Ama hiç heveslenme, FenerBahçe' m alır bu maçı
Samedi..
Dostum bizde attık 6 yı 5 i asıl şimdiye bak senhaydegidelum yazdı:elmander sabri olsa ne yazar ??
biz jardel hagi popescu tafarel li takımı da yendik .Mondragon ,felipe li takımıda yendik
zamanında 6 da attık 4 de attıkyani DEJAVU
Varmısın çarına idaaya ?Perfectmagician yazdı:Dostum bizde attık 6 yı 5 i asıl şimdiye bak senhaydegidelum yazdı:elmander sabri olsa ne yazar ??
biz jardel hagi popescu tafarel li takımı da yendik .Mondragon ,felipe li takımıda yendik
kesin bişeymi söylemedimhaydegidelum yazdı:Varmısın çarına idaaya ?Perfectmagician yazdı:Dostum bizde attık 6 yı 5 i asıl şimdiye bak senhaydegidelum yazdı:elmander sabri olsa ne yazar ??
,ama ben kesin diorum :mrgreen:Perfectmagician yazdı:kesin bişeymi söylemedimhaydegidelum yazdı:Varmısın çarına idaaya ?Perfectmagician yazdı:Dostum bizde attık 6 yı 5 i asıl şimdiye bak senhaydegidelum yazdı:elmander sabri olsa ne yazar ??