TAVSIYE

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mustafaukx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

TAVSIYE

Mesaj gönderen mustafaukx »

sinak lar mirimat lar gelmeden once oyunda duzen vardi sinaklar mirimat lar geldi oyun tadi kalmadi mademeler de parali oldu tm oldu oyunna veda eden cok oldu ama rada giriyolar :mrgreen: bari bi tavsiye verim 1 bi uyelikde 4 car aciliyo bunlarin kasalar erisim tek car da olsun 2 oyunda isim degisiklikleri geldi bari carlari bayan carlari erkek carlar bayan erkek olsun kisaca cinsiyet ayrimi olsun yada olmasin anlayan anladi bunlari yapin daha cok para olurr kazanirsiniz :D :D :D :D :mrgreen:
Mustafauk, Serseriuk, Kingsuk, Binali
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: TAVSIYE

Mesaj gönderen Manasiyok »

Ula Mustafa :) sana seviyom iflisi gel kes bana :D hahahahhaha sabah sabah güldürdün beni vesselam ama bu başlığa millet kötü yorumlar yazıcak haberin olsun :D
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Hangi dili kullanıyorsun konuşurken? Türkçe'mizi düzgün kullanalım lütfen!...
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

şimdik gene türkçeyi iyi bilmiyorum muhabbeti olacak :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
mustafaukx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

oyun yoneticiler yaz dim nor mal kulanicilara degil begen meyen You have placed sluts goes longer lari
Kullanıcı avatarı
mustafaukx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Manasiyok yazdı:Ula Mustafa :) sana seviyom iflisi gel kes bana :D hahahahhaha sabah sabah güldürdün beni vesselam ama bu başlığa millet kötü yorumlar yazıcak haberin olsun :D
oyun dayim zaten ezom benim ama isim farkli Stylxseko ifac cariyla onun pesin deydim ama benim oldumu bilmidi :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.
Su yazdigindan zerre bise anlamadim!! Eger su olayi ingilizce yazipda google da türkceye cevirsen daha iyi tercüme olurdu.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
mustafaukx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Beyzade yazdı:Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.
Su yazdigindan zerre bise anlamadim!! Eger su olayi ingilizce yazipda google da türkceye cevirsen daha iyi tercüme olurdu.
:D bazi insanlar turkce anlamiyor google de turkey ingiliz ce cevir sinler orensinlerr sif :mrgreen:sorun cikarmaya calisiyolar ney se sallla oyun yoneticiler anladlar uyar mesaj geldi :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Chaqmaxsheytan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: <Academy Of War>

Mesaj gönderen Chaqmaxsheytan »

Beyzade yazdı:Sanirim bu Ingiltereye gidip türkcemi unuttum diyen kisi. Hos bana kalirsa giderkende türkce bilmiyorduki unutsun.

Güzel Fikir Reis Tebrik Ederim :twisted: :twisted:
Resim
Göster
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

mustafaukx yazdı:
:D bazi insanlar turkce anlamiyor google de turkey ingiliz ce cevir sinler orensinlerr sif :mrgreen:sorun cikarmaya calisiyolar ney se sallla oyun yoneticiler anladlar uyar mesaj geldi :mrgreen:
O uyarı mesajı saçma sapan konu açıp hiç bir şey anlatamamandan kaynaklanıyor :mrgreen:
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx

“Genel Sohbet” sayfasına dön