Fuar'a katılanlar.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Fuar'a katılanlar.

Mesaj gönderen ematemax »

Fuara katılanlar burada çektikleri fotoğrafları paylaşırlarsa sevinirim.

Eminim benim gibi gitmeyen birçok kişi olmuştur. Onlarda buradan biraz görebilirler o ortamı .

Paylaşanlara şimdiden teşekürler .
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Fuar'a katılanlar.

Mesaj gönderen NewKULL »

Merhaba,

Linkten İKV Fuar fotoğraf albümlerine ulaşabilirsiniz. http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti?sk=photos

İyi Forumlar...
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

NewKULL yazdı:Merhaba,

Linkten İKV Fuar fotoğraf albümlerine ulaşabilirsiniz. http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti?sk=photos

İyi Forumlar...
Cevabın için teşekürler . Fakat oradaki fotoğraflara zaten baktım :D Sancak sunucusu sakinleri olarak orada toplanıp birşeyler yapıldıysa falan o tarz fotoğraflar istedim :D
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Bende fuara katıldım fakat uzun zamandır oyuna girmemem yüzünden İKV standıda pek ilgimi çekmedi açıkcası . Genelde diğer standlarda ve kızlardaydı dikkatim . Bikaç değer verdiğim arkadaşımı görmem beni mutlu etti açıkcası ve anladım ki eski oyunculardan birçoğu oyunu bırakmış . Fotoğraf koyan olursa orada bulunan kızlarla çekilen fotoğrafları koyacaklarından eminim :d
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
ematemax
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

BLackGezz0 yazdı:Bende fuara katıldım fakat uzun zamandır oyuna girmemem yüzünden İKV standıda pek ilgimi çekmedi açıkcası . Genelde diğer standlarda ve kızlardaydı dikkatim . Bikaç değer verdiğim arkadaşımı görmem beni mutlu etti açıkcası ve anladım ki eski oyunculardan birçoğu oyunu bırakmış . Fotoğraf koyan olursa orada bulunan kızlarla çekilen fotoğrafları koyacaklarından eminim :d

Bizde onlara bakıcaz artık ne yapalım :D Facebook resme sayfadaki fotoğraflardada pek sancakla alakalı birşey görmedim diğer sunucularda toplanmış kişiler vardı fakat sancak yoktu. Çeken olduysa paylaşır. Çekmemişlerse de eyvallah :D

EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax

“Genel Sohbet” sayfasına dön