesaj gönderen JackGhosen »

Öncelikle Konunun Lonca Pasaportu ve Çemberlitaş Kutu Hakkında Açılan Konulara Gönderme Amaçlı Açılmadığını Belirtmek İsterim. Desem de İnanıp İnanmamak Size Kalmış...

Bence Hikayenin Sonunu Okumadan Bir Karar Vermeyin !

Hikayemizin Kahramanları

VELİ
Aslında 16 Yaşında Ama 28 Yaşında Gösteren, İstanbul Kıyamet Vakti Oyuncusu, Orta Halli Bir Ailenin Çocuğu, Temiz Yürekli Ama Oldukça Saf Bir Çocuk...

ALİ ABİ
Velilerin Üst Kat Komşusu, Hayatının Hiçbir Döneminde İstanbul Kıyamet Vakti Oynamamış, Hayatın Dikişini Tutturamamış Sürekli Çalıştığı Yerlerden Kovulduğu İçin Çeşitli Dükkanlarda Görevli Olarak Bulunmuş, Ağırabi Takılmaya Çalışan, Cin Fikirli ve Üçkağıtçı Olduğunu Zanneden Abimiz

VELİ'NİN BABAANNESİ
I. II. Dünya ve Kurtuluş Savaşlarını Görmüş III. Dünya Savaşını Görmeden Ölmek İsteyen, Namazında Niyazında, Hazır Cevap Ton Ton Ninemiz.

Ahretim Dediği Halime Teyze'yi Torunuyla Gittiği GameX Fuarında Mevlüt Dinç'le Bizzat Konuşarak Oyuna Eklettiği Rivayet Edilmektedir.

________________________________________________________________________________________

[Veli Kara Kara Düşünmekteyken Ali Abisi Gelir...]

Veli) Ali Abi Ben Bir Oyun Oynuyorum Adı İstanbul Kıyamet Vakti, Bir Yenilik Çıkmış Bu Sebeple de Yeni Oyun Kutusu Almam Gerekiyor Ama Ben Çemberlitaş Kutu Almak İstemiyorum. Sence Ne Yapmalıyım ?

Ali Abi) Sana Kutu Al Diyen Oldu mu ?

Veli) Olmadı.

Ali Abi) Peki Kutu Alcaksın Diye Kafana Silah Dayayıp Seni Tehdit Eden ?

Veli) Olmadı.

Ali Abi) O Zaman ???

Veli'nin Babaannesi)
Ahh Çocuğum Silah mı Dedin Ağzından Yel Alsın Daha Silah Görmeye Niyetim Yok, Zamanında Çok Gördük Hatta Size Anlatmamışımdır, Birgün Güçlü Kuvvetli Dedeniz Aldı Silahı Eline...

Ali Abi) Hmm, Tamam O Zaman Hadi Bana Müsaade

Veli) ...

[Ali Abisinin Söyledikleri Veliyi Tatmin Etmemiştir...]

Ali Abi) Abicim Sen Plus Paket Almıyor musun ?

Veli) Tabi ki Alıyorum, Bu Oyun Plussuz Oynanmaz.

Ali Abi) Peki Sen Daha Ucuz ve Karlı Olduğu İçin Çemberlitaş Kutu Almıyor musun ?

Veli) Alıyorum.

Ali Abi) Plusu Yükledikten Sonra Kasa Erişim Kodu ve +5 Yetenek Puanını Kullanıyormuş Gibi Gösterip Başka Platformlarda Satıp Haksız Kazanç Elde Etmiyor musun ?

Veli) Şşşş...Çaktırma Yöneticiler Duymasın !

Veli'nin Babaannesi) Yine Ne İşler Çeviriyorsunuz Burada Fısır Fısır, Dünya Söbü Olsa Yutçanız Bre Zındıklar !

Veli) ...

Ali Abi) Yöneticiler Senin 3 Ayda Bir Aldığın Kutuya Sürekli Olarak Kullanabileceğin Bir Pasaport Koymuş Hem de Bedava, Bu Yeniliğe Teşekkür Etmek Gerekirken Sesin Çıkmıyor, Kutuların İçine Fazladan Bedava Bir Ürün Konulduğu İçin, Hem de İstediğin Ürün Konulduğu İçin mi Bağrınıyorsun ?

[Veli Yediği Okkalı Cevabı Yeterli Bulmamıştır, Der ki...]

Veli) Ama Ben En Güçlü Olmak İstiyorum, Lonca Kurmak İstiyorum, Herkesi Kesmek İstiyorum.

Ali Abi) Sana Lonca Kur Diyen Oldu mu ?

Veli) Olmadı.

Ali Abi) Loncaya Girmek İster miydin Peki ?

[Veli'nin Banaannesi Araya Girer ve Der ki...]

Veli'nin Banaannesi) Ali Oğlum Aklına Girme Şu Sübyanın,
''Tilkiye Tavuk Eti Yer misin Diye Sormuşlar, Gülesimi Getirme Demiş''

Veli) Ama Ben Lonca Kurmak İstiyorum. Allahım Lütfen Yardım Et Şu Pasaportlar Dükkana Gelsin.

Veli'nin Banaannesi) İtin Duası Makbul Olsa Gökten Kemik Yağardı, Zaten Bi' Koşup Duran Adamların Başına Oturmadan Önce Suya Girdiğinde, Bir de Şu Kutuya Alık Alık Bakarken Pembe Şekilsiz Münafık Birşeye Çığlık Attıktan Sonra Müslümanım Diye Gezersin Seni İrezil Seni, Töevbe Estağfurullah...

Veli) Yaa Bi' Dur Babaanne ! Ne Yapmalıyım Ali Abi ?

Ali Abi) 3 Aylık Plusun Bittiği Zaman Gider Kutuyu Alır Plus E-Pin'ini Yükler Loncanı Kurarsın. Çıkan Diğer Ürünleride Onca Uyarıya Rağmen İLLEGAL Yollarla Elden Çıkarmak Yerine, Kuracağın Loncadaki Arkadaşlarına Verir yada Yan Karakterine Yüklersin.

Veli) Peki Abi...

[ERTESİ GÜN Apartmanın Önü...]
[Pankart Yavaşça Açılır ve Veli Bağımaya Başlar...]

Veli) Lonca Açma Hakkımız Engelleneemezzz !!!!!

Ali Abi) Abim İyi misin Git Çemberlitaş Kutu Al Aç Loncanı ?

Veli) Almaaaaammmm, O Pasaport Dükkana Konulacak ! Ben 29 TL Vermeye Üşendiğim Kutuyu Almaaaaam !
20 TL Yani 1995 Akçe Verip Enayiler Gibi Dükkandan Almak İstiyorum O Pasaportuuuu...

Ali Abi) Yaa Bi Yürü Git Manyak !...

Ali Abi)
Alo Orası Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Merkezi mi ?

Veli'nin Babaannesi)
Allah Bir Altını Bir de Üstünü Delmiş Yaratmış Bu Deyyusu Vesselam...

Veli)
...

[Veli'nin Babaannesi Vileda Sopasını, Kendi Deyimiyle Velidayı'yı Aşağıda Eylem Yapmakta Olan Torununun Kafasına Torun Baldan Tatlıdır Edasıyla Fırlatır.]

[Ertesi Gün ''Anarşik Ergen''in Sesi Kısılır.]

Veli) Babaanne Sesim Kısıldı Boğazım da Ağrıyor.

Veli'nin Babaannesi) Al Yavrum, Kuzuuum, Ah Dün O Kadar Bağırmeyecektin, Ah Bana Bunu Yapmeyecektin...Al Şunu, Nane Limon İyi Gelir...

Veli) Bu Ne Bee Abdest Suyu Mübarek, Leş Gibi de Kokuyor.

[Veli'nin Babaannesi Bastonla Veli'nin Kafasına Bir Tane Geçirir...]
[Veli Öğürerek Bardağa Bakar ve Kalkar...Montunu Giyip Kapıyı Çarpıverir...]
[Veli Arkadaşlarını Toplamıştır...]

[Yol Üzerindeki Ali Abisini de Yanına Katıp Çemberlitaş Kutu Almak İsteyen Veli, Kafasına Yediği, Ceviz Ağacı Yapımı Eşşek Ölüsü Ağırlığındaki Bastondan ! Pardon ! İlahı Vasıflı Değnekten Nasiplenir ve Düşünmeye Başlar...]

Veli) Bu Ali Abimi Çok Seviyorum Bana Hep Doğru Akıl Veriyor, Eee Görmüş Geçirmiş Adam Tabi, Ama Bir Dakika Ali Abi Daha Önce Hiç İstanbul Kıyamet Vakti Oynamamıştı ki..????

[Kafasında Onlarca Şüphe Tohumu Filizlenen Veli Kı..na Çarpan Dolmuş Tamponunun Etkisiyle Eski Saf Haline Döner ve 16 Senelik Hayatı Boyunca Yaptığı İşi Yapmaya Devam Eder, Hiçbirşey Düşümeden Sırıtmak...]

[Veli Arkadaşlarıyla Birlikte Ali Abisinin Çalıştığı İşyerine Gider Ama Onu Göremez. Her Zamanki Gibi İşten Çıkarıldığını Düşünür ve Yeni İşyerini Bilmediği İçin Kutuyu Almaya Dünden Hazır Arkadaşlarının Halen Yanında Olduğunu Unutup Tek Başına Gitmeye Kalkar...]

[AVEA Bayisini Gören Veli Yavaşça Kapıyı Açar, Arkadaşlarıyla İçeri Girer...]
[Hemen Önünde Duran Boş Çemberlitaş Kutu Kasasını Gören Veli, Ali Abisinin Nasihatlerinin de Etkisiyle Egsozu Patlamış Tofaş Gibi Gaza Gelir ve Bağırır...]

Veli) Bize 7 Tane Çemberlitaş Kutu...

[Bir Barmenden Yedi Şişe Votka İsteyip Evde Serum Olarak Kullanacakmış Edasıyla Bağırmıştır Veli, Ama Kasadaki Adam Garip Garip Bakar Veli'ye...]
[İlk Defa Böyle Bir Atraksiyonda Bulunan Veli Mağdur Bakışlarla Yedi Adet Çemberlitaş Kutu Almak İstediğini Söyler...]

Kasada Duran Mahmut Gözleri Parlamış Şekilde Kafasını Arka Odaya Çevirir ve Şöyle Bağırır;

ALİ Bizim Çemberlitaş Kutuları Getir...

BAŞROL OYUNCULARI

Çemberlitaş Kutu

Resim

Lonca Sistemi

Resim

YARDIMCI OYUNCULAR

Veli

Resim

Ali Abi

Resim

Veli'nin Babaannesi ve Rahmetli

Resim

Veli'nin Babaannesi Rahmetli'den Sonra

Resim

________________________________________________________________________________________
JackGhosen yazdı:1 Sene Önce İçinden;
3 Aylık Plus Paket
+5 Yetenek Puanı
Kasa Erişim Anahtarı
4 Dev Poster ve Haritalar
ve Oyun Yükleme CD'si Çıkan Kutuya 29.90 TL Verirken Gıkınız Çıkmıyordu.

Yapımcılar Kutunun İçine Fazladan Lonca Pasaportu Koyunca mı Battı ?

Şuanki Sisteme Karşı Çıkanlar Dükkana 1995 Akçeye Yani 20 TL'ye Lonca Pasaportu Konulduğunda Ceplerinden Çıkacak Paraya Acımayanlardır...

Yazık !
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Lonca Pasaportu :)

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Saçma.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

lBlackDeathl yazdı:Saçma.

Hikayeyi Son Cümlesine Kadar Okumamış Birine Göre Yorumun Saçma...

Okuyup da Anlayamadıysan Hala Yorum Yok, Serbestsin :lol:
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

JackGhosen yazdı:
lBlackDeathl yazdı:Saçma.

Hikayeyi Son Cümlesine Kadar Okumamış Birine Göre Yorumun Saçma...

Okuyup da Anlayamadıysan Hala Yorum Yok, Serbestsin :lol:
Anladım mesela bu kadar kasman bile saçma :ugeek:
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Ali Abinin resmine cok guldum :D Guzel hıkayeydı :)
Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alucard »

İlk öncelikle geçmiş olsun ağır hastalığının olduğunu düşünmüyorum bu bir ayrıca sen bunları yazınca Adminler Gmler herneyse işte seni aha bu adam bizim gibi düşünüyor deyip seni aralarına almıyacaklar bunu bil yazdığın şeyler bi o kadar saçma uğraştığın zamana yazık.Demişsinki adamlar size 3 ay plus veriyor yanında Loncayı bedavaya veriyor kardeşim bedavayamı o lonca o kutuyu neden alıcaz biz Lonca için alıcaz 29 tl yi bize köklüyeceklermi sonra senin gibi akıldan yoksun kişiler ayıp ediosunuz o kadar hediye var +5 var kasa var bu kutuları yükleyen adam ne yapıcak ? oyunda +5 satmak yasak kutu satmak yasak adam sırf 3 aylık plus ve lonca için 29 tl vericekki zaten öncesinde yüklemiş olduğu plustanda gelen 3 ay plus var adamın 6 ay plusu olucak ne gerek varki Oyunda +5 satmak yasak kasa satmak yasak satan satıyor herkez biliyor diceksin ama öyle değil ben sahte hesapla kaç kere denedim almayı satmayı hep ban yedim 3 Ay Parlak satılır falan dememe rağmen yakalansam bile satamadım çünkü ilk kod ilk para gibi tartışmalar oldu yani sus saçmalama adamların niyeti kötü sen bu kadar safsan geçmiş olsun
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Suikast
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Suikast »

Kardeşim eLine SağLık GüzeL bi Çalışma oLmuş Sonuna Kadar Okudum :D :lol: :P :ugeek:

Kod: Tümünü seç

Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir.
                          Unutma,
   Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir.
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Okuyan Arkadaşların Olması Beni Sevindirdi :)

Alucard yazdı:İlk öncelikle geçmiş olsun ağır hastalığının olduğunu düşünmüyorum bu bir ayrıca sen bunları yazınca Adminler Gmler herneyse işte seni aha bu adam bizim gibi düşünüyor deyip seni aralarına almıyacaklar bunu bil yazdığın şeyler bi o kadar saçma uğraştığın zamana yazık.Demişsinki adamlar size 3 ay plus veriyor yanında Loncayı bedavaya veriyor kardeşim bedavayamı o lonca o kutuyu neden alıcaz biz Lonca için alıcaz 29 tl yi bize köklüyeceklermi sonra senin gibi akıldan yoksun kişiler ayıp ediosunuz o kadar hediye var +5 var kasa var bu kutuları yükleyen adam ne yapıcak ? oyunda +5 satmak yasak kutu satmak yasak adam sırf 3 aylık plus ve lonca için 29 tl vericekki zaten öncesinde yüklemiş olduğu plustanda gelen 3 ay plus var adamın 6 ay plusu olucak ne gerek varki Oyunda +5 satmak yasak kasa satmak yasak satan satıyor herkez biliyor diceksin ama öyle değil ben sahte hesapla kaç kere denedim almayı satmayı hep ban yedim 3 Ay Parlak satılır falan dememe rağmen yakalansam bile satamadım çünkü ilk kod ilk para gibi tartışmalar oldu yani sus saçmalama adamların niyeti kötü sen bu kadar safsan geçmiş olsun
Hikayenin Sonunu Üşenip Okumadan Yorum Atan Bir Vatandaş Daha...

Hikayede Mizahi ve Satirik Bir Anlatım Var Eğer ki Hikayenin Sonunu Okuduysan !

Mizahi Anlatım Unsurları Diyaloglarla Sağlandı. Satirik Unsur ise Lonca Pasaportu Malumunuz...

Konunun Sonundaki Alıntıdaysa Didaktik Anlatıma Kaçmış Farkındaysan...

İlla ki Bunları Teker Teker Yazdırıp Espri Yaptıktan Sonra Açıklama İhtiyacı Güden İnsan Gibi Ortama Etmeme Müsade Verdiğiniz İçin Teşekkürler...

ve Ben Size Bunu Sıkılmadan Okuyun Diye Deneme yada Sohbet Şeklinde Değil Hikaye Şeklinde Verdim.

Ben Sizi Adam Yerine Koyup Öğüt Verecek Kadar Safsam ve Hastalıklıysam Sende Sana Sunulan Şansları Göremeyecek, Doğru Duyduklarını Kulak Ardı Edecek Kadar Aptalsın.

Lütfen Sondaki Alıntıyı Tekrar Oku ;)
Kullanıcı avatarı
Ifyoulike10
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ifyoulike10 »

Başarılı bir çalışma olmuş kesinlikle ellerine sağlık :)
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kargasa »

bir hikaye yazıyorsun yada yazdığını sanıyorsun.sonra her türlü eleştirilere karşı gardını almış bekliyorsun.bir eser ortaya koyduğunu düşünüyorsan bütün eleştirilere açık ol ki önce ben seni tebrik edeyim.

ikinci olarak yazıyı baştan sona okudum.(belirteyim dedim çünkü sen ön yargıyla eleştirenleri yazıyı okumamakla itham ediyorsun.)gelelim sonuca yetenek puanları ve kasa erişim geldiğinde 3 aylık paketi yükleyeli birkaç hafta olmuştu alalım dedik bir kutu çünkü kutu 29,90 ve içinde BEDAVADAN +5 yetenek puanı ve kasa erişimi vardı.o kasa erişimini hiç yükleyemedim kod hatalı olduğu için ama o başka konu.sonra diğer karakter için bir kutu daha aldım oldumu sana 8 ay plus.sonra da lonca sistemi geldi.bizde para ÇOOK 2 kutu daha alıcam değilmi.neden alayım çünkü içinde lonca pasaportu var BEDAVA kasa erişimi var BEDAVA +5 yetenek puanı var BEDAVA.zaten kutu alan herkes 3 aylık plus paket için alıyor.geri kalanlar fasa fiso.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön