TAVSIYE
- mustafaukx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
TAVSIYE
sinak lar mirimat lar gelmeden once oyunda duzen vardi sinaklar mirimat lar geldi oyun tadi kalmadi mademeler de parali oldu tm oldu oyunna veda eden cok oldu ama rada giriyolar :mrgreen: bari bi tavsiye verim 1 bi uyelikde 4 car aciliyo bunlarin kasalar erisim tek car da olsun 2 oyunda isim degisiklikleri geldi bari carlari bayan carlari erkek carlar bayan erkek olsun kisaca cinsiyet ayrimi olsun yada olmasin anlayan anladi bunlari yapin daha cok para olurr kazanirsiniz
:mrgreen:
Mustafauk, Serseriuk, Kingsuk, Binali
Re: TAVSIYE
Ula Mustafa
sana seviyom iflisi gel kes bana
hahahahhaha sabah sabah güldürdün beni vesselam ama bu başlığa millet kötü yorumlar yazıcak haberin olsun 
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Hangi dili kullanıyorsun konuşurken? Türkçe'mizi düzgün kullanalım lütfen!...

aLpoS
xScHooLBoyx
şimdik gene türkçeyi iyi bilmiyorum muhabbeti olacak 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
- mustafaukx
- Salgın Koruyucusu
oyun yoneticiler yaz dim nor mal kulanicilara degil begen meyen You have placed sluts goes longer lari
- mustafaukx
- Salgın Koruyucusu
oyun dayim zaten ezom benim ama isim farkli Stylxseko ifac cariyla onun pesin deydim ama benim oldumu bilmidi :lol: :lol: :lol: :lol:Manasiyok yazdı:Ula Mustafasana seviyom iflisi gel kes bana
hahahahhaha sabah sabah güldürdün beni vesselam ama bu başlığa millet kötü yorumlar yazıcak haberin olsun
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.
Su yazdigindan zerre bise anlamadim!! Eger su olayi ingilizce yazipda google da türkceye cevirsen daha iyi tercüme olurdu.
Su yazdigindan zerre bise anlamadim!! Eger su olayi ingilizce yazipda google da türkceye cevirsen daha iyi tercüme olurdu.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- mustafaukx
- Salgın Koruyucusu
Beyzade yazdı:Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Beyzade yazdı:Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.
Güzel Fikir Reis Tebrik Ederim :twisted: :twisted:
O uyarı mesajı saçma sapan konu açıp hiç bir şey anlatamamandan kaynaklanıyor :mrgreen:mustafaukx yazdı:Beyzade yazdı:Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.
Su yazdigindan zerre bise anlamadim!! Eger su olayi ingilizce yazipda google da türkceye cevirsen daha iyi tercüme olurdu.bazi insanlar turkce anlamiyor google de turkey ingiliz ce cevir sinler orensinlerr sif :mrgreen:sorun cikarmaya calisiyolar ney se sallla oyun yoneticiler anladlar uyar mesaj geldi :mrgreen:

aLpoS
xScHooLBoyx