IIÇANKIRILII

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ruzgar06
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

IIÇANKIRILII

Mesaj gönderen ruzgar06 »

ARKADAŞLAR SİZE GÖRE CALDIĞIMIN KANITI OLABİLİR MİBU XDDD KAÇ SENELİK ÇARIMI IRSIZ TUTTU HELALA BE VALAHİ HELAL BENİM ESKİ ADIMI EKLEMİŞ ÇARINA BENİ HIRSIZ TUTUYOR İŞTE BUNUN GİBİ İFTİRACILAR OYUNU BATIRIYOR BUYÜZDEN SIKILIYORUM KUFÜR EDEMİYORUM K.B SİZLERE RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ÖZÜRDİLERİM SAYGILARIMLA...
keyjam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: IIÇANKIRILII

Mesaj gönderen keyjam »

SAna aciyorum.... Niye mi ? Cünkü o char ismini Bizim arkdaslarimizdan ispat edecek, Bir sürü kisi var. Sen Ancak Kendi Acizligin icerisinde Ölüp gidersin. Onca Yillik charin mis. Bari yalan söyleme. Ayip.

Kendin ol..
Kullanıcı avatarı
SVForum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Re: IIÇANKIRILII

Mesaj gönderen SVForum »

ruzgar06 yazdı:ARKADAŞLAR SİZE GÖRE CALDIĞIMIN KANITI OLABİLİR MİBU XDDD KAÇ SENELİK ÇARIMI IRSIZ TUTTU HELALA BE VALAHİ HELAL BENİM ESKİ ADIMI EKLEMİŞ ÇARINA BENİ HIRSIZ TUTUYOR İŞTE BUNUN GİBİ İFTİRACILAR OYUNU BATIRIYOR BUYÜZDEN SIKILIYORUM KUFÜR EDEMİYORUM K.B SİZLERE RAHATSIZLIK VERDİĞİM İÇİN ÖZÜRDİLERİM SAYGILARIMLA...

Çok komik :D bir de kaç yıllık char diyon :D bari biraz biraz yavaş at :D yani charı tanımasam yiyecem :D kaç yıllık arkadaşımın charına sahiplik ediyon. artislik yapma. akıllı ol......
"Kargalarin Sesi"

İletişim-Destek Formu

Kod: Tümünü seç

http://istanbuloyun.com/support.aspx

“Genel Sohbet” sayfasına dön