Yönetimin lonca üyelerinin Lonca Puanlarıyla alışveriş yapabilmesi için Mısır Çarşısı'na diktiği " Leyla " bu sabah güncellemesiyle mısır çarşısını girilmez bir hal verdi.Az önce Hidranın Sonu görev teslimi için Demirci rüstemin yolunu tutmuşken -Haseki Kapısından - mısıra giriş yaptığımda Gb - Anı'ya kadar herşey normaldi fakat Gb-Anı 'yı geçtiğim an "Kritik Hata " verdi.Tekrar girdiğimde iste kıpırdayamadan aynı hatayı aldım. Hata düzeltilene kadar Mısır Çarşısına girmeyin.Giren çıkamıyor. :!:
06.12.2011 " Leyla Güncellemesi "
06.12.2011 " Leyla Güncellemesi "
Şimdi ayaklanma vakti bende taktik sonsuz.
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
Bigserdo 49 Mevlana
Bigserdoo 49 Kıyamet
Bigserdooo 49 Taş Kanat
- XSAZOBALiX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ÜSTADLAR
Re: 06.12.2011 " Leyla Güncellemesi "
Aynen mısır çarşısına girmenizi tavsiye etmem.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
İlginiz için teşekkürler. Konu üst ekiplere bildirilmiştir.
İyi forumlar.
İlginiz için teşekkürler. Konu üst ekiplere bildirilmiştir.
İyi forumlar.

Karakter kaldı orda ha millet bugun esir kalacak orda:))BigSerdo yazdı:Yönetimin lonca üyelerinin Lonca Puanlarıyla alışveriş yapabilmesi için Mısır Çarşısı'na diktiği " Leyla " bu sabah güncellemesiyle mısır çarşısını girilmez bir hal verdi.Az önce Hidranın Sonu görev teslimi için Demirci rüstemin yolunu tutmuşken -Haseki Kapısından - mısıra giriş yaptığımda Gb - Anı'ya kadar herşey normaldi fakat Gb-Anı 'yı geçtiğim an "Kritik Hata " verdi.Tekrar girdiğimde iste kıpırdayamadan aynı hatayı aldım. Hata düzeltilene kadar Mısır Çarşısına girmeyin.Giren çıkamıyor. :!:
Leyla güncellemesi pc ye yapılmmış daha Tanıtım bilgi dosyaları güncelenince kritik hata almayız.
Daha Doğrudu Lonca Eesyaları ve lonca tüccarı güncellemesi oyunda gözükmüyor sadece karşı sistemde tanıtım var ama bize ulaşan bir güncelleme gözükmüyor kritik hatada alırız yerede düşeriz. Tanıdım dosyası yüklenince düzelir.
A R Z L O D O S
- Orti
- Developer

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Söz konusu durum düzeltilmiştir.
İyi eğlenceler.
Söz konusu durum düzeltilmiştir.
İyi eğlenceler.